Az kaldı canım arkadaşımZazaaam okudum ağladım ağladım okudum çok duygulandım çok teşekkür ederim vefalı canım arkadaşım.
Sen bitanesin çok şükür sen kavuşacaksın bebeğine inşallah bende kavuşağım
Seni öyle çok seviyorum ki senin güzel kalbinin mükafatını alacağını hep biliyordum çok şükür çok
Toclase kiev yolculuğun nasıl geçtiPeki şimdi kieve biz gece 2 gibi ineceğiz ordan sanırım gelip alacaklar peki kalacağımız yeri onlar mı belirliyor? Orda beklerken nerelere gidebiliriz neler yapabiliriz deneyimli arkadaşlardan biraz bilgi alalımmadem çıktık bir yola en azından eğlenceli hale getirelim
Kuzum bugün senin transfer günün değilmiTamaracim cok sagol heyecandan uyku falan hak getire vslla sabahi sabah ettim
evet ablacımmm allah razı olsun inşallah hayırlı bi şekilde gider gelirim .. şimdi çıkacağız odadan dualarınızı eksik etmeyin nolurKuzum bugün senin transfer günün değilmi
İnşallah konulan embriyolar bu genç anneye sımsıkı tutunsunlar ve sapa sağlam dünyaya gelip bu anneyi sevindirsinle
Caannnevet ablacımmm allah razı olsun inşallah hayırlı bi şekilde gider gelirim .. şimdi çıkacağız odadan dualarınızı eksik etmeyin nolur
Kuzum wtsap yazakkızlar günaydın yetişemiyorum bakamadığım günler oldu sayfalar çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum güzel haberler alan arkadaşlarımı tebrik eidyorum rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş benimde ağustos sonuna doğru planlanıyor gitgide bu sauyfada yazışmaz zor oluyor keşke msj uygulaması olsa dimi özel msj değilde watshap messenger gibi
evet biliyorum keşke kadınlar klubünün uygulaması olsa zazamm hep dualarımdasınKuzum wtsap yazak
Toclase kiev görüşmen nasıl geçti
Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah cnmvardik simdi ben tek aşili oldugum icn test verdik bekliyoruzayakta uyumami ve eşiminde ucakta neredeyse kalbine inicek olmasini saymazsak gayet iyiyiz
yarin ilk firsatta yazicam herseyi
Eskiden sorun olmuyorduKızlar bişey soracağım... Havaalanında(Kıbrıs) yanımızdaki ilaçlar sorun oluyormu... Bi belge falan lazımmı... Tabi benim ekstra insülin ve tiroid ilacım var... Bugün estrofem başladım bende
allah rast getirsin canım inşallah başlarsınız en kısa sürede.vardik simdi ben tek aşili oldugum icn test verdik bekliyoruzayakta uyumami ve eşiminde ucakta neredeyse kalbine inicek olmasini saymazsak gayet iyiyiz
yarin ilk firsatta yazicam herseyi
Maşallah hafıza zehir gibiArkadaşlarım bugün K kliniferter arkadaşımızın doğumu vardı sabah.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp hasreti bitmiş vuslatına ermiştir.
ISABELLA1 transferin hayırlı uğurlu olsun canım.İnş bebeklerin canına yapışsın.
A az sekerli namı diğer lattem veAigle inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.Allah işlerinizi yağ gibi akıtsın.
Liste işi iyi oldu valla :))
Z Zaza74 ,Nes6373 M Mutluyasam arkadaşlarım nasılsınız?
Tahlil günü bekleyen S sadesutlu M Mutluyasam bu hafta bizi ilk tahlillerinizle sizler sevindireceksiniz.Tabi birde duayenimiz Z Zaza74 nün perşembe günkü kontrolü vallahi nefes aldıracak.
Nes6373 inşallah beta hcg değerin kat kat katlanır bebeğin canına yapışır seni deli gibi şaşırtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?