- 1 Mayıs 2013
- 347
- 925
- 303
Monodoks benide mahvetti baş dönmesi mide bulantısı son birini içmedim o kadar dayanamadım bazı bünyelerde yan etkisi oluyorKizlar ben bugun monodoksa basladim ama benim basimi falan dondurdu midem de bulaniyor suan sizlerede oldu mu
Mutluyaşam canım senin bugün kaç gün oldu transfer sonrasıMonodoks benide mahvetti baş dönmesi mide bulantısı son birini içmedim o kadar dayanamadım bazı bünyelerde yan etkisi oluyor
Canimm odadan disari cikamiyoruz zaten :)) cok tesekkur ederimmBol su iç ve 1 saat uzanma
Güneşin altındada gezme
Ege hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagimMonodoks benide mahvetti baş dönmesi mide bulantısı son birini içmedim o kadar dayanamadım bazı bünyelerde yan etkisi oluyor
bugece zazacım nasip olursa.ama yolculuk basliyor 2 saate bizim icin.havaalanına ulaşmamız 7 saatSen nezaman yolcusun ukraynaya
6. Gün ve halen hiç belirti yokMutluyaşam canım senin bugün kaç gün oldu transfer sonrası
Yolun açık olsun canım benim. Hiçbir sorun çıkmasın. Su gibi gidin gelinbugece zazacım nasip olursa.ama yolculuk basliyor 2 saate bizim icin.havaalanına ulaşmamız 7 saat
Monodoks antibiyotik zaten ege hanım öyle dediyse bol su iç isen olurmu kiEge hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim
Stres yapma canım havaalanında çıktı veren yerler var, mail adresine atıyorsun hemen yazıcıdan çıkarıyorlargerdiii beni andreyy valla:)
bakalim pazar pazar nerden bulcaz
aahh super,rahatladim canim.tesekkurederimStres yapma canım havaalanında çıktı veren yerler var, mail adresine atıyorsun hemen yazıcıdan çıkarıyorlar
A az sekerli yolun açık olsun bebişlerinle dön inşallah
insallah canim arkadaslarim.heyecanlıyım;biran once görüsüp sizlerle paylasmak icin sabırsızlanıyorumYolun açık olsun canım benim. Hiçbir sorun çıkmasın. Su gibi gidin gelin
Birde aç içme o ilacıCanimm odadan disari cikamiyoruz zaten :)) cok tesekkur ederimm
Isabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorumEge hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim
Aynen Canim ege hanimda yazdi simdi o da oyle dedi amaa olusabilevek yumusak dok enfeksiyonlarina karsiymis bu hap. Bugunde bi devam edicem eger ki cok agir gelirse birakacagimIsabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorum
Aslında embriyonun tutunmasına bir faydası yok
İstersin içme
Dün e2 p4 bakıldımı kanda6. Gün ve halen hiç belirti yok
Maşallah sana fıstık gibi olmuşsundur eminimGunaydin kizlar
Before 106.99 duz hesap 107.after.. bugun sabah tartildim yine 68.20cok tesekkur ederim canim vallahi asil ben seni de tebrik ediyorum canim 2 3 yildir koruyorsun bu koruma isi darisi benim basima. hamile kalirsak eger dunyanin en guzel kilolarini alacagiz diye düşünüyorum sonrasinda dogumdan sonra kolayca verilir zaten.
Çok güzel sonuç kuzum
İnşallah bu yolda hayırını bulasınaahh super,rahatladim canim.tesekkurederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?