Canımsın çok isterdim indirimi,ama eskilerde british için indirim aldım Allah şahidimdir yalvar yakar %15 indirim aldımHoş buldum sağ olun. Evet geçtiğiniz yolları çektiğiniz sıkıntıları biliyorum ve bu sefer maceranın mutlulukla sonuçlanacağına tüm kalbimle inanıyorum. Vereceğiniz bilgileri bekleyen bir hayli Kiev yolcusu var gibi. Toplanıp gitsek indirim yaparlar mı ki
İşte kıbrıs yol parası,karanti parası,pcr parası,taksiler parası,klinik parası,kliniğin ilave testlere ve işlemlere aldığı paralar,yutuğumuz tonla ilaçların parası bunların hepsi biotexcomun paket fiyatının içindekıbrısın ücretlı olan herşeyını adamlar pakete koymuş konaklama ilac bilehatta kıbrısta bır tedavı fıyatına adamlar 2 garantı edıyor
Malesef kendi milletimiz düşünmuyorr biziİşte kıbrıs yol parası,karanti parası,pcr parası,taksiler parası,klinik parası,kliniğin ilave testlere ve işlemlere aldığı paralar,yutuğumuz tonla ilaçların parası bunların hepsi biotexcomun paket fiyatının içinde
Çok ilginç değilmi
Iste iki ulke arasindaki fark bu birileri para pesinde parami alayimda herturlu alirim derdinde digeride butun hersey icinde gercektendedigingibi ilginc.İşte kıbrıs yol parası,karanti parası,pcr parası,taksiler parası,klinik parası,kliniğin ilave testlere ve işlemlere aldığı paralar,yutuğumuz tonla ilaçların parası bunların hepsi biotexcomun paket fiyatının içinde
Çok ilginç değilmi
Maalesef kibrisa adim attigin para kibrisin havaalanindan disari ciktigindan itibaren basliyor para akisikıbrısın ücretlı olan herşeyını adamlar pakete koymuş konaklama ilac bilehatta kıbrısta bır tedavı fıyatına adamlar 2 garantı edıyor
Dualarimiz seninle canim benim hadi insallah guzel haberlerle dön.Kızlar havaalanındayım gidiyorum
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
Sormuş ona biotexcomu,çok sorumlu ve cidi bir merkez demiş
İçim ferahladı
Dua edin kızlat
Hayirli yolculuklar allaha emanet ol canimKızlar havaalanındayım gidiyorum
Bugün bir ukraynalı arkadaşımla konuştum,onun arkadaşının eşininde ukraynada tüp bebek merkezi varmış
İçim ferahladı
Dua edin kızlat
Ayyy keşke bende gelseydimKızlar havaalanındayım gidiyorum
İçim ferahladı
Dua edin kızlat
Her gün ne gördüm her şeyi anlatacağımAyyy keşke bende gelseydimnasıl heycanlıyım vallaha haber ver bizee Rabbimmm yolunuzu acık etsin hayırlı haberlerını beklıyoruzz Allaha emanetsinizzz
İyiKizlar cd56 9,9 cok mu yuksek
İnan ki negativin en baştakı sebebi embriyo sorunuBir denemem negatif oldu 5 uzeri fazlaymış
Napılıyor bu cd56 yuksek olunca kac uzeri etki ediyorİnan ki negativin en baştakı sebebi embriyo sorunu
Birde bu cd 56 rahimden parça alınırken daha doğrudur
Kanda olan önemli değilmiş
Genelde intralipid serum takıyorlarNapılıyor bu cd56 yuksek olunca kac uzeri etki ediyor
Yok yok bu deger onemli değilBir denemem negatif oldu 5 uzeri fazlaymış
Önemli olması için kac olmalıYok yok bu deger onemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?