Benim durumda su sekilde oluyor, folikul var ama fsh cok yuksek oldugu icin ve sanirim yumurtlama da olmadigi zaman adet gecikiyor. Bu tur zamanlar icin progesteron kullanimi gerekiyor ki adet kanamasi baslayabilsin.Ben menopoza girmedim
Yumurtalarda folliküller oluşuyor
Progesteron yetmezliyinden kist oluşuyor
Dr tarlusal tavsiye etti
Yeni karar mi alinmis?Evet canım 10 günlük karantina ücreti iki 4500 tl falan ama on gün kalmak zorunda değilsin ben dün merkezle konuştum yeni karar çıkmış galiba 2gün kesin karantina da kalıyorsun sonra tedavi ye başlanıyormuş ben iki günde gidip gelmeyi planlıyordum o dört güne çıktı inş şu hastalık biter de bu dertlerden kurtuluruz
Dün konuştuğum da bana böyle söylendi ama kesin mi bilmiyorum ben transfere gidecem sadece 4 gün sürecek dediler önceki konuşma da iki gün sürer demişlerdiYeni karar mi alinmis?
Uygulama, gittigniz gun pcr testi alinip sonuc ciktiktan sonra ozel izinle merkeze gidis serbestti. Su anda farkli mi?
Ayyyyyy cok sevindim insallah hersey senin icin guzel olacak dualarim seninle olacak herzamanCanım kardeşim ben kieve yolcuyum
Ordan haberler getiricem
Az önce Andreyle konuştum beni orda doktorlar geniş kapsamlı müayine edicekler ve belki adetliyken bile görmek isterler
Belki histeroskopi bile yapa bilirler
Çünkü 13 donasyon denemesi az değil
İnşallah güzel haberle dönerim
Canimsin❣Insallah canim hersey istedigin gibi olurdualarimiz seninle.insallah degerlerin yukselmistir . amin rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah.
Türkiyede 72 saat önce aldığınız pcr testi qr kodlu ve artı kıbrısa varınca havaalanında pcr testi yeniden alınıyor ,ordan sizi otele yönlendiriyorlar ve odanızda 8-10 saat sonıcunuzu bekliyorsunuzKıbrıs havaalanında mı 8-10 saat bekletiyorlar test sonucu içinTürkiyeden 72 saat öncesnde yapılan pcr testi türkiyedeki havaalanı için mi geçerli?
Amin arkadasim rabbim hepimizin yaaarrrr ve yardimcisi olsun.....insallah hepimizinHangi merkez de yaptırdınızİnşş güzel haberler verirsiniz bizlere umut olursunuz
Hayrli olsun sağlıkla gelsin inş cok sevindim darisi basimiza insEvet canim yaptirdim kan testi cok sukur pozitif
Cycloproginovanın içindeki kahve renkli ilaçlar progesteron zatenBenim durumda su sekilde oluyor, folikul var ama fsh cok yuksek oldugu icin ve sanirim yumurtlama da olmadigi zaman adet gecikiyor. Bu tur zamanlar icin progesteron kullanimi gerekiyor ki adet kanamasi baslayabilsin.
Gecen aya kadar hep cyclo kullandirildi, gecen ay cyclosuz denedim. Adet dongusu 27.gunde oldu , yumurtlama oldugu soylendi.fakat kanama miktari hem cok az hem de koyu idi. Muayenede endo. ince oldugu icin kanamanin boyle oldugu belirtildi. Acaba progesteron destegi alinmali mi?
CanımsınAyyyyyy cok sevindim insallah hersey senin icin guzel olacak dualarim seninle olacak herzaman❤❤❤❤❤
Vallaha ben de cok heycanliyimCanımsın
Biletleri aldık
Cumartesinden pazara geçen gece saat 00.30 uçağımız var
Biletleri Andreye atım,yarın bize ülkeye izin ve sağlık sığortasını watsapa atıcak(bunlar lazımış)
Gece saat 2.30 kievde olucaz
Biotexcomun arabası bizi alıcak ve otele yerleştiricek
Her şeyi bir bir yazıcam
CanımsinTamaracım melek kalplim,yine en güzel cevabı sen verdin
Yolunuz açık olsun canım, ay çok heyecanlandım bendeCanımsın
Biletleri aldık
Biletleri Andreye atım,yarın bize ülkeye izin ve sağlık sığortasını watsapa atıcak(bunlar lazımış)
Her şeyi bir bir yazıcam
4gun olacaksa uzatilmis o zaman kalma suresi. Bana 2 gece kalinmasi yeterli demislerdi.Dün konuştuğum da bana böyle söylendi ama kesin mi bilmiyorum ben transfere gidecem sadece 4 gün sürecek dediler önceki konuşma da iki gün sürer demişlerdi
Ah tamam şimdi olduTürkiyede 72 saat önce aldığınız pcr testi qr kodlu ve artı kıbrısa varınca havaalanında pcr testi yeniden alınıyor ,ordan sizi otele yönlendiriyorlar ve odanızda 8-10 saat sonıcunuzu bekliyorsunuz
Sonuç çımınca artık merkeziniz sizi alıyor
Hayirli haberlerle bekliyoruzCanımsın
Biletleri aldık
Her şeyi bir bir yazıcam
Tamaracım gözünüzün önünde ben kaç senedir bir gebe kalıyorum,bir düşüyorYolunuz açık olsun canım, ay çok heyecanlandım bendehaberleri bekliyoruz
Her şey güzel olucak inşallahAh tamam şimdi olduHavaalanında 8-10 saat bekleyeceğiz sandım bi an
Senin de yeni yolun sana bol şans getirsin Z Zaza74çok güzel haberlerle dön inşallah..
Bu arada Murat bey’inde adenomiyoziste yaklaşımı kesnlikle minimum 2 ay geçici menapoz sonrasında donmuş embriyo transferiymiş. Dün konuştuk netleştik sonunda.. Önce haziranda yumurtalar toplancak muhtemelen 2 ay sonra transfere gideceğiz..
Bakalım neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?