- 29 Nisan 2021
- 365
- 1.770
- 28
- 37
Ben de saf gibi mesaj atıp bir şey sordum. Sonra online olmayınca çok emfişelendim. Iyidir isallah, bizden sıkıldığı için girnemistir
TARİH ÜYE ADI İŞLEM MERKEZ 1 TEMMUZ @sadesutlu TRANSFER KİEV 2 TEMMUZ Z Zaza74 , @Nes6373 BETA HCG TEST - 2 TEMMUZ @Zumrom İLK GÖRÜŞME KİEV 5 TEMMUZ @Mutluyasam TRANSFER KIBRIS 6 TEMMUZ @a68 KORUYUCU AİLE GÖRÜŞMESİ 7 TEMMUZ @sibra631 BETA HCG TEST 8 TEMMUZ @Ponciknasip TRANSFER KIBRIS 9 TEMMUZ @Toclase İLK GÖRÜŞME KİEV 10 TEMMUZ @szryk İLK GÖRÜŞME İSTANBUL 10 TEMMUZ @12345hayat@Asya merve TRANSFER KİEV 12 TEMMUZ @ISABELLA1 TRANSFER KIBRIS 12 TEMMUZ A az sekerli , @Aigle İLK GÖRÜŞME KİEV 17 TEMMUZ @Mutluyasam BETA HCG TEST 20 TEMMUZ @Zumrom ULTRASON 20 TEMMUZ @Crescentofthetime TRANSFER KIBRIS 26 TEMMUZ DOĞUM 29 TEMMUZ E Eftalios TRANSFER KIBRIS AĞUSTOS Zirkaa , @BeyzaNur-, @bir hayalim var @Zumrom @Duruball @muphem_ TRANSFER KİEV AĞUSTOS/EYLÜL @mektup01 TEDAVİ BAŞLANGICI KİEV 18 EYLÜL @La Luna TRANSFER KIBRIS EYLÜL @Angel1427 TEDAVİ BAŞLANGICI KIBRIS 13 Ağustos @Deniz 5506 Yumurta Toplama Kiev
CANUM LUNAM BU SADECE BEBEK TUTUNANA KADAR SENİ MENAPOZA SOKUYOR.GEBELİKLE ZATEN HORMON SÜRECİN DEĞİŞECEK. GEBELİKTE KEMİK ERİMESİ OLMAZ AMA BEBEĞİN SENİN KEMİKLERİNDEKİ KALSİYUMU ÇEKMESİN DİYE YETERLİ DERECEDE KALSİYUM ALMALISIN.(GIDALARDAN).GEBELİK SONRASO ZATEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR.YANİ HİÇ BOŞUNA ENDİŞELENME CANIM.Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorumbu kadar kısa sürede olmaz belki ama işte
canim aslinda değil.bir embriuonun kötü-sağlıksız olduğunu baska kriterler belirliyor.genetik/kalite(hücre sayisi-fragmantasyn vs) 6. gün olusan embriyolar ;blastokis olma asmasina yavas ilerlerldiklerini gösterirr sadecr.arastirmlr 6 . gun le 5. gun embriyolari arasindaki gebelik farkini az bir oran olarak belirlemisler(tabi dedigim diger kosullari sagliosa embrio) orani hatirlamadigim icn yanlis olmasn diye yazmiyrm ama cok azdi.Kızlar 6. Gün embrioları kötü mü oluyor?
ARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.
canim zazam,nolur kotu seyler getirme aklina.kactane boyle saglikla devM eden gebe gordukZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Forum da kötü diyen de olmuş hamile kaldım diyen de. Hayırlısıysa olsun, dunyada mutlu sağlıklı ve yiyecegi ekmegi varsacanim aslinda değil.bir embriuonun kötü-sağlıksız olduğunu baska kriterler belirliyor.genetik/kalite(hücre sayisi-fragmantasyn vs) 6. gün olusan embriyolar ;blastokis olma asmasina yavas ilerlerldiklerini gösterirr sadecr.arastirmlr 6 . gun le 5. gun embriyolari arasindaki gebelik farkini az bir oran olarak belirlemisler(tabi dedigim diger kosullari sagliosa embrio) orani hatirlamadigim icn yanlis olmasn diye yazmiyrm ama cok azdi.
Allah korusun bebegini de seni de. Hayatından mutluluk eksik olmasınZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
dedigim gibi canim kotu denmesinin sebebi zaten bastan yavas ilerledigi icin binevi enerji akisi az olmasindan kaynKli olabilir.ama sonuc onemli.blast olupta iyi bir skorlama yla dondurulursa hicbir farki yok.icinrahat olsn.Forum da kötü diyen de olmuş hamile kaldım diyen de. Hayırlısıysa olsun, dunyada mutlu sağlıklı ve yiyecegi ekmegi varsa
Evet 1 tanesi geriden geldi daha dondurmadılar onu yarın durumuna bakacaz dedilerdedigim gibi canim kotu denmesinin sebebi zaten bastan yavas ilerledigi icin binevi enerji akisi az olmasindan kaynKli olabilir.ama sonuc onemli.blast olupta iyi bir skorlama yla dondurulursa hicbir farki yok.icinrahat olsn.
6. gune mi kaldi cnm yumurtalar,yarina mi?
Eğer nerede yaptıracağınız karar verdiysen yetişir, ama merkezine bilgi verirsen çok iyi olur donör seçimi için hazırlık yapmalari gerekebilir. Yolun açık olsun, Allah muradini nasip etsin inşallahKizlarr adetime 1 hafta kala donasyona yesil isik yaktim.sizce yetisir mii kiii
hayirlisi olsun tatlim,hic bunlari düşünme.dedigim gibi,hangisinin evlat olucagini bilemezsin.insallah guzel haber aliriz yarinaEvet 1 tanesi geriden geldi daha dondurmadılar onu yarın durumuna bakacaz dediler
Dualarımız seninle ablosum. Iyi düşün iyi olsunZirkam bugün çok kötüydüm
Sabahtan kanamam başladı
Bana dua edin
Ellerine saglik kuzumARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.
Canım üzülme lütfen hemen, daha iyileri vardi yanlış hatırlamıyorsam, ama bu embriyoların ne yapacağını kestirmek zor bakarsın yarın en iyisi o olur seni de şaşırtırEvet 1 tanesi geriden geldi daha dondurmadılar onu yarın durumuna bakacaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?