Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Ama her keste aynı olucak diye bir şey yok
Bu kadar erken üzülmekte olmaz
Bebişlere zarar

Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.
Canim 4 ve 5 gunden sonra hassaiyetler okur doktor oyle soylemisti aklina negatif seyleri getirme insallah hersey istedigin gibi olsun

Ne kadar zor ve karmasik durum degil mi kizlar aslinda dururmunuzda gizlenecek saklanacak hicbi sey yokken kendi kendimizi toplumsal baskilar yuzunden ne hallere sokuyoruz. A
Cok haklisin insanlara soylesen bir suru soru soracaklar kendini anlatma derdi offff soylemesende hangi sehir nerde deyip soru sorup sıkıştırmışlar iki arada kaliyorsun biri dediki klinikismi versene bende gitcem diye soylemisti . bende internette bir reklam gormustum oranin adini soyledim gitmis tedaviye sonuc olumlu olmus kiz beni arayip bin kere tesekkur etmisti sen vesile oldun senin
merkezin bana ugurlu geldi demisti hayatimda gitmedigim yer bunu hic unutmuyorum şok olmustum yaa

Ne kullanıyorsun canım progestan olarak, mg larını da yazarsan sevinirim.
ISABELLA1 senin progestan kullanımın nasıl, Sen hangisini kullanıyorsun, kaç mg.lik?
Progestan 200mg*2 gunde 3 kere alttan aliyorum canim. Siskinligim cok fazla oluyor benim bir de kasiklarimda boyke karincalanmalar hafif kasilmalar oluyir

Eger yumurtan yoksa veya kaliteli degilse hic tuple zaman kaybetme vay gecen en az 10 yilima...Esimden once ben dini boyutunda tutuldum kaldim sonra kendimce fetvalarbuldum neyse icimde kabul ettim sonra esime soyledim kesinlikle olmaz senden bir parca olmayacaksa olmasin daha iyi dedi ve konuyu kapatti sonra ben durmadan soylendim agladim anne olmak isyiyorum ben diye 1 sene sonra tamam bakariz dedi simdi yumurta nakli icin uygun sartlari olusturmaya calisiyoruz.Hem esime ne beee o cocugun banasi olan bana oluyor ama yine de anne olmak istiyorum.Hamile kalmak sut vermek ahhhh...Bu kutsal duygulardan biz niye mahrum kalalim ki...Anne olma hepimizin hakki bu bedenimizde ruhumuzda genlerimize kodlanmis simdi bundan vazgecmemizin istenmesi kadar sacma bir sey yok bu hayatta...

Yas aslinda biz kendimizi disaridan gelecek psikolojik darbelere karsi koruyoruz. Esinle senin aramda allah bilsin kul bilmesede olur ben kimseye soylemedim mesela. Cekindigimden degil ama psikolojimi sabrimi enerjimi bebeklerime vermek istiyorum kimseye laf yetistiremeyecehim dogrusu sizde oyle yapin kizlar

Ayy ne güzel bende diyorum sen git olmazsa yedi sekiz gün kalacağız sıkıldım diye benim başımın etini yer valla inş internet vardır bende onu odada bırakırım takılırız biz kızlar
Kizlar ben transferde ve sonrasinda hep tektim, sadece beraber donduk inanin o kadar kotu olmuyor

Aahh o kadar haklisin ki. Kizlar bosverin etraftaki lafi sozu siz bebeklerinize siımsıkı tutunun guzel yavrular yetistirelim insallah bu dunyaya yarari olan insanliga yarari olan hayirli evlatlar nasip etisn rabbim

Benim annem, doktor olan kucuk teyzosum birde kibrisli olan doktorum biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…