canım çook sevindim tekrar deneme kararınıza. hayırlı olsun. sana bebeğini getirsin. rüyamın gerçek olmasını çok isterim.
Firdevs Hanım çok ilgili. rahat ol.mesela ben dün kan tahlili sonuçlarımı gönderdim ona 5 dakika geçmeden yorumladı sağolsun. burada acıbademe gidiyorum. biliyorsun parayı seviyorlar. o yüzden boş yere beni oyalamasınlar diye firdevs hanımın da görüşünü alıyorum. Özel bir durumda olduğum için hemen yardımcı oluyor sağolsun. Sağlıkla ve vaktinde doğurunca o da rahatlayacak sanırım :))
kan pıhtılaşma testine gelince, trombofili paneli deniyor. ben özelde yaptırdım. tüm testleri bir arada yaptırdığım için aç gitmiştim. hepsinin toplamı 700 tl civarındaydı. bir haftada çıkmıştı çoğu. sadece kromozom analizi uzun sürmüştü. 1 ay kadar.sonuçlar yazılan referans aralığında olmalı. mesela benim factor 2 sonucum 132 idi. ama maximum sınır 120.

inşallah bu denemede bebeğini alırsın kucağına :)

merakla ve duayla mart nisanı bekliyorum :)

yusufdeniz bende firdevs hanıma gitmeyi düşünenlerdenim,inşallah önce sana sonra bana ugurlu gelirr:)) geçen kadın doğumcuma gitdiğimde bu pıhtılaşma testini sordum,trambofoloji paneli deniyor(yalnış yazmadıysam:))1 hafta sonra sonuç alınıyor.ve devletle anlaşmalı özel hastanede yaparsanda 100 tl ödüyosun.ben tüm testleri kadın doğum hastanesindeki tüp bebk bölümündeki doktora yaptırcam.durumu biliyo ve bana çok üzülmüştü yardımcı olcanı söylemişti.şubat ortasında tüm testleri yaptırıp mayısta firdevs yolcusu olcam inşallahh

Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah! Kocaman sevgiler sana ve bebişlerine canım...

rüzgarselin ben devlethastahanesinden bir sorayım merak ediyorum sonucum nasıl çıkıcak benden istediği testler
faktör 5 leihden
faktör 2
MTFHR diye mail atmışlar.
görüşürüz.

sen şu durumunu bize bi sakin anlatır mısın??
ben bişi anlamadım.
sen lucrini oldun ve hala adet bekliyorsun doğrumu?
daha adet olacak ve diğer estofem mi ne ona başlamayacak mısın??
sen neden erkenden aldın biletini eeee donör ne zamana hazırlanacak
bu gecikmeyi yaşamayan yok herkes yaşıyor
ama donör nasıl hazırlanıp denk getiriliyor onu çözemedim. senin durumunu hele hiç çözemedim.

trombofili paneli
üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor.bir iki tüp kan alıyorlar gerçi kromozom analizi de vardı benim belki ondandır
ben ay başında yaptırdım aç tok falan farketmiyor ama 3 hafta sonra çıkıyor sonuç dediler daha almadım sonucu önümüzdeki hafta çıkar sanırım.
hiç ücret ödemiyorsunuz sosyal güvenceniz varsa

Pıhtılaşma testi istedi
nasıl bir test acaba? Yapanlar varsa yardımcı olurmusunuz?

sevgili yusufdeniz pıhtılaşma testinin adı trombofili gen paneli 350 tl istediler dr um nakit vereceğiz fatura istemiyoruz deyince 250 tl ye indiler,özel hastanede yaptıracaktık oradaki dr arkadaş hastanenin testleri yaptırdığı genetik laboratuvarına yönlendirdi ki bir de aracı parası vermeyelim diye,testin sonucuda 3 hafta sonra geldi allah kolaylık versin yolunuz açık olsun

Evet gercekten biriciik dert ortaklarimsiniz...cok sagolun o güzel dilekleriniz icin..Allah insallah haftaya kesenin icinde minnacik da embyro görmeyi nasip eder.......inanirmisiniz hala tam tamina sevinemiyoruz...ama insallah o günlerde gelicek..bebeklerime ben güveniyourm, basta Allah a güveniyorum. insallah benim icin hayirliysa saglikliysa kismet eder........

her sükür ettigimde rabbime sizlere de dua ediyorum..

ama biliyormusunuz, migdem maalesef artik bulanmiyor, gecen hafta daha coktu..böyle bulanmadigi zaman korku giriyor icime..sürekli vücudumu dinliyorum, biliyorum yanlis..bazi gebelerde migde bulantisi hic olmaz diyorlar..

gebe olan arkadaslar: sizde nasildi ilk haftalari?

dr. firdevs hanimda tedavi görmek isteyen arkadaslar: gercekten tavsiye edebilirim, kendisi basta cok nazik ve cok tatli bir bayan..eli ugurlu geliyor diyorlarmis onun hakkinda.....insallah hepimize ugurlu gelecek arkadaslar....

bol bol gül eğlen sen hamilesin hamile giysilerine bak bebek dergilerine bak. bu haftalarda bebeğin nasıl büyüyor araştır. ne yemelisin araştır açık havada yürü bebeğinle konuş. yeşile bak maviye bak.
komedi filmi izle çok mutlu olduğun kişilerle vakit geçir

bulantı falan düşünme ne güzel kanamanda olmadı sağlıklı bir hamilelik sürüyorsun. allah tamamına erdirsin doğumdan falan konuşalım inşallah ve seneye bu zamanlarda da gülücükler yapmaya başlasın kucağında inşallah

bence bu testleri daha önce bebek tutunamadığı için istemiştir firdevs hanım birkaç düşük olunca istiyor doktorlar bunu yoksa kimse ilk tedavide bunları istemiyor.

bebekcim inşallah kalp atışını da duyacaksın ve herşey sağlıkla gelişecek. kuruntuları at içinden.
benim mide bulantım hiç olmadı. sadece çok acıkırsam bi tuhaf oluyordu ki zaten normalde de öyleydi. hiç aşermedim. baş dönmem olmadı. genelde anlatılanların hiçbiri bende yoktu. benim tansiyonum aşırı düşüktü ve migren krizlerim vardı.ne alaka di mi? efsune yazmıştı. bu iş terzilik işi gibi, herkese kendine göre elbise dikiliyor demişti. gebelik de öyle sanırım.herkesin deneyimi farklı. o yüzden midem bulanmıyor diye kuruntu yapmak yerine, kendi gebeliğini keşfe çık :)
yolculuğun sağlıkla, hep mutlulukla geçsin arkadaşım.

bence bu testleri daha önce bebek tutunamadığı için istemiştir firdevs hanım birkaç düşük olunca istiyor doktorlar bunu yoksa kimse ilk tedavide bunları istemiyor.

ben buradan okuyup beni hazırlayan doktora söylemiştim. ısrarla bu testi yapmak istedim.
o da yazdı ve yaptırdım. sonucu hem ona hem de firdevs hanıma gönderdim ve firdevs hanım clexane verdi. sorun olmasına rağmen doktorun önemsememesi enteresan.

atessn evet devlet hastanesinde yaptırmak en mantıklısı.trombofili paneli testi devletle anlaşmalı yerde 100 tlye yapılıyor..düzende ise ben daha önceden test yaptırdığım için %10 daha az ödeyerek 730tl ve 1020tl lik (bunda tam detaylı inceleme varmış)olarak yapıldığını bugün öğrendim.

kızlar 30 fsh la 0,12 amh la mini tüp bebek yapmak istiyorlar bana hatta pazartesi günü net belli olacak bu değerlerle sağlıklı bir yumurta üretmem normal mi sizce((((((((((( ne yapmalıyım ben yaaaaaaaa offfff kafam cok karışık

nillcim
moralini bozmak istemem ama bildiklerime ve duyduklarıma dayanarak söylüyorum ki. bu durumda şansın çok çok az. büyük olasılık para boşa gidecek.
ingilterede bir doktor oradaki arkadaşıma şöyle demişti

20 üstü fsh ile ; 0.1 AMH ile hamile kalmak, yılbaşında büyük ikramiyenin sana çıkması gibi bir şans demişti.
amh en az 2 olmalı
şöyle bir bilgi var amh için (ama yinede amh yumurtanın kalitesini göstermiyor kalanların sayısını belirliyor. çok az kalmışsa en sona kalan yumurtalarda en eskimiş en işe yaramayanlar oluyor sayı çok çok azalmış ise. bu sitedeki birçoğumuzun durumu bu benim amh 0.77 yumurta tek tük oluşuyor ama tedavi başarısızdı.)
bana sorarsan derim ki paranı hiç boşa harcama kendini donasyona hazır hissediyorsan. ama aklında kalacaksa keşkeyle boğuşmamak için dene.

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık) AMH düzeyleri ng / mL

• Optimal Fertilite 4.0 - 6.8

• Yeterli Fertilite 2.2 - 4.0

• Düşük fertilite 0.3 - 2.2

• Çok düşük Fertilite 0.0 - 0.3

• Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski) > 6.8

nilll benimde amh <0.1 ve gitdiğim biçok doktor olmaz derken,biyer mini tüp bebekle olabilir dedi..özelde bikaç yer paragöz davranmayıp gerçeği ne ise söylediler,şuan sana tamam olur gel desekte umutlarınla oynarız burası bi ticarethane değil dediler...devletde ise dogum kontrol hapıyla fsh ı baskılayalım ve oluşan yumurtanı değerlendirelim ama bu yumurta döllenirmi tedavi yarım kalırmı bunu bilemeyiz kendini iptale de hazırla demişlerdi.çünkü devletdeki doktorun kaybedeceği bişey yok..ve haplara başla bu adetinle hemenn başlayalım demişlerdi....
NİLL 0.12 AMH İLE YUMURTA ÜRETİRSİN AMA SAGLIKLI DÖLLENMENİN DEVAMINI FSH BELİRLİYOR...İÇ SESİNİ MANTIGINI VE MADDİYATINI KARŞILAŞTIRIP KARAR VERCEKSİN...BİDE GİTDİĞİN YERDE ÇOK ÖNEMLİ PARAGÖZLERLE KARŞILAŞTIRMASIN ALLAHIMM...arkadaşım kararından pişman olmaman dileğiyle...

Diyelimki testi yaptirdik trombofili paneli cikti ..tedavi süresi nasil oluyor ? ne gibi ilac yada igneler veriliyor ? bilginiz varsada degerleriyle acikalrsaniz memnun olurum.Benimde 2 defa düsükten sonra yaptirmam gerektigini düüsndüm .Ayrica bu testi ne zamanlar zarfinda yaptirmamiz gerekiyor ? bilgisi olan not düssün lütfen.Düsük yapanlar iicn cok önemli .
Gerci benim Firdevs hanim olsun Sevket bey olsun kimse ypatir demedi.aslada sunu istiyoruz demediler ama demekki kendi iismi kendim görecegim..
Yeni bir tedavi icin iyi bir basamak diye düsündüm..
tsk ederim herkesten simdiden degerli yorumlariniz icin.
iyi hafta sonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…