Az kaldı canım arkadaşım
Mutlu sona az kaldı

Toclase kiev yolculuğun nasıl geçti
12345hayal arkadaşımızla görüşmüşün

Kuzum bugün senin transfer günün değilmi
İnşallah konulan embriyolar bu genç anneye sımsıkı tutunsunlar ve sapa sağlam dünyaya gelip bu anneyi sevindirsinle
evet ablacımmm allah razı olsun inşallah hayırlı bi şekilde gider gelirim .. şimdi çıkacağız odadan dualarınızı eksik etmeyin nolur

kızlar günaydın yetişemiyorum bakamadığım günler oldu sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum güzel haberler alan arkadaşlarımı tebrik eidyorum rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş benimde ağustos sonuna doğru planlanıyor gitgide bu sauyfada yazışmaz zor oluyor keşke msj uygulaması olsa dimi özel msj değilde watshap messenger gibi

Kuzum wtsap yazak

Arkadaşlarım bugün K kliniferter arkadaşımızın doğumu vardı sabah.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp hasreti bitmiş vuslatına ermiştir.
ISABELLA1 transferin hayırlı uğurlu olsun canım.İnş bebeklerin canına yapışsın.
A az sekerli namı diğer lattem ve Aigle inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.Allah işlerinizi yağ gibi akıtsın.
Liste işi iyi oldu valla :))
Z Zaza74 , Nes6373 M Mutluyasam arkadaşlarım nasılsınız?
Tahlil günü bekleyen S sadesutlu M Mutluyasam bu hafta bizi ilk tahlillerinizle sizler sevindireceksiniz.Tabi birde duayenimiz Z Zaza74 nün perşembe günkü kontrolü vallahi nefes aldıracak.
Nes6373 inşallah beta hcg değerin kat kat katlanır bebeğin canına yapışır seni deli gibi şaşırtır.

H Hersey mumkun canım ben seni 9 temmuzda diye kaydetmişim zaza sana yolculuğu sorunca bir değişiklik yada yanlışlık olduğunu farkettim.Seninde görüşmen inşallah güzel geçer.O zaman şuan orda 3 kişisiniz.azşekerli, Aigle ve taclase.Parola oluşturun etrafınızda başka türk varsa onların yanında kendi nick lerinizin geçtiği cümleler kurun duyacakları şekilde :)

Maşallah hafıza zehir gibi seviyoruz seni zirkaaa

Teşekkür ederim hayatım listenin faydası.İnan bende hepinizi ayrı ayrı seviyorum o yüzden kimseyi atlamayalım diye listeyi olabildiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Hem birimizin önemli bir günü geldiğinde dualarımızla destek oluyoruz.Arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş.Heleki bizim gibi yüce bir duygu ve vasıf için uğraş veren insanların birbirine duası bence en makbul olanlardandır.
Önemli bişey olduğunda cepten hemen ekran görüntüsü alıyorum.Cepten liste düzeltmesi olmuyor bu yüzden akşam yada ilk fırsatta pc açıp resimlere bakarak ekleme yapıyorum.
LİSTEYE SONUÇ SÜTUNU EKLEDİM.KALP ATIŞINI DUYANLAR EL KALDIRSIN BENİ ETİKETLESİN BENDE LİSTEYE EKLEYEYİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…