Canim 4 ve 5 gunden sonra hassaiyetler okur doktor oyle soylemisti aklina negatif seyleri getirme insallah hersey istedigin gibi olsun
Harikasin❤Amin insallah canim negatif dusuncelerden uzak duralim bu zamanda bol bol dinlenelim guzel beslenelim bebislerimize bakalim suan onlarla konusmak bile bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam
Valla ben çok beğendim ben biraz küçük suratlıyım onun için biraz zorladım ama iri suratlı falan çok güzel kızlar varBenim donör de o yorelerdennasil guzel oluyorlar mi cok
Kaç senedir bu işin içindeyim,kaç arkadaşım anne oldu,hepsinin evlatları babalarının kopyasıBirde benim korkum ne biliyomusun eşimi ikna ederim. Ama acaba spermi eşimden kullanmazlarsa sonuçta bunu nasıl anlıcaz. Çocuk doğduktan sonra ancak anlaşılır çok paronayağım biliyorum ama.
Kulağında büşom oluşmuş olabilir, bi kbb ye görün derim, geçmiş olsunKizlar benim bir sorun var sol kulagim 1 haftadir bir ugultu var rüzgar sesi gibi tuhaf, konusurken yada tv izlerken birsey olmuyor ama sessiz ortamda cok rahatsiz ediyor benio sesten uyuyamiyorum cok sesli bir ugultu var . Doktora gitmelimiyim önemli birsey olabilirmi?
Haklisin kuzum aynen katiliyorum sana❤❤❤❤Bebislerimiz saglikla gelsinlerde insallah gerisi onemli degil canim
Hicbir kimse bunu yapmaz canim benim icin rahat olsun yapamazlar boyle bisey. Sen bunlari kafana takmaBirde benim korkum ne biliyomusun eşimi ikna ederim. Ama acaba spermi eşimden kullanmazlarsa sonuçta bunu nasıl anlıcaz. Çocuk doğduktan sonra ancak anlaşılır çok paronayağım biliyorum ama.
Bence dünyaya gelmiş bir can in aile olmak onun yaşamına ışık olmak doğurmaktan bile kutsal.Buradan 2 arkadaşımız evlat edindi ve diyorlar ki " Doğurmadığımızı unuttuk " insan emek verdiği şeyi çok sever.Yolunuz açık olsun.Kızlar benim eşim kabul etmiyor. Evlatlık alırız daha iyi diyor. Ama benim için karnımda taşıdıktan sonra hiç farketmez kendi çocuğum gibi severim. Siz nasıl ikna ettiniz eşlerinizi.
Kesinlike katılıyorum, maddi boyutu yüzünden böle konuşuluyorHer kes doktor ola bilir,ama insan değil
Doktor hasta piskolojısınıda iyi anlamalı,kırmadan konuşmalı
Ben eminim o doktor donasyon merkezinde çalışsaydı 180 derece fikir değişikliği yapardı
Para var ya,o sizin kanınızla beslenip,sonra sütünüzden sizin genleriniz alıcak falan filan
Tedaviniz hayırlı olsun. Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benimde 3. Günüm ama hic transfer olmamış gibiyim. Ne kramp ne bel ağrısı ne hassasiyet. Tutmadı diye endişeleniyorum.lsun
Canım herşey yolundaysa doğur elbette, senin kararına kimse karşı çıkmamalı. Gençsin üstesinden gelirsin benceKızlar ya azıcık dertleşelim.Kendimi takip ettirecek doktor bulmam zaman alıyor.Bulunduğum şehirde gittiğim perinatoloji doktoru da bugün redüksiyon yani bebeklerin sayısını azaltmayı önermekle meşguldü.Biraz sert çıktım ve reddettim.Kalbi atan canları Allah almadığı sürece nasıl kıyabilirim ki ne kadar zor yollardan sahip oluyoruz öyle kolay değil.12. Hafta çağırdı şuanda gelişimleri vb hepsi iyiymiş.Sayfaya böyle gerileri okumadan düştüm kaçırdığım bişey varsa özür diliyorum
Canım adamlar bu işi parayla yapıyorlar parayla sattığı bir spermi sana bedavaya vermez senden fazla sperm alır ama başkasının spermini sana yar etmezBirde benim korkum ne biliyomusun eşimi ikna ederim. Ama acaba spermi eşimden kullanmazlarsa sonuçta bunu nasıl anlıcaz. Çocuk doğduktan sonra ancak anlaşılır çok paronayağım biliyorum ama.
İnşallah canım inşallah, riskli gebelik diye sürekli beni ikna etmeye çalışıyorlar o kadar saçma kiCanım herşey yolundaysa doğur elbette, senin kararına kimse karşı çıkmamalı. Gençsin üstesinden gelirsin bence
Çoğu doktor yükümlülük almamaya çalışıyorDoktor senden vazmı geçti üçüz olduğu için?
Benim tanıdığım bir arkadaş üçüz doğurduÇoğu doktor yükümlülük almamaya çalışıyorhep tıp fakültesine yönlendiriyorlar, tıp fakültesi de bugün ısrarla redüksiyon dedi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?