Bence eşin bu konuyu duymuş yada araştırmış ve seni çok güzel kırmadan incitmeden yönlendirmiş ikna etmiş. ZekiceBenim eşim ilk demişti ki bana, acaba başka kadının yumurtası başka kadının vücuduna uyum sağlar mı?
Sonra ben bunu google a yazdım, meğer böyle bir olay varmış ve adı da donasyonmuş. Sonra burayı buldum.
Fıkır ondan çıktı yani.
Yok valla, eminim.. tamamen boyle bir sey olur mu acaba, diye düşünürken. Araştırsa duysa bilirdim. Kızkardeşim hemşire, ona sormuştum, ayy abla olurmu öyle şey demişti.Bence eşin bu konuyu duymuş yada araştırmış ve seni çok güzel kırmadan incitmeden yönlendirmiş ikna etmiş. Zekice
Cnm gunde 3 kere 2ser defa 8 saat arayla kullanym bnKizlar bu arada bir sey soracagim size transfer sonrasi progestani ne kadar almaya basladiniz
Bende öyleyim geziyorum eğlenmeye çalışıyorum ama aklımda hep bitmeyen bebek isteği o kadar üzülüyorum ki. O tekrar normal tüp bebek deneyelim diyor. Hatta randevu bile aldım ankara bahçeciden ama hiç olacağını düşünmüyorum oraya para harcayacağıma donasyon yaptırırım daha iyi değil mi?Hamile kalıyorum ama hep düşük oluyor adam artık dayanamadı halime sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Durup durup ağlıyordum he bide yanında da aglamam bir köşeye saklanır yada yatakta ağlardım. Görmesin duymasın diye anlıyorlar tabiii gözler sis yüz asik
Zirkaaa, bravoooBak hayatım bu tepkiler normal sakince defalarca konuş bıkma yılma ve onu can evinden vuracak cümleler bul.ben sadece anne olmak için değil seninde kendi evladına kavuşman için neleri göze alıyorum benim için ilk başta bu düşünceyi kabul etmek kolay mı oldu sanıyorsun falan de mesela.ve çok üzerine gitme arada mola ver düşünsün.Bu ikna meselesi aslında kişiye bağlı kimi erkek var iknaya meyilli olur kimisi bütün kapıları yüzüne kapatır.Eşini en iyi sen tanırsın.Hassas noktasını kullan.seni çok seviyorsa bunu, ailesine düşkünse onlarında kendi kanlarından canlarından torunları olmasın mı falan de? İstersen evlatlıkta alalım ama bana bu duyguyu yaşamayı çok görme falan diye telkinde bulunabilirsin belki.Aklıma bunlar geliyor canım
Çok sevindim. Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin. Darısı bizim başımızaDpgurdum bqcimmmm dogurdum hamdolaunnnnnnnnnnnn sukur sagligimizda yerinde darisi hepinize insallah
Ama baksana evlat edinelim diyorNe güzel benimki bahsini bile açtırmıyor.Çok üzülüyorum.
Poncik bugün kaç gün okdu transfer sonrasıCnm gunde 3 kere 2ser defa 8 saat arayla kullanym bn
Çok şükür kliniferter aldı oğluşunu kucağına ikisi de gayet iyiler maaşallah. Valla tebrik ederim arkadaşım ben de hafıza sıfır resmen. Çok iyi bir iş yapıyorsun bence deArkadaşlarım bugün @kliniferter arkadaşımızın doğumu vardı sabah.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alıp hasreti bitmiş vuslatına ermiştir.
@ISABELLA1 transferin hayırlı uğurlu olsun canım.İnş bebeklerin canına yapışsın.
@Azsekerli17 namı diğer lattem ve @Aigle inşallah güzel haberlerle dönersiniz canım.Allah işlerinizi yağ gibi akıtsın.
Liste işi iyi oldu valla :))
Z Zaza74 ,Nes6373 @Mutluyasam arkadaşlarım nasılsınız?
Tahlil günü bekleyen @sadesutlu @Mutluyasam bu hafta bizi ilk tahlillerinizle sizler sevindireceksiniz.Tabi birde duayenimiz Z Zaza74 nün perşembe günkü kontrolü vallahi nefes aldıracak.
Nes6373 inşallah beta hcg değerin kat kat katlanır bebeğin canına yapışır seni deli gibi şaşırtır.
Dünyanın her yerinde anne doğurandıKızlar eşlerinize de çok yüklenmeyin kızmayın da . Dün yaşadığım olayı anlatayım size. Kontrol amaçlı 3 yıldır ara ara gittiğim bir kadın doğum doktoruna gittim. Spontan 5 düşük ve 3 genetikli tüp bebek geçmişimde var bunları da biliyor. 40 yıllık hekim nihayetinde. Ben çok yoruldum kendi yumurtam ile anne olabileceğimi artık düşünmüyorum. Donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Türkiye' de yapılmıyor dedi evet biliyorum dedim. " Ama o senin çocuğun olmuyor ki sen taşıyıcı anne oluyorsun " dedi. Bunu söyleyen 40 yıldır bu işi yapan kadın doğum doktoru. Okumuş adam sözde , anne olmak isteyen binlerce kadın kapısında kuyruk oluyor. Ben aştım bunları ama eşim yanımda olsaydı o cümleyi kurarken düşünebiliyor musunuz halimi ??
Toplam 2 kereKızlar kusura bakmayın henüz sayfaları okuyamadım ama bu işlem toplamda kaç ay sürüyor. Embriyolara genetik ayıklama yapıyolar mı ki? Ben kiev düşünüyorum hemde gezmiş olurum. Toplam kaç kere gidiliyor.
Bir nevide hafızayı tazeliyorÇok şükür kliniferter aldı oğluşunu kucağına ikisi de gayet iyiler maaşallah. Valla tebrik ederim arkadaşım ben de hafıza sıfır resmen. Çok iyi bir iş yapıyorsun bence de
Yok kiz ayri deil inan ben kimimki siradan hastayim herkes gibi murat bey yapiyodur baska hadtalarada tek benim oldugunu düşünmüyorum anne yapincaua kadar ugrascam dedi o dogru bunuherkese söylüyordur tek bana deil yoksa ben normal bir insanim sekerimSenin yerin ayri canim merkezdeadam seni anne yapana kadar devam demis
Allah razi olsun cnmPoncik bugün kaç gün okdu transfer sonrası
Sabırsızlıkla seninde güzel sonucunu dua ederek bekliyorum
Batmalar war ilaclardan midirPoncik bugün kaç gün okdu transfer sonrası
Sabırsızlıkla seninde güzel sonucunu dua ederek bekliyorum
P4 baktırdınmıAllah razi olsun cnmbugun 5.günümdeyim dualrnzla büyük bir sabirla, umutla ins beklemedeyim
Ooo batmalar hüzel belirtiBatmalar war ilaclardan midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?