Arkadaşlar
Embriyo glue tam olarak nedir kendi kanımız rahime verilince rahimin tutunmasımı artıyor. Lütfen bilen biri beni aydınlatabilir mi?
Benimde rahim kalınlaşma problemim var.
embryo glue denen şey içinde hyaluronik olan bir yapıştırıcı çoğu merkez işe yaramadığı düşünüyor Arya_Pdr arladaşın bahsettiği kendi kanından alınıp hücreler ayrıştırılıp rahme verilmesi ise embryo glue değil prp ve rahmi kalınlaştırdığı söylenir. ücrete dahil prp yaptırmış bu süper birşey ama 2li paket satın aşmış olmasından dolayı dahil etmiş olabilirler

Kızlar tarlusalı bitireli 8 gün oldu,bugün sancımda oldu,adet kanamasından tık yok
Böyle şey yaşayan oldumu
Sadece tarlusal mi kullaniyorsun?
Adet olamayanlar ve duzensizlik icin cyclo ya da trisequens ile kanama olusuyor diye biliyorum ama tarlusal sadece progrsteron kullanimi hangi sartlarda oluyir

Umarim istediginiz zamanda saglikli bir bebek gelsin evinize..
merkez icin kibris ozellikle fiyatlar ve uygulamalar cok farkli degil. Icinize sinen , size mutluluk getirecek yer olsun insallah

çok teşekkür ederim 2 paket hakkın saklı mı ilerde kardeş için?
Hayır, ikili paket, 2 fresh donörü kapsıyor ve garanti kapsamı ilk 3 ay içinde bebek düşerse tekrar hakkın oluyor. Yine tüm tedavi süreci, ilaçlar, otel yeme içme, şehiriçi ulaşım ücretsiz oluyor. Ama tutarsa ve gebelik devam ederse paket hakkın ölüyor.
Açıkçası Prp mi bilmiyorum. Sadece kolumdan kan alıp Rahime enjekte ettiler. Aslında rahim kalınlaşma sorunum da vardı ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Sadece ikili pakete özel değil. Öncesinde tekli paket almıştım 4900 e o tedavimde de embriyo glue yapmışlardı bana. O tedavim düşükle sonuçlandı. İnsan, donasyon garanti sanıyor, hemen tutacak sanıyor. Ama bilemiyorsun. Bu iş biraz da şans işi. Merdiven altı merkezlerde ilk denemede ikizleri kucağınıza da alabilirsiniz. Bunu gözlemledim 3 yıldır. Umarım buradaki özel kadınlar ilk tedavilerinde bebeğini kucaklarına alırlar.

Aminnnn teşekkür ederim Ben geçen sene güzel bir araştırma yapmıştım ve bir merkezle konuşmuştum ama sonra bütün notlarımı attım Sizler tecrübeli insanlarsınız uzun zamandır burdasınız diye bir tavsiye istemiştim ama haklısınızÖnermek te zor Umarım hayalime beni kavuşturacak merkezi bulurumHepimiz hayallerimize kavuşuruz inşş

Sadece tarlusal mi kullaniyorsun?
Adet olamayanlar ve duzensizlik icin cyclo ya da trisequens ile kanama olusuyor diye biliyorum ama tarlusal sadece progrsteron kullanimi hangi sartlarda oluyir
Ben menopoza girmedim
Yumurtalarda folliküller oluşuyor
Progesteron yetmezliyinden kist oluşuyor
Dr tarlusal tavsiye etti

British kaliteli bir merkez,istersin konuş yarısını yumurta toplamasında yarısınıda transferde ver
Yok dediler ama bir de doktorla konuşacam canım inş kabul ederler yumurta toplama da elbette alacaklar onlarda masraf yapıyor ama ben onlara daha çok mecburum onun için birazını transfer günü vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…