Ahh o doktora agzima dolan butun hakaretleri iletmek istiyorum. Canim sen hiccc takma ne dedigini bak bende yaptirdim donasyon bugun 2. Gunum bebeklerim insallah simsiki tutunacaklar bana ben onlarin anneleriyim hissettigim duyguyu anlatacak kelime yok suan organ nakli gibi dusun bunu benimde gittigik bi doktor demisti ki cocuklar siz neden kasiyorsunuz bu kadar genceceiksiniz tip gelisti donasyon yaptitrirsiniz dedi ve gittik yaptirdik allah razi olsun o doktordan ki erkenden farkina vardirdi bazi seyleri bize

Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Hayirli ugurlu olsun… Aaa oyle bi sey yok guzel anne kotu dusunmuyoruz pozitif oluyoruz ki bebeklerimizde icimizde mutmu mutlu buyusunler Ilaclarda etki ediyor olabilir her bunye ayni tepkiyi vermex canim. Yuregini ferah tut lutfen Sev onlari hergun dualar oku elini karnina koy rabbim saglicakla kavustursuj bizi onlara

Çok şükür kliniferter aldı oğluşunu kucağına ikisi de gayet iyiler maaşallah. Valla tebrik ederim arkadaşım ben de hafıza sıfır resmen. Çok iyi bir iş yapıyorsun bence de
Teşekkür ederim listemiz sağolsun canım yoksa İnan sayfalar arasında aradığımı bulamıyorum

Benimki çok istiyorsan alalım dedi ben yanaşmadım
Ne kadar zor ve karmasik durum degil mi kizlar aslinda dururmunuzda gizlenecek saklanacak hicbi sey yokken kendi kendimizi toplumsal baskilar yuzunden ne hallere sokuyoruz. A

Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Ins cnm saol❤ güzel düsünelim güzel olsun tatlim

Teşekkür ederim. Çok iyisin. Inşallah beraber pozitif sonuclarimizi burdan duyururuz.dua ettim hepimiz için..

Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .
Benim de üzerinde durulmadı ana pozitifin. Haşimato hastalığım vardı ona yorup geçtiler. Ben de kiewe söylemedim bile.

Teşekkür ederim. Çok iyisin. Inşallah beraber pozitif sonuclarimizi burdan duyururuz.dua ettim hepimiz için..
Amin insallah canim negatif dusuncelerden uzak duralim bu zamanda bol bol dinlenelim guzel beslenelim bebislerimize bakalim suan onlarla konusmak bile bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…