Simdi geldik odaya canim iyiyim cok sukur 2 tane guzel yavrumu transfer ettik rabbim daim eylesin insallah
Hadi isabella bebişlerini al da gel rabbim pozitifleri kalp atışlarını duyursun sağlıkla kucağına al tatlım rabbim dualarımzıı kabul etsin

Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.

Hosgeldin canim yasitiz senle. Canim arkadaslarim yazmis iyice okuyup notlar cikarman lazim iyi karar vermek icin ben oyle yapmistim. Merkeze karar verme asamasini iyice analiz et kafanda

Gynolife mesaj attinmi mailine bir kac gun sonra donerler. Ama donerler whats tan kime yazdin hemsireyemi donus olmadiysa yine yaz ben alistigim icin onceki tedavimden biliyorum biraz gec olur ama cevap yazarlar

Kızlar bişey soracağım... Havaalanında(Kıbrıs) yanımızdaki ilaçlar sorun oluyormu... Bi belge falan lazımmı... Tabi benim ekstra insülin ve tiroid ilacım var... Bugün estrofem başladım bende
Olmuyor canim giriste kontrollerdeki gorevliye ilaclarin oldugunu soyle o zaman sorun olmuyor

Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.
Bak bazen sonradan artış görüşüyor bunu burada defalarca okuduk lütfen canını sıkma .Daha bunun için erken neticede artıyor çünkü.Kötü düşünüp kötüyü çağırma nolur

merhaba özelden mesaj yazacaktım ama kapalı sanırım bana özel mesaj yazarsan iletişim numaralarını yazarım size
genelde bana çabuk dönüş yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…