kız birde içine hem tutup hemde kızmı doğuyor allahım içinin güzelliğini duysunda hayırlsıyla nasip etsin zazama ve tüm isteyenlere

Gözün aydın olsun canım ikizlerimiz geliyor

kizlar herkese hayirli cumalar güzel haberler devam etsin insallah bir sorum olcakti transferbyaptirmis olanlara progesteron haricinde tedavilerinizde ne kullandiniz. Bana doktorum ikinci transfer icin progesteron yerine baska bir ilac kullanmayi onerdi, ismini tam hatirlayamiyorum suanda. Acaba kullanan oldu mu diye merak ettim?

Canım benim gözün aydın bu haberleri alınca bize de umut olur valla nasıl heyecanlanıyorum anlatamam

Çok güzel bir değer
İnşallah değerli,akıllı iki evladını kucağına al

Zazamm en sonunda bende basip gitcem kiewee gercekten kibris beni coook yoruyorr. Senin güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy beyzacım keşke gitseydin benimle
Sıkılmazdık orda
Bugün korona testlesimizin cevabını aldık QR kodlu hem türk hem ingilis dilinde(negatif)
Andrey watsaptan bana ve eşime sağlık sığortası ve çıkış iznini attı
Onlarıda fotokopiden çıkartık
Heyecan beni boğuyor
Ama içimde okadar umut var ki
İnşallah umutlarım çöp olmaz

Caaan gözlerim doldinşallah güzem umut ve mutlu sonla size umut olum

Valla ben gidiyomisim gibi heycanlaniyorum hayirlisiyla gidin dönün insallah Bir kiz bir erkek yegen istiyoruz Allahin izniylee insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…