- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
kız birde içine hem tutup hemde kızmı doğuyor allahım içinin güzelliğini duysunda hayırlsıyla nasip etsin zazama ve tüm isteyenlereBen işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettimİlk Kieve gideceğim dediğinizde bu sefer olacak gibi bir his doğdu içime size yemin ediyorum ve gerçekten bu sefer enerjiniz de bir başka bakın çok çok iyi tanımıyorum geçen sene okuduklarımın da çoğunu unuttum ama aldığım enerji bu yönde Allah gönlünüze göre versin İnşallah kızınızla birlikte dönersiniz evinize
Zaza canım allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz güle güle git gelinCanlarımmm
Git gelin yazmışım cümle yanlış olmuşZaza canım allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz güle güle git gelin
Kizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Canım benim gözün aydın bu haberleri alınca bize de umut olur valla nasıl heyecanlanıyorum anlatamamKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Bennde aynisi oluyor❤❤❤❤❤❤Canım benim gözün aydın bu haberleri alınca bize de umut olur valla nasıl heyecanlanıyorum anlatamam
AminHayırlı olsun... İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin canim benim rabbim sana bana tum kizlara en kisa zamanda nasip etsin AminnnnCanim benim cok sevindim massallah nazarlardan saklasin rabbim darisi basimiza hepimizinrabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Rabbim emeklerinize karsilik versin insallah guzel haberlerinizi bende duyayimmmmm aminnnnBennde aynisi oluyor❤❤❤❤❤❤
Aminn canim benimAmin canim benim rabbim sana bana tum kizlara en kisa zamanda nasip etsin Aminnnn
Aminnnn.Tatlimmmm insallah .Yemin ederim hepinize dua ediyorum.Allh en kisa zamanda mujdelendirsin AminMasallah canimRabbimin izniyle kucagina alacaksin böyle haberler geldikce umut oluyor bize Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah darisi hepimizeee
Insallah canim benim insanlah seninde hamileligin sorunsuz gecer bebislerin saglicakla doğarRabbim emeklerinize karsilik versin insallah guzel haberlerinizi bende duyayimmmmm aminnnn
Insallh.en kisa zamanda rabbim sana ve diger kizlara muhdeli haberi almayi nasip etsinCanim benim cok sevindim massallah nazarlardan saklasin rabbim darisi basimiza hepimizinrabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.
Insallh.en kisa zamanda rabbim sana ve diger kizlara muhdeli haberi almayi nasip etsin
Çok güzel bir değerKizlar hepinize rabbim guzel haberler almayi nasip etsin.insallah 10.gun kan testinde 721 cikti.insallah haftaya kesyide gorur doktor.bi sorun cikmaz.hepinizden Allah razi olsun....rabbimm yar ve yardimcimiz olsunted. Baslayacak arkadaslarima bol bol dua ediyorum insallah hersey yolunda gitsin iyi mujdeli haberler olsun
Ayy beyzacım keşke gitseydin benimleZazamm en sonunda bende basip gitcem kiewee gercekten kibris beni coook yoruyorr. Senin güzel haberlerini bekliyoruz
Her şeyi sorucam kuzumZazam acaba ön görüsmede konaklama felan paketlerin icindemi? Ve cok merak ediyorum donör seceneklerinde türk yada müslüman varmidir hic sordunmu cnm
Caaan gözlerim doldinşallah güzem umut ve mutlu sonla size umut olumBen işk defa geçen sene yazmıştım buraya ama bütüüün formu geçen sene baştan sona okumuştum bı yüzden az çok biliyorum hikayelerinizi.Ve inanın hiçbirinizi tanımıyorum ve muhtemelen de ömrümde hiç görmiycem ama sizin yaşadıklarınızı okurken hepsini içimde hissettimİlk Kieve gideceğim dediğinizde bu sefer olacak gibi bir his doğdu içime size yemin ediyorum ve gerçekten bu sefer enerjiniz de bir başka bakın çok çok iyi tanımıyorum geçen sene okuduklarımın da çoğunu unuttum ama aldığım enerji bu yönde Allah gönlünüze göre versin İnşallah kızınızla birlikte dönersiniz evinize
Valla ben gidiyomisim gibi heycanlaniyorumAyy beyzacım keşke gitseydin benimle
Sıkılmazdık orda
Bugün korona testlesimizin cevabını aldık QR kodlu hem türk hem ingilis dilinde(negatif)
Andrey watsaptan bana ve eşime sağlık sığortası ve çıkış iznini attı
Onlarıda fotokopiden çıkartık
Heyecan beni boğuyor
Ama içimde okadar umut var ki
İnşallah umutlarım çöp olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?