Insallah kuzum benim insallah isler yolunda gider suan buyuk hayal kirikligi bendeki anlatamamBende şübhe ediyorum
Zaten deseydiler 5 güne bir şey kalmadı yumurtaların cort olduğu ortaya çıkardı
Uzatma doğru düşündün
Yeni freş yumurtalarla inşallah
Aha şimdi ben de korkuyorum ilaç sormaya. O adet görmem için ilaç vermişti iki ay. Şimdi sorsam o 3 günlük embriyolara tav olduğumu düşünecek. Z Zaza74 ne yapsam canım, kanamam devam ederken alsam mı Cylo Progynova?Evet ama ilave ilaclar da vardi ya kuzum.Estrafem kan sulandiricilar vs..Gerek yok mu bir seye diyorsun yani.
Masallah canim benim.Hadi gizel haberlerle don insallah.Her sey muhtesem gitsin dilerim.Arkadaşlar Kiev den hepinize merhabaOtele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam Eki Görüntüle 2899990
Çok şükür o zaman biz de Kiev kararı aldık olumlu şeyler duymak daha da rahatlatıyor insanı dilerim bu ay olanlarında hepsi pozitif olurCanım kievde haziran ve temmuz tedaviler ben hariç her kes kalbide duydu ve maşallah her kezde rahat gidiyor gebelik
Ay evet canım ya haklısın. @bir hayalim var canım sanada bol şans diliyorum işlerin su gibi aksın güzel haberlerin gelsin inş.
Kızlar çift aşılı olanlar ukraynaya nasıl girdiğinizi yazın inş bişeyler değişmemiştir aşı pasaportu hala işe yarıyordur.
Giderken türkiyede pasaport kontrolden geçmeden önce yurt dışı harcını yatırmayı unutmayın.pasaport kontrol öncesi hemen girişinde büyük ATM gibi bir cihaz var ordan alıyorsunuz.kartvizit gibi bir bilet veriyor cihaz.
Kimlikle giriş yapacaklar kieve indikten sonra pasaport kontrol öncesi form doldurmayı unutmayın.o formu kaybetmeyin çıkıştada kaşeliyorlar ve o form ile free shoptan alışveriş yapıyorsunuz.Alkol alacaklar dikkat en uygunu kiev free shopta.Tr free shopta daha pahalı.
Bunları zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim.Ayrıca andrenin yolladığı belgeleri yazdırın mutlaka.
Cnm yola cikmadiysaniz evrakların çıktısını alın, kolaylık oluyor,Çok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayım
Merkez neresi canımKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Merkez neresi canım
Hayırlı olsun içini ferah tut herşey çok güzel olacakKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Hadi hayırlı uğurlu olsunnKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Insallah saglikla kesesini kalp atisini dogumunu da duyalim canimKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
İnşallah canım yaN
es umarım sana yardım ederler kuzum
İnşallah tüm kalbimle senin güzel sonucunu duymak istiyorum
Süper hadi Allah rast getirsin canım bekleyin beniiiiiiiMrb abla ,benim asi kartı var pcr gerek yok dendi. Yola çıktık hayırlısı ile
Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkkArkadaşlar Kiev den hepinize merhabaOtele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam Eki Görüntüle 2899990
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?