Merhaba hos geldin Arkadasim.Ben Kibris Ivf Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan beye gittim.suanda persembeyi bekliyorum kan vericemmerhaba hangi merkeze gittiniz
embryo glue denen şey içinde hyaluronik olan bir yapıştırıcı çoğu merkez işe yaramadığı düşünüyorArkadaşlar
Embriyo glue tam olarak nedir kendi kanımız rahime verilince rahimin tutunmasımı artıyor. Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Benimde rahim kalınlaşma problemim var.
Kuzum nasılsınMerhaba hos geldin Arkadasim.Ben Kibris Ivf Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan beye gittim.suanda persembeyi bekliyorum kan vericem
Sadece tarlusal mi kullaniyorsun?Kızlar tarlusalı bitireli 8 gün oldu,bugün sancımda oldu,adet kanamasından tık yok
Böyle şey yaşayan oldumu
Memnun kaldiniz miMerhaba hos geldin Arkadasim.Ben Kibris Ivf Merkezi Dr.Mehmet Emin Kaptan beye gittim.suanda persembeyi bekliyorum kan vericem
Umarim istediginiz zamanda saglikli bir bebek gelsin evinize..Günaydınlar ve Hayırlı Ramazanlar öncelikleİlk geçen sene şubat ayında okumaya başlamıştım bu formu hatta zaza74 e soru sormuştum belki hatırlar Ciddi ciddi niyetlenmiştim merkezleri aramış konuşmuştum pandemi oldu Yaz geldi konu kapandı bende bütün notlarımı vs attım 3 yıl önce 6. Güne geçen bir embriyo transfer denemem olumsuz sonuçlandı üstüne annem rahatsızlandı ve kısa süre sonra annemi kaybettim Bu durum neticesinde annem göremeyecek istemiyorum çocuk felan moduna girdim psikolojim bozuldu anneme çok düşkündüm ve babasız büyüyen bir çocuktum neyse sadece geçen sene donasyonu düşündüm işte ve pandemi yüzünden olmadı Geçen gün uyanmamı sağlayan bir olay yaşadım Benden 1 yaş büyük bir yakınım 2 yılda 6 kez tüp bebek yaptı ve sonunda başardı şuan hamile .Ve ben dönem dönem olursa ılur olmazsa olmaz derdim dönem dönem ağladım yalvardım çok istedim ama hep korkularımın ardına saklandım ve aslında ne kadar çok istediğimi yok saydım Ve bu yükü taşımaktan çok yoruldum kafamda sürekli neden olmadı amaaan benim de olmasın ne olucak evlat edinirim vs milyon kez geçirdim ben bunları ve ÇOK YORULDUM DÜŞÜNMEKTEN Şimdi sonuna kadar gidicem ve sizden ricam bana başarı oranı yülsek ve ilgili bir merkez tabsiye eder misiniz?bu ay sonu gelmedn gitmek ve bu işi bitirmek istiyorum .Bana yardımcı olur musunuz deneyimli arkadaşlar Bakü ye de gidebilirim .Yeter ki ticari bakmayan yardımsever başarı odaklı bir merkez olsun Ve Tabbim benim gibi isteyen herkese DÜNYADAKİ HERKESE DOSTUMA DÜŞMANIMA YÜREKTEN İSTEDİĞİ NE VARSA NASİPP ETSİN İNŞALLAH
Amin cnm inşallah hayirli ramazanlar herkeseRabbim tuttugunuz oruclari kabul etsin hayirli ramazanlar herkese hepimizin yüzü gülsün insallah
Hayır, ikili paket, 2 fresh donörü kapsıyor ve garanti kapsamı ilk 3 ay içinde bebek düşerse tekrar hakkın oluyor. Yine tüm tedavi süreci, ilaçlar, otel yeme içme, şehiriçi ulaşım ücretsiz oluyor. Ama tutarsa ve gebelik devam ederse paket hakkın ölüyor.çok teşekkür ederim 2 paket hakkın saklı mı ilerde kardeş için?
Açıkçası Prp mi bilmiyorum. Sadece kolumdan kan alıp Rahime enjekte ettiler. Aslında rahim kalınlaşma sorunum da vardı ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Sadece ikili pakete özel değil. Öncesinde tekli paket almıştım 4900 e o tedavimde de embriyo glue yapmışlardı bana. O tedavim düşükle sonuçlandı. İnsan, donasyon garanti sanıyor, hemen tutacak sanıyor. Ama bilemiyorsun. Bu iş biraz da şans işi. Merdiven altı merkezlerde ilk denemede ikizleri kucağınıza da alabilirsiniz. Bunu gözlemledim 3 yıldır. Umarım buradaki özel kadınlar ilk tedavilerinde bebeğini kucaklarına alırlar.embryo glue denen şey içinde hyaluronik olan bir yapıştırıcı çoğu merkez işe yaramadığı düşünüyorArya_Pdr arladaşın bahsettiği kendi kanından alınıp hücreler ayrıştırılıp rahme verilmesi ise embryo glue değil prp ve rahmi kalınlaştırdığı söylenir. ücrete dahil prp yaptırmış bu süper birşey ama 2li paket satın aşmış olmasından dolayı dahil etmiş olabilirler
Zazacim sen nasilsin adet oldunmu canimKuzum nasılsın
Gebelik nasıl geçiyor
İnşallah perşembe senin sonucunla sayfamıza sevinç gelsin
Sagol canim darisi butun isteyenlere insallahAyyy cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Sagol canim darisi butun isteyenlere insallahAyyy cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah
Aminnnn Teşekkür ederimAllah güzel annene Rahmet eylesin
Rabbim bu mübarek günleri ağzınızdan çıkan tüm muratlarınızı tez bir zaman kabul etsin
Aminnnn teşekkür ederimMerhabalar, annenize Allah'tan rahmet dilerim, nur içinde yatsın.
Genel olarak kliniklerle görüşülüyor ve sonrasında kendinize yakın hissettiğiniz yer ile tedaviye başlanıyor bu nedenle burası iyi burası kötü diyemeyiz. Bu işler biraz da nasiptir. Zaten Kıbras'ta belli başlı birkaç klinik var, birinin pozitif aldığı yerle diğeri negatif alabiliyor. bu yüzden burası çok başarılı diyebileceğimiz bir durum ne yazık ki söz konusu değil. biraz araştırma yaparsanız daha içinize sinen bilgiler elde edebilirsiniz bu forumda. Hem anlık duygularımızı ve yaşadıklarımızı paylaştığımızdan daha doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. yürüdüğünüz bu yolda Allah muradınızı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ediyorumUmarim istediginiz zamanda saglikli bir bebek gelsin evinize..
merkez icin kibris ozellikle fiyatlar ve uygulamalar cok farkli degil. Icinize sinen , size mutluluk getirecek yer olsun insallah
Ben menopoza girmedimSadece tarlusal mi kullaniyorsun?
Adet olamayanlar ve duzensizlik icin cyclo ya da trisequens ile kanama olusuyor diye biliyorum ama tarlusal sadece progrsteron kullanimi hangi sartlarda oluyir
Bugün az az bulaşıyorZazacim sen nasilsin adet oldunmu canim
Hiç bir kusuru yok kuzumAminnnn Teşekkür ederimBu form işini çok beceremiyorum o yüzden birçok mesaj attım kusura bakmayın
Yok dediler ama bir de doktorla konuşacam canım inş kabul ederler yumurta toplama da elbette alacaklar onlarda masraf yapıyor ama ben onlara daha çok mecburum onun için birazını transfer günü vermek istiyorumBritish kaliteli bir merkez,istersin konuş yarısını yumurta toplamasında yarısınıda transferde ver
Aynen doktorla konuş Hasan bey çok anlayışlı insanYok dediler ama bir de doktorla konuşacam canım inş kabul ederler yumurta toplama da elbette alacaklar onlarda masraf yapıyor ama ben onlara daha çok mecburum onun için birazını transfer günü vermek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?