Cook amin abla
Rabbim mücadelesini mucize ile sonlandirsin

Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.
Başka bir doktora görünün bencede. Allah büyük umudunuzu yitirmeyin. Hiç belli olmuyor bu işler.. Nasipse şuan zaten olacak

Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorum fakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandim o olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim

Guzel haberlerimiz devam ediyor. Cok sukur bin sukur

Ayy Allahım gelsin pozitiv enerjilerrrr
Her kese morallllerrrr
Yüz bin kere maşallahhhh Latte
Bu nişandı,3günede düğünü yaparızzzz

Şimdiden gözün aydın canım güzel haberler gümbür gümbür geliyor maşallah inşallah Çarşamba günü müjdeli haberle mutluluğun katlandı

Kac8nci gününde yaptn
Canim transferden sonra kacinci gün yaptn testini

Hadi gözünaydın canım Rabbim kalp atışlarını duymaya da nasip etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Rabbim herkesi puanı ve sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Ay inşallah 2020 Covit ten sonra artık Çok güzel şeyler yaşayalım

Gözün aydın diyelim şimdiden Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzuuummmm. Hersey çok güzel olucakkkk

Gözün aydın diyelim şimdiden Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzuuummmm. Hersey çok güzel olucakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…