Canımmm çok sevindim tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah ayyyy çok güzel çok çok güzel

Canım progesteron durumunu sormuştun doktora ama bir daha bu son değere göre sorsan mi acaba? Yada bu duruma bir açıklaması var mı?
Canım Tamara , canım Zirkaa , canım @sedesutlu, canım S Szr_ , canım Duruball
Başka doktora da gittim, alttan ultrasonda baktı ama birşey göremedi, çok erken diye. O da hoşnut olmamıştı değerlerden. Çarşamba güya kese görmeye gidecektik, randevumuz vardı. O zaman artık durum nedir bakacağız.
Klinik de ultrasonu bekliyor, bu zamana kadar tek açıklama şu, embriyo bölünmesinde bir sıkıntı mı var acaba?
Tamara progestan miktarına doktorum iyi diyor. Gittiğim başka doktor da iyi dedi. Hatta tüp bebek tedavilerinde progestan ve estrofem artık kullanılmıyor dedi Ama ben bu sabah proluton depot yaptırdim, test verirken.
Sağ olun Canlar, destekleriniz icin

Canım inşallah Allah çektiğin bunca sıkıntıdan sonra seni feraha çıkarır, inşallah inşallah mükafatin hayırlı sağlıklı bir evlat olur tüm kalbimle diliyorum, inanıyorum ki muradına kavuşacaksin

ISABELLA1 Transferin hayırlı ugurlunolsun canim. Dualarımız seninle.bebislerin seninle olsun insallah
Eksik olmayin hepiniz iyi ki varsiniz birbirimize rttigimiz dualarin hepsinin kabul olmasi dilegiyle rabbim kcaklarimizi bos birakmasin insallah

Transferin hayırlı olsun ISABELLA1 harika haberlerini bekliyoruz seninde

S sadesutlu cüm seni de tebrik ediyorumm bende hiç çift çizgi görmedim o yüzden mesajına ayrı duygusallaştım ztn 5-6 ay içinde de eşimin durumunu öğrendik test mest yapmayı bıraktım inşallah eylülde bende ilk çift çizgimi görürüm
Herhalde sen cinsiyeti falan öğrenmiş olursun benim transfere kadar

Ahhh canim hayirli ugurlu olsun simdiden peki ne zaman yaptin idrar testini yaa bana yapma diyip duruyorlar nasil sabredecemmm

Kizlar bu arada bir sey soracagim size transfer sonrasi progestani ne kadar almaya basladiniz

Aaa cok degisikmis tamaracim malum
Oldu aklima düstüm belki de Inan 4 gözle güzel haberini bekliyorum senin de, insallah yüzlerimiz gülsün

kızlar herkese selamlar,kiev365 den durum bildiriyorum
cok yorgun ve uykusuz birgün gecirdik.gece 04:30 de odaya geldik ve 8 de kalktik Aigle arkadasimizla berabdr klinige gectik.andrey bizi hic yalniz birakmadi sagolsun gayet ilgiliydi.kan testlerimiz ve erkeklerden sperm ornekleri alindi.daha dr elena ya kontrolumz oldu.bende miyom oldugu icin iki ay depot kullanilicakmis.birini bugun vurdular gobekten,bahsedilen su kocaa ignehemsire cat diye vurdu valla anlayamadim bile.ama epey kanadi,(üstüm fln kan oldu ki siyahti allahtan) sonuc olarak ;degismezse eger 13 eylül transfer tarihim donor secimi agustosta olucakmis buarada.
cook özet gectim simdilik,cunku hala uyumadik vllaa yazarken zorlaniyorum
buarada isimiz birgunde bitti,kaldik mi iki gun daha burda yarin genis genis anlatirim gene dinlenince.birde H Hersey mumkun i görmedik hic

S sadesutlu canım nasıl güzel bir haber Buradaki herkesin gözleri o çift çizgiyi görsün sonunda da kucağı dolsun inşallah Allahım sağlıcakla yavrularına kavuştursun seni

Herzaman aklımızda ve dualarımızdasın canım

Canim hepimize umut olsun diye paylastim Hersey guzel olsun birbirimizin duasiyla hep beraber anne olacagiz

Gözün aydın canım allah sağlıkla devamın getirsin inşallah.

Sakin yapma sakin
12. Gün yaptim.ama ben ettim sen etme bekle cok zor ama dayan
Kuzum zaten 24 temmuzfa sabahtan kocami asker gibi dikerim ben kostur kostur hastnye gideriz bende yapmayi düşünmüyorum aslında ama bi yanimda rahat durmuyor ayy bilemedim İnsallah guzel sonuclarin haberin hepinize birden veririm her gecen gun artsin bu sayfanin pozitif sonuclari insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…