Canım progesteron durumunu sormuştun doktora ama bir daha bu son değere göre sorsan mi acaba? Yada bu duruma bir açıklaması var mı?Canım ben bugün yine verdim test. Ama gittikçe kötüye gidiyor maalesef. Artış oranı 1.25 e düştü
782 den 984 e çıkmış sadece.
Sımsıkı tutunsunlar güzel annelerine inşallah, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun dualarım seninle canımAmin canim insallah allah razi olsun
Canımmm çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayyyy çok güzel çok çok güzelArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Bir cogumuz gibi Z Zaza74 sayesinde bu foruma tutundum, paylasimlariyla
Umutlandimo olmasaydi ne burada olurdum ne de Kiev’e giderdim.
Kendisine cokca belirttim ama burdan da yazmis olayim iyi ki varsin zazammm
Carsamba günü insallah hep beraber sevinebiliriz kan sonucu ile
dualarinizi eksik etmeyin guzel arkadaslarim
CanımCanım progesteron durumunu sormuştun doktora ama bir daha bu son değere göre sorsan mi acaba? Yada bu duruma bir açıklaması var mı?
Canım inşallah Allah çektiğin bunca sıkıntıdan sonra seni feraha çıkarır, inşallah inşallah mükafatin hayırlı sağlıklı bir evlat olur tüm kalbimle diliyorum, inanıyorum ki muradına kavuşacaksinZazaaam okudum ağladım ağladım okudum çok duygulandım çok teşekkür ederim vefalı canım arkadaşım.
Sen bitanesin çok şükür sen kavuşacaksın bebeğine inşallah bende kavuşağım
Seni öyle çok seviyorum ki senin güzel kalbinin mükafatını alacağını hep biliyordum çok şükür çok
Eksik olmayin hepiniz iyi ki varsiniz birbirimize rttigimiz dualarin hepsinin kabul olmasi dilegiyle rabbim kcaklarimizi bos birakmasin insallahISABELLA1 Transferin hayırlı ugurlunolsun canim. Dualarımız seninle.bebislerin seninle olsun insallah
Ahhh canim hayirli ugurlu olsun simdiden peki ne zaman yaptin idrar testini yaa bana yapma diyip duruyorlar nasil sabredecemmmArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Idrar testim pozitif ,hayatimda ilk kez cift cizgiyi gordum ve Rabbimden dilerim ki hepimiz görelim.
Aaa cok degisikmis tamaracim malum
S sadesutlu canım nasıl güzel bir haberArkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Herzaman aklımızda ve dualarımızdasın canımCanımTamara , canım Zirkaa , canım @sedesutlu, canım S Szr_ , canım Duruball
Başka doktora da gittim, alttan ultrasonda baktı ama birşey göremedi, çok erken diye. O da hoşnut olmamıştı değerlerden. Çarşamba güya kese görmeye gidecektik, randevumuz vardı. O zaman artık durum nedir bakacağız.
Klinik de ultrasonu bekliyor, bu zamana kadar tek açıklama şu, embriyo bölünmesinde bir sıkıntı mı var acaba?
Tamara progestan miktarına doktorum iyi diyor. Gittiğim başka doktor da iyi dedi. Hatta tüp bebek tedavilerinde progestan ve estrofem artık kullanılmıyor dedi Ama ben bu sabah proluton depot yaptırdim, test verirken.
Sağ olun Canlar, destekleriniz icin
Canim hepimize umut olsun diye paylastimTransferin hayırlı olsunISABELLA1 harika haberlerini bekliyoruz seninde
S sadesutlu cüm seni de tebrik ediyorummbende hiç çift çizgi görmedim o yüzden mesajına ayrı duygusallaştım ztn 5-6 ay içinde de eşimin durumunu öğrendik test mest yapmayı bıraktım inşallah eylülde bende ilk çift çizgimi görürüm
Herhalde sen cinsiyeti falan öğrenmiş olursun benim transfere kadar
Sakin yapma sakinAhhh canim hayirli ugurlu olsun simdiden peki ne zaman yaptin idrar testini yaa bana yapma diyip duruyorlar nasil sabredecemmm
Kız latte bugün 11 gününSakin yapma sakin
12. Gün yaptim.ama ben ettim sen etme bekle cok zor ama dayan
Gözün aydın canım allah sağlıkla devamın getirsin inşallah.Arkadaslarim, tabi ki alisilageldigi uzere grubumuzun ritüeli haline gelen kan testi öncesi idrar testini yapmis bulunuyorumfakat siz yine de yaptigimi yapmayin gününüzü bekleyin cunku kücük kalp carpintilari yasandi
Kuzum zaten 24 temmuzfa sabahtan kocami asker gibi dikerim ben kostur kostur hastnye giderizSakin yapma sakin
12. Gün yaptim.ama ben ettim sen etme bekle cok zor ama dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?