Yürekten söylüyorum bu kez olacak, emin ol olacak. Enerjinde çok güzel hersey yolunda. Buradan da sana bol dualarımız var

Allah işinizi rast getirsin burası güzel gelecek inşallah sana

Hakkinizda hayirlisi inşallah guzel haberle dönersiniz

Hayırlısıyla inşallah bebeklerini alip gelirsin.. yazılarının çoğunu okudum.. insanlara yardimci olan birisin şimdide umut olacaksın Allah in izniyle.. güzel insan dualarımız seninle

Cycloproginovanın içindeki kahve renkli ilaçlar progesteron zaten
Ama sana bir şey değim,bende cyclo içerken adet kanamam azalıyordu
Aaaaa benim kanamamin azalmasi bundan olabilirmi acaba bende cylo kullaniyorum onunla adet oluyorum daha dogrusu bir oluyorum obur ay gec oluyorum bide 3 gun anca kanamam oluyor ondan sonra kesiliyor

Aaaaa benim kanamamin azalmasi bundan olabilirmi acaba bende cylo kullaniyorum onunla adet oluyorum daha dogrusu bir oluyorum obur ay gec oluyorum bide 3 gun anca kanamam oluyor ondan sonra kesiliyor
Kızlar bakın bu hormon ilaçları vicud hormonlarına göre her kişiye farklı yazarlar
Lütfen doktorunuz ne yazdı onuda kullanın
Yani ben tarlusal kullanıyorum,doktorum onu uygun gördü
Ama cyclo kullandığımda oldu,adet kanamam azalıyordu

Kizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsun ted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun

Hayırlı olsun... İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Masallah canim Rabbimin izniyle kucagina alacaksin böyle haberler geldikce umut oluyor bize Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah darisi hepimizeee

Canim benim cok sevindim massallah nazarlardan saklasin rabbim darisi basimiza hepimizin rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.

Ne kadar güzel bir değer, Sağlıkla kucağına al inşallah

İnşallah kızla
18 nisan gece 00.30 uçak
Az önce acilden pcr testi verdik,buda ayrı bir işkence
İnşallah negativ çıkar
Ben işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettim İlk Kieve gideceğim dediğinizde bu sefer olacak gibi bir his doğdu içime size yemin ediyorum ve gerçekten bu sefer enerjiniz de bir başka bakın çok çok iyi tanımıyorum geçen sene okuduklarımın da çoğunu unuttum ama aldığım enerji bu yönde Allah gönlünüze göre versin İnşallah kızınızla birlikte dönersiniz evinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…