Çöpe kuzum
Çok ciddi bir tedaviye başlıyorsun
Yeni ilaçlarla güzel sonuca doğru ilerişiii

Allah hepimizin muradını sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin bu yaz hepimiz hamişşş olup birkaç hafta arayla doğurucaz inşallah

Canımmm çok teşekkür ediyorum o acı hala içimde unutulmuyor malesef ama Allah’ıma şükürler olsun ki bana melek gibi bir evlat daha nasip etti Dualarım sizlerle, inşallah sizlerinde kucağınıza mini mini bebeler almak nasip olsun bende sizleri öpüyorum

Yaaaaa sen ne muhtesem bir kadınsın seviyom seni heytttttttt

Okudukça bir taraftan duygulanıyorum bir taraftan tanışmayan bir sürü kadının birbirine dua etmesi kalben çok etkiliyor.Valla bir taraftan kendi tedavimi düşünüyorum.sevinmelerle ,endişeler arasında duygu fırtınası yaşıyorum
P Ponciknasip canım endişe etme Allah’ın izni ile yolundadır herşey
Z Zaza74 duyguları tek tavan yapan sen değilsin

Angaranin baglarida buklum buklum yollari ne zaman sarhos oldumda kaldiramiyom kollari canim angaram benim 6 yilim gectiiii be dile kolay o kizilayin dili olsada konussa . Zazam dogum yaptiginda insallah seni ziyaret edicem her ay ankaraya geliyorum ben. Teyzoslar orda. Bir kahveni icerim bebege bir altin takarim yeğenimize ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…