Yürekten söylüyorum bu kez olacak, emin ol olacak. Enerjinde çok güzelTamaracım gözünüzün önünde ben kaç senedir bir gebe kalıyorum,bir düşüyor
Kaç kere sevinç ve hayal kırıklığı
Eğer hiç gebe kalmasaydım belki vaz geçerdim
Ama farklı ülke yeni umut
Pazartesi bakalım ukrayna doktorları ne plan çizecek
Lazım olursa ameliyat bile yapıcaklar
Her şeyi anlatıcam size
Amiiiiiiin guzel olucak canim benim hayirli yolculuk olsun insallahHer şey güzel olucak inşallah
Allah işinizi rast getirsin burası güzel gelecek inşallah sanaCanımsın
Biletleri aldık
Cumartesinden pazara geçen gece saat 00.30 uçağımız var
Biletleri Andreye atım,yarın bize ülkeye izin ve sağlık sığortasını watsapa atıcak(bunlar lazımış)
Gece saat 2.30 kievde olucaz
Biotexcomun arabası bizi alıcak ve otele yerleştiricek
Her şeyi bir bir yazıcam
Hakkinizda hayirlisi inşallah guzel haberle dönersinizCanımsın
Biletleri aldık
Biletleri Andreye atım,yarın bize ülkeye izin ve sağlık sığortasını watsapa atıcak(bunlar lazımış)
Her şeyi bir bir yazıcam
Hayırlısıyla inşallah bebeklerini alip gelirsin.. yazılarının çoğunu okudum.. insanlara yardimci olan birisin şimdide umut olacaksın Allah in izniyle.. güzel insan dualarımız seninleCanımsın
Biletleri aldık
Her şeyi bir bir yazıcam
Hayirla gir hayirla gel insallahHayirli haberlerle bekliyoruz
CanlarımmmHayırlısıyla inşallah bebeklerini alip gelirsin.. yazılarının çoğunu okudum.. insanlara yardimci olan birisin şimdide umut olacaksın Allah in izniyle.. güzel insan dualarımız seninle
ben inaniyorum ki burdan bize saglikla evladin/evlatlarin oldugnu da haber vereceksin.Canlarımmm
Aaaaa benim kanamamin azalmasi bundan olabilirmi acaba bende cylo kullaniyorum onunla adet oluyorum daha dogrusu bir oluyorum obur ay gec oluyorum bide 3 gun anca kanamam oluyor ondan sonra kesiliyorCycloproginovanın içindeki kahve renkli ilaçlar progesteron zaten
Ama sana bir şey değim,bende cyclo içerken adet kanamam azalıyordu
İnşallah kızlaben inaniyorum ki burdan bize saglikla evladin/evlatlarin oldugnu da haber vereceksin.
Kızlar bakın bu hormon ilaçları vicud hormonlarına göre her kişiye farklı yazarlarAaaaa benim kanamamin azalmasi bundan olabilirmi acaba bende cylo kullaniyorum onunla adet oluyorum daha dogrusu bir oluyorum obur ay gec oluyorum bide 3 gun anca kanamam oluyor ondan sonra kesiliyor
Hayırlı olsun... İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Masallah canimKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Canim benim cok sevindim massallah nazarlardan saklasin rabbim darisi basimiza hepimizinKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Ne kadar güzel bir değer, Sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Ben işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettimİnşallah kızla
18 nisan gece 00.30 uçak
Az önce acilden pcr testi verdik,buda ayrı bir işkence
İnşallah negativ çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?