Aayyyy hadi masallaaahhh 12. Günün mü bugunnn kac transferin olmustu canim seninKizlaaar sonucum 4110
Sag ol isabellacimAayyyy hadi masallaaahhh 12. Günün mü bugunnn kac transferin olmustu canim senin
Ahh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSag ol isabellacim13. Gün
AmiiiiiiiiiinnnnnnnnAhh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSaglicakla gelsin yavrularin… bayramin son günü bende mujdeli haberi veririm insallah size
Maşallah canım gözün aydınKizlaaar sonucum 4110
Valla bunlar 3 mü 4 mü bilemedim benÜçüzleeeeerrrrrr geliyoooooooo
Insallahhhh insalllahhh dualarimiz seninle canimmm buradaki bu dua cemberimizleAhh hadi darisi basima bekleyen herkesin basina olsunSaglicakla gelsin yavrularin… bayramin son günü bende mujdeli haberi veririm insallah size
Maşallah canım gözün aydınkız kaç tane transfer ettiler sana
Ayyy çok şükürKizlaaar sonucum 4110
canim hadi sen de bize güzel haber ver , cifte kutlama yapalim buralardaAyyy çok şükür
Gözüm aydın canım, sağlıkla kucağına al insallah
Heycan yaptım resmen maşallah maşallahhKizlaaar sonucum 4110
3 cüzler geliyor gözünaydın canimm☺3 tanecik
Yaaaaaaa super ama Superr..... gkzun aydin canim allah kucağına almayı nasip etsin. Sonuca bakılırsa ikizler geliyorrrrrrrrrrrrrKizlaaar sonucum 4110
14.00 de. Sen sevincini yaşa, benimki sonracanim hadi sen de bize güzel haber ver , cifte kutlama yapalim buralardaInan olsun elim kalbimde bekliyorummm senden gelecek haberi . Kacta gideceksin?
Amaninnn 3 yavruda sana simsiki tutunsun insallaahhh allahimmm bebek cocuk diyince kafayi yiyenlerdenim gercekten3 tanecik
ohh umut olsun hepimizeHeycan yaptım resmen maşallah maşallahh, biran önce bende gitmek istiyorum
İnşallahAy @Tamara2, unutmamış ya... Valla çok duygulandım şu an. Çok tatlısın. Güzel haber olacaksa sizin dualarınızla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?