Hay masallah boya bak abooo kiz senin hamileligin de kilo almazsin fazla belli olmaz benim boy fazla yok üstüne birde hamilelik gelirse yuvarlanir dururum
Evet canim pek belli olmuycak gibi gorunuyor vfakat sırık gibi boyla koca karinla nerde olsa korkarlar benden herhalde kiloluyken izmandut gibiydim oyleyken bile korkuyorlardi simdi boyum ortaya cikti degnek gibi

Ah ah bilirim o heycani , benim adami zor ikna etmistim kiewe benden cok o heycanlanmisti yol bitmiyo diyordu simdi kidemli oldu masallahi var kiew sayesinde kadin dogum uzmani oldu basima
Oda güzel benimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda

Oda güzel benimki hiç bişeye karışmıyo calla ben ne dersem onu yapıyo, tabi sadece bu konuda
Oda guzel vallahi ilkinde benimki hicbiseye karismiyodu butun islere ben koştum sinirden orya yerimden catlatmusti beni ne deseler ben bilmem diyodu. Bunda sazi eline aldi butun islerimi halletti buyuk degisime uğradı sizin anlayacaginuz murat beyin telefonlarini o cevapliyo hemsireyle o konusuyor sanirsin transfer olacak o

Bende ruya görürken uyandim simdi benide hemsire aramisti ruyamda ivig yapilmasi gerekiyor size dedi , bende dedim ben daha ultrasyonumu bekliyorum , biliyoruz dedi muhtemelen 10 ivig yeterli olcak dedi uyandim bu nasil ruya allah askina
Sen dua et 10 tane daha zoladex dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…