Ponviknasip canim peki ne zaman senin kan testinn rabbim pozitif sonuclar aldirsin insallahKan sonucu pozitif cikarsa gidicem burdakine cnm hatta şu an 3e cikardik bgn
Ahhh o batmalar kasilmalar bende de cok fenaBatmalar war ilaclardan midir
Ahh o doktora agzima dolan butun hakaretleri iletmek istiyorum. Canim sen hiccc takma ne dedigini bak bende yaptirdim donasyon bugun 2. Gunum bebeklerim insallah simsiki tutunacaklar bana ben onlarin anneleriyim hissettigim duyguyu anlatacak kelime yok suan organ nakli gibi dusun bunu benimde gittigik bi doktor demisti ki cocuklar siz neden kasiyorsunuz bu kadar genceceiksiniz tip gelisti donasyon yaptitrirsiniz dedi ve gittik yaptirdik allah razi olsun o doktordan ki erkenden farkina vardirdi bazi seyleri bizeKızlar eşlerinize de çok yüklenmeyin kızmayın da . Dün yaşadığım olayı anlatayım size. Kontrol amaçlı 3 yıldır ara ara gittiğim bir kadın doğum doktoruna gittim. Spontan 5 düşük ve 3 genetikli tüp bebek geçmişimde var bunları da biliyor. 40 yıllık hekim nihayetinde. Ben çok yoruldum kendi yumurtam ile anne olabileceğimi artık düşünmüyorum. Donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Türkiye' de yapılmıyor dedi evet biliyorum dedim. " Ama o senin çocuğun olmuyor ki sen taşıyıcı anne oluyorsun " dedi. Bunu söyleyen 40 yıldır bu işi yapan kadın doğum doktoru. Okumuş adam sözde , anne olmak isteyen binlerce kadın kapısında kuyruk oluyor. Ben aştım bunları ama eşim yanımda olsaydı o cümleyi kurarken düşünebiliyor musunuz halimi ??
Guzel sonuclar alalim cnm ondandr insAhhh o batmalar kasilmalar bende de cok fena
Tatlim 19 temmzPonviknasip canim peki ne zaman senin kan testinn rabbim pozitif sonuclar aldirsin insallah
Aminnn insallah seninle beraber haykiralim insallah pozitifi sonucumuzu haftayaGuzel sonuclar alalim cnm ondandr ins
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.Ahhh o batmalar kasilmalar bende de cok fena
Hayır olsun tedaviniz inşallah pozitifi görür ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.Tatlim 19 temmzamin hepimize pozitif olsn
Hayirli ugurlu olsun… Aaa oyle bi sey yok guzel anne kotu dusunmuyoruz pozitif oluyoruz ki bebeklerimizde icimizde mutmu mutlu buyusunlerTedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Benimki çok istiyorsan alalım dedi ben yanaşmadımAma baksana evlat edinelim diyor
Benimkide ona yanaşmadı
Teşekkür ederim listemiz sağolsun canım yoksa İnan sayfalar arasında aradığımı bulamıyorumÇok şükür kliniferter aldı oğluşunu kucağına ikisi de gayet iyiler maaşallah. Valla tebrik ederim arkadaşım ben de hafıza sıfır resmen. Çok iyi bir iş yapıyorsun bence de
İnyernet var canım oteldedir kliniktedeAyy ne güzel bende diyorum sen git olmazsa yedi sekiz gün kalacağız sıkıldım diye benim başımın etini yer valla inş internet vardır bende onu odada bırakırım takılırız biz kızlar
Ne kadar zor ve karmasik durum degil mi kizlar aslinda dururmunuzda gizlenecek saklanacak hicbi sey yokken kendi kendimizi toplumsal baskilar yuzunden ne hallere sokuyoruz. ABenimki çok istiyorsan alalım dedi ben yanaşmadım
Ins cnm saol❤ güzel düsünelim güzel olsun tatlimTedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Canim yaa o listeyi ben bulamadim tamda bilmiyorum aslinda bu sayfamin kullanimibu bi anlatanilir misinTeşekkür ederim listemiz sağolsun canım yoksa İnan sayfalar arasında aradığımı bulamıyorum
Teşekkür ederim. Çok iyisin. Inşallah beraber pozitif sonuclarimizi burdan duyururuz.dua ettim hepimiz için..Hayirli ugurlu olsun… Aaa oyle bi sey yok guzel anne kotu dusunmuyoruz pozitif oluyoruz ki bebeklerimizde icimizde mutmu mutlu buyusunlerIlaclarda etki ediyor olabilir her bunye ayni tepkiyi vermex canim. Yuregini ferah tut lutfen Sev onlari hergun dualar oku elini karnina koy rabbim saglicakla kavustursuj bizi onlara
Benim de üzerinde durulmadı ana pozitifin. Haşimato hastalığım vardı ona yorup geçtiler. Ben de kiewe söylemedim bile.Ana pozitifligi disinda baska hangi degerlerinize bakildi acaba?
Cunku benim ana pozitif ama uzerinde pek durulmadi .
Kız bukadar erkenmi bebişler yapışıyorAhhh o batmalar kasilmalar bende de cok fena
Amin insallah canim negatif dusuncelerden uzak duralim bu zamanda bol bol dinlenelim guzel beslenelim bebislerimize bakalim suan onlarla konusmak bile bana o kadar iyi geliyor ki anlatamamTeşekkür ederim. Çok iyisin. Inşallah beraber pozitif sonuclarimizi burdan duyururuz.dua ettim hepimiz için..❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?