ARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM.EFTALİOS, ASYA MERVE VE ISABELLA SİZLERİDE EKLEDİM.HERKES BİR BAKSIN YANLIŞ YADA EKSİK VARSA DÜZELTELİM.EKLEYELİM.26 SINDA DOĞUM YAPACAK ARKADAŞIMIZIN İSMİNİ KAÇIRDIM YA.

Ya aslında birazda şu zoladex ile menapoza girme olayına taktım kafayı, kemik erimesi fln olmasından korkuyorum bu kadar kısa sürede olmaz belki ama işte
CANUM LUNAM BU SADECE BEBEK TUTUNANA KADAR SENİ MENAPOZA SOKUYOR.GEBELİKLE ZATEN HORMON SÜRECİN DEĞİŞECEK. GEBELİKTE KEMİK ERİMESİ OLMAZ AMA BEBEĞİN SENİN KEMİKLERİNDEKİ KALSİYUMU ÇEKMESİN DİYE YETERLİ DERECEDE KALSİYUM ALMALISIN.(GIDALARDAN).GEBELİK SONRASO ZATEN HERŞEY NORMALE DÖNÜYOR.YANİ HİÇ BOŞUNA ENDİŞELENME CANIM.
BU KADAR KISA SÜREDE KEMİK ERİMESİ YAPARSA ZATEN TIP TARİHİNE GEÇERSİN :)) ÇILGIN

Kızlar 6. Gün embrioları kötü mü oluyor?
canim aslinda değil.bir embriuonun kötü-sağlıksız olduğunu baska kriterler belirliyor.genetik/kalite(hücre sayisi-fragmantasyn vs) 6. gün olusan embriyolar ;blastokis olma asmasina yavas ilerlerldiklerini gösterirr sadecr.arastirmlr 6 . gun le 5. gun embriyolari arasindaki gebelik farkini az bir oran olarak belirlemisler(tabi dedigim diger kosullari sagliosa embrio) orani hatirlamadigim icn yanlis olmasn diye yazmiyrm ama cok azdi.

Noname35 doğum yapacak arkadaşımiz E Eftalios da Ağustos ayınin ikinci haftası transfer olacak benim aklımda kalan canlar

Forum da kötü diyen de olmuş hamile kaldım diyen de. Hayırlısıysa olsun, dunyada mutlu sağlıklı ve yiyecegi ekmegi varsa

Forum da kötü diyen de olmuş hamile kaldım diyen de. Hayırlısıysa olsun, dunyada mutlu sağlıklı ve yiyecegi ekmegi varsa
dedigim gibi canim kotu denmesinin sebebi zaten bastan yavas ilerledigi icin binevi enerji akisi az olmasindan kaynKli olabilir.ama sonuc onemli.blast olupta iyi bir skorlama yla dondurulursa hicbir farki yok.icinrahat olsn.
6. gune mi kaldi cnm yumurtalar,yarina mi?

Evet 1 tanesi geriden geldi daha dondurmadılar onu yarın durumuna bakacaz dediler

Kizlarr adetime 1 hafta kala donasyona yesil isik yaktim.sizce yetisir mii kiii
Eğer nerede yaptıracağınız karar verdiysen yetişir, ama merkezine bilgi verirsen çok iyi olur donör seçimi için hazırlık yapmalari gerekebilir. Yolun açık olsun, Allah muradini nasip etsin inşallah

Evet 1 tanesi geriden geldi daha dondurmadılar onu yarın durumuna bakacaz dediler
Canım üzülme lütfen hemen, daha iyileri vardi yanlış hatırlamıyorsam, ama bu embriyoların ne yapacağını kestirmek zor bakarsın yarın en iyisi o olur seni de şaşırtır

canim zazam,nolur kotu seyler getirme aklina.kactane boyle saglikla devM eden gebe gordukbugece tüm dualarimiz zaza ya kizlar hadiii
doktor nediyor buduruma ilac fln arttirdi mi
dualarimuz Z Zaza74 yla buge toplu dua edelim bebisini korusun rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…