Hay maşallahbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
Sağol canımm çok heycanlıyız valaaYolunuz acik olsun canimmm
Teşekkür ederim canımm aminnYolun acik olsun canim hersey guzel gecsin insallah❤❤❤❤
Ah ah bilirim o heycani , benim adami zor ikna etmistim kieweSağol canımm çok heycanlıyız valaa
Evet canim pek belli olmuycak gibi gorunuyor vfakat sırık gibi boyla koca karinla nerde olsa korkarlar benden herhaldeHay masallah boya bakabooo kiz senin hamileligin de kilo almazsin fazla belli olmaz benim boy fazla yok üstüne birde hamilelik gelirse yuvarlanir dururum
Ah ah bilirim o heycani , benim adami zor ikna etmistim kiewebenden cok o heycanlanmisti yol bitmiyo diyordu simdi kidemli oldu masallahi var kiew sayesinde kadin dogum uzmani oldu basima
Oda güzelAh ah bilirim o heycani , benim adami zor ikna etmistim kiewebenden cok o heycanlanmisti yol bitmiyo diyordu simdi kidemli oldu masallahi var kiew sayesinde kadin dogum uzmani oldu basima
Zazam biraz daha iyisindir insallah kendine dikkat et canim benim❤❤❤❤❤Andrey attımı sana evrakları?
Oda guzel vallahi ilkinde benimki hicbiseye karismiyodu butun islere ben koştum sinirden orya yerimden catlatmusti beniOda güzelbenimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda
Orda oda dogum uzmani kesilir basina merak etmeOda güzelbenimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda
erkekler bizden daha heyacanki sanki transfere onlar gidecek
Hic sorma vallahabire diyo niye baslayamadik
Balik tutmaya gitcekmis orda bide o cikti basima
Masallah ben 170im kendimi uzun sanardımbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
Sen dua et 10 tane daha zoladex dememişlerBende ruya görürken uyandim simdibenide hemsire aramisti ruyamda ivig yapilmasi gerekiyor size dedi , bende dedim ben daha ultrasyonumu bekliyorum , biliyoruz dedi muhtemelen 10 ivig yeterli olcak dedi uyandim bu nasil ruya allah askina
Sen dua et 10 tane daha zoladex dememişler
1,85 boya 60’kilolar offf süper hatunsun o zaman.Aynı zamanda ulaşılmazbiraz oldum galiba ayiptir soylemesi 1.85 boyum benim simdi cok hafufledim bende hashimato degerlerim bile duzeldi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?