Bizleri bukadar magdur etmelerinden artik gina geldi bizleri saf goruyorlar kendilerine mecbur goruyorlar bende buna sinir oluyorummm yaaa .

T Tutuklandilar firdevs yurtdisina gitmis araniyor

Giden arkadaşlardan ricam merkezlerini yazsa ve kalp atışını duyanlar keşke buraya yazsa da daha iyi bilgilenmiş oluruz sanki beta verenler kalp atışını yazmadı ben mi kaçırdım bilmiyorum yazışmaları arkadaşlar lütfen yazın buraya ki cesaret bulsun herkes olumlu düşünebilsin kolay şeyler yaşamıyoruz bunu en iyi sizler bilirsiniz

Giden arkadaşlardan ricam merkezlerini yazsa ve kalp atışını duyanlar keşke buraya yazsa da daha iyi bilgilenmiş oluruz sanki beta verenler kalp atışını yazmadı ben mi kaçırdım bilmiyorum yazışmaları arkadaşlar lütfen yazın buraya ki cesaret bulsun herkes olumlu düşünebilsin kolay şeyler yaşamıyoruz bunu en iyi sizler bilirsiniz

Nes acaba onları 5 güne getirib sonra mı transfer yaptırsan
Merkeze böyle bir isteğin var söyle
Gulensi ile aynı bizim merkez. Bakalım 5 güne gelen olacak mı hey gidi Zazam. Diyeceğim ama bana 3 günlüklerle bir travma yasattınız, 5 güne gelmiş 2 embriyo istiyorum diycem. Offf başımız belada bizim.

4 embriyodan 1 tane. Buna bile sevindim yani. Iyi konusmaniza da sevindim.
Bak direnmesen 2 ye bölecekti embriyoları, sana iki kez ikişer tane transfer yapmış olacaktı. O biri belki tutacaktı. Ikinci transferde de 1000 dolar alacaktı. Plânı buydu. Bana bu şeklide planladı çünkü.

Aynen canim zaten ona cok sinirlendi bence o da.

Sen zaten progesteron alıyordunya

Amh ve yaşın genç kuzum
Bu defa olmadı,ama ben inanıyorum olucak

Canım kievde haziran ve temmuz tedaviler ben hariç her kes kalbide duydu ve maşallah her kezde rahat gidiyor gebelik

Bu arada cok da emin degilim o 1 embriyo var demek icin saat 2 ye kadar beklediler bugun...Gerci donduruyorum dedi somra fresh ayni donoru bulup ayarlamam lazim konusuruz daha cok zaman var dedi ben de uzatmak istemiyorum hocam dedim.

N
es umarım sana yardım ederler kuzum
İnşallah tüm kalbimle senin güzel sonucunu duymak istiyorum

Bu arada cok da emin degilim o 1 embriyo var demek icin saat 2 ye kadar beklediler bugun...Gerci donduruyorum dedi somra fresh ayni donoru bulup ayarlamam lazim konusuruz daha cok zaman var dedi ben de uzatmak istemiyorum hocam dedim.
Bende şübhe ediyorum
Zaten deseydiler 5 güne bir şey kalmadı yumurtaların cort olduğu ortaya çıkardı
Uzatma doğru düşündün
Yeni freş yumurtalarla inşallah

Evet CC çöptür doğru demişler
Ama sanada muhtemelen beşinci günün embriyosunu koymuşlar
Onun için a kalite demişler
Merhaba bende salı günü yani dün transfer oldum.embriyom 4.güne geldi .doktorum 5. Güne giderse tutma olanagı diğerlerine göre yüksek dedi.(4 embriyo 1 tane gitti 4.güne)tamam dedim yaşarsa gelişirse 5.gün transfer edelim dedim .5.gün sabah embriyoloğ aradı .1 tane olan embriyom 4. Günde kalmış ben yinede transferini istedim ve yaptırdım.ama transfer öncesi embriyo da biraz daha açılma olmuş dedi.3cc dediler sizin yazınızı okudum cc çöp diye yazmışsınız.3 cc anlamını bilmiyorum .doktorum siz transfer istediniz diye yapmadım embriyo çok kötü olsa asla yapmam dedi .ikilemde kaldım.ilk tüp bebek işlemim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…