Ben menopoza girmedim
Yumurtalarda folliküller oluşuyor
Progesteron yetmezliyinden kist oluşuyor
Dr tarlusal tavsiye etti
Benim durumda su sekilde oluyor, folikul var ama fsh cok yuksek oldugu icin ve sanirim yumurtlama da olmadigi zaman adet gecikiyor. Bu tur zamanlar icin progesteron kullanimi gerekiyor ki adet kanamasi baslayabilsin.
Gecen aya kadar hep cyclo kullandirildi, gecen ay cyclosuz denedim. Adet dongusu 27.gunde oldu , yumurtlama oldugu soylendi.fakat kanama miktari hem cok az hem de koyu idi. Muayenede endo. ince oldugu icin kanamanin boyle oldugu belirtildi. Acaba progesteron destegi alinmali mi?

Yeni karar mi alinmis?
Uygulama, gittigniz gun pcr testi alinip sonuc ciktiktan sonra ozel izinle merkeze gidis serbestti. Su anda farkli mi?

Yeni karar mi alinmis?
Uygulama, gittigniz gun pcr testi alinip sonuc ciktiktan sonra ozel izinle merkeze gidis serbestti. Su anda farkli mi?
Dün konuştuğum da bana böyle söylendi ama kesin mi bilmiyorum ben transfere gidecem sadece 4 gün sürecek dediler önceki konuşma da iki gün sürer demişlerdi

Ayyyyyy cok sevindim insallah hersey senin icin guzel olacak dualarim seninle olacak herzaman❤❤❤❤❤

Kıbrıs havaalanında mı 8-10 saat bekletiyorlar test sonucu için Türkiyeden 72 saat öncesnde yapılan pcr testi türkiyedeki havaalanı için mi geçerli?
Türkiyede 72 saat önce aldığınız pcr testi qr kodlu ve artı kıbrısa varınca havaalanında pcr testi yeniden alınıyor ,ordan sizi otele yönlendiriyorlar ve odanızda 8-10 saat sonıcunuzu bekliyorsunuz
Sonuç çımınca artık merkeziniz sizi alıyor

Cycloproginovanın içindeki kahve renkli ilaçlar progesteron zaten
Ama sana bir şey değim,bende cyclo içerken adet kanamam azalıyordu

Ayyyyyy cok sevindim insallah hersey senin icin guzel olacak dualarim seninle olacak herzaman❤❤❤❤❤
Canımsın
Biletleri aldık
Cumartesinden pazara geçen gece saat 00.30 uçağımız var
Biletleri Andreye atım,yarın bize ülkeye izin ve sağlık sığortasını watsapa atıcak(bunlar lazımış)
Gece saat 2.30 kievde olucaz
Biotexcomun arabası bizi alıcak ve otele yerleştiricek
Her şeyi bir bir yazıcam

Vallaha ben de cok heycanliyim güle güle git dön cnm . Rabbim yolunuzu acik etsin insallah Güzel haberlerini bekliyoruz

Yolunuz açık olsun canım, ay çok heyecanlandım bende haberleri bekliyoruz

Ah tamam şimdi oldu Havaalanında 8-10 saat bekleyeceğiz sandım bi an
Senin de yeni yolun sana bol şans getirsin Z Zaza74 çok güzel haberlerle dön inşallah..

Bu arada Murat bey’inde adenomiyoziste yaklaşımı kesnlikle minimum 2 ay geçici menapoz sonrasında donmuş embriyo transferiymiş. Dün konuştuk netleştik sonunda.. Önce haziranda yumurtalar toplancak muhtemelen 2 ay sonra transfere gideceğiz..

Bakalım neler bekliyor bizi

Hayirli haberlerle bekliyoruz

Yolunuz açık olsun canım, ay çok heyecanlandım bende haberleri bekliyoruz
Tamaracım gözünüzün önünde ben kaç senedir bir gebe kalıyorum,bir düşüyor
Kaç kere sevinç ve hayal kırıklığı
Eğer hiç gebe kalmasaydım belki vaz geçerdim
Ama farklı ülke yeni umut
Pazartesi bakalım ukrayna doktorları ne plan çizecek
Lazım olursa ameliyat bile yapıcaklar
Her şeyi anlatıcam size

Her şey güzel olucak inşallah

Bu pendeni sürecinde kalma süresi uzuyor mu ? Yani normal süreden daha mı fazla ben 5 gün kalınması gerwk diye biliyordum doğru mu ?Bana biraz bilgi verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…