Bence eşin bu konuyu duymuş yada araştırmış ve seni çok güzel kırmadan incitmeden yönlendirmiş ikna etmiş. Zekice

Bence eşin bu konuyu duymuş yada araştırmış ve seni çok güzel kırmadan incitmeden yönlendirmiş ikna etmiş. Zekice
Yok valla, eminim.. tamamen boyle bir sey olur mu acaba, diye düşünürken. Araştırsa duysa bilirdim. Kızkardeşim hemşire, ona sormuştum, ayy abla olurmu öyle şey demişti.

Benimki erkek olma ihtimaline karşılık ilk başta olumlu baktı çünkü kıbrısta genetik bakılırken cinsiyetde söyleriz demişlerdi. Erkek embriyo naklederiz dediler.Tabi sağlıklı erkek embriyo oluşmadı.Kız naklettirdik genetiği temiz gelenden.Sonrada baktı olmuyor ve ben üzülüyorum iyi düşün dedi.Artık ne olur ise sağlıklı olsun bizim olsun dedi.ikiz ve kız olursa nolacak dedim.Ben dört kız babası olacam daha ne olsun dedi.Yakacan beni dedi.Seninkiler büyüdü yerini doldurmak lazım dedim.

Bende öyleyim geziyorum eğlenmeye çalışıyorum ama aklımda hep bitmeyen bebek isteği o kadar üzülüyorum ki. O tekrar normal tüp bebek deneyelim diyor. Hatta randevu bile aldım ankara bahçeciden ama hiç olacağını düşünmüyorum oraya para harcayacağıma donasyon yaptırırım daha iyi değil mi?

Zirkaaa, bravooo . hastayım sanaaa süperrrrsinnn
Can alıcı noktaları tespit etmişsin
Sevgili M medusa05 bir gün içinde alınabilecek karar değil, elbette zor.. bu sitede herkesin bir hikayesi var biraz da buralardan bahsedebilirsin, belki eşin; beyninde canlandırabilir. Bu süreci yaşayan çoğumuz, keşke daha önce vakit kaybetmeden süreci uzatmadan deneseymişiz diyoruz. Umarım her şey istediğin gibi olur

Kızlar eşlerinize de çok yüklenmeyin kızmayın da . Dün yaşadığım olayı anlatayım size. Kontrol amaçlı 3 yıldır ara ara gittiğim bir kadın doğum doktoruna gittim. Spontan 5 düşük ve 3 genetikli tüp bebek geçmişimde var bunları da biliyor. 40 yıllık hekim nihayetinde. Ben çok yoruldum kendi yumurtam ile anne olabileceğimi artık düşünmüyorum. Donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Türkiye' de yapılmıyor dedi evet biliyorum dedim. " Ama o senin çocuğun olmuyor ki sen taşıyıcı anne oluyorsun " dedi. Bunu söyleyen 40 yıldır bu işi yapan kadın doğum doktoru. Okumuş adam sözde , anne olmak isteyen binlerce kadın kapısında kuyruk oluyor. Ben aştım bunları ama eşim yanımda olsaydı o cümleyi kurarken düşünebiliyor musunuz halimi ??

Çok şükür kliniferter aldı oğluşunu kucağına ikisi de gayet iyiler maaşallah. Valla tebrik ederim arkadaşım ben de hafıza sıfır resmen. Çok iyi bir iş yapıyorsun bence de

Dünyanın her yerinde anne doğurandı
O taşıdığım benim can parçam.Benim!!!
Eşimin parçası
Benim kanımla besleniyor
Can veren Allahdır
Şekil verende Allahdır
Allah hayırlısını versin hepimize

Senin yerin ayri canim merkezdeadam seni anne yapana kadar devam demis
Yok kiz ayri deil inan ben kimimki siradan hastayim herkes gibi murat bey yapiyodur baska hadtalarada tek benim oldugunu düşünmüyorum anne yapincaua kadar ugrascam dedi o dogru bunuherkese söylüyordur tek bana deil yoksa ben normal bir insanim sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…