Monodoks benide mahvetti baş dönmesi mide bulantısı son birini içmedim o kadar dayanamadım bazı bünyelerde yan etkisi oluyor
Ege hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim

Ege hanima sordum da devam etmeyelim o zaman dedi ama detayli konusamadim daha eger faydasi oluyorsa mecbur dayanacagim
Isabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorum
Aslında embriyonun tutunmasına bir faydası yok
İstersin içme

Isabella1 mınodoks ve prednol transfer öncesi halil beyin tedavisinde,ben eskiden halil beyde denemişliğim olduğu için söylüyorum
Aslında embriyonun tutunmasına bir faydası yok
İstersin içme
Aynen Canim ege hanimda yazdi simdi o da oyle dedi amaa olusabilevek yumusak dok enfeksiyonlarina karsiymis bu hap. Bugunde bi devam edicem eger ki cok agir gelirse birakacagim

Maşallah sana fıstık gibi olmuşsundur eminim
Boyun uzun baya anladığım kadarıyla..
Ben 1.69 a 56 kiloyum. Kendimi iyi hissettiğim kiloda kaldım rakamlara pek takılmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…