Hayirli ramazanlar cnm,
Ben hic konusmadim bu para öndenmi sonradanmi diye.Onlarda birdey söylemefi. Ama transferden sonra verecegim ben. Nerde yaptiracaksin . Rabbim yüzünü güldürsün insallah

Ben uzuun bir mesaj yazmıştım kimse bana neden cevap vermiyoracaba yanlış yere mi yazdım hiç bilmiyorum burayı kullanmayı

Dediklerinize harfiyen katılıyorum.. Erkek infertilitesi sebebiyle sperm donasyonu yaptıracağız biz. Eşim 1 kere ameliyat oldu ve 1 tane bile sperm çıkmadı. Sebebi açıklanamayan infertilite.. Hiç bir sebebimiz yok.
Kök hücre tedavisiydi gelişmeydi çalışmaydı beklerken birde eldeki yumurtadan olmayalım, hemde maddi manevi gücümüzü defalarca denemeye harcamayalım diye hemen donasyon kararı aldık..
Bu demek değil ki denemeyi bırakacağım. Çocuğumu kucağıma bi alayım, mücadeleme kaldığım yerden yine devam edeceğim evladımla, maddi gücümün yettiği yere kadar

Hayirli ramazanlar cnm,
Ben hic konusmadim bu para öndenmi sonradanmi diye.Onlarda birdey söylemefi. Ama transferden sonra verecegim ben. Nerde yaptiracaksin . Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Brıtıshle konuştum birazını yumurta toplamada geri kalanını transferde ödeyelim dedim ama biz hepsini yumurta toplama da alıyoruz dediler

Allah güzel annene Rahmet eylesin
Rabbim bu mübarek günleri ağzınızdan çıkan tüm muratlarınızı tez bir zaman kabul etsin

Hayirli ramazanlar cnm,
Canim paranin yarisi ilk gidisinizde diger yarisi transfer günü sabah orda oldugunuzda aliniyor

Hayırlı olsun kuzum
Genelde yumurta toplamada para yatırılıyor

Merhabalar, annenize Allah'tan rahmet dilerim, nur içinde yatsın.
Genel olarak kliniklerle görüşülüyor ve sonrasında kendinize yakın hissettiğiniz yer ile tedaviye başlanıyor bu nedenle burası iyi burası kötü diyemeyiz. Bu işler biraz da nasiptir. Zaten Kıbras'ta belli başlı birkaç klinik var, birinin pozitif aldığı yerle diğeri negatif alabiliyor. bu yüzden burası çok başarılı diyebileceğimiz bir durum ne yazık ki söz konusu değil. biraz araştırma yaparsanız daha içinize sinen bilgiler elde edebilirsiniz bu forumda. Hem anlık duygularımızı ve yaşadıklarımızı paylaştığımızdan daha doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. yürüdüğünüz bu yolda Allah muradınızı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim 2 paket hakkın saklı mı ilerde kardeş için?

Tamaracım melek kalplim,yine en güzel cevabı sen verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…