Diyordum gönlüme göre olmuş.
Gelelim senin sağlık durumuna okudum yazını ay gözden kaçırma yapılması gerekenleri kansızlıkda böyle zırt diye çıkmış oy allahım!!! Allah seni ve kızını eşini korusun inşallah canım arkadaşım bebek de ulturasonyaptırmış rabbim onada çok sevindim.sen ne zamandır yazmıyorsun merak ediyordum seni ay çok mutlu oldum rüyadan ha bu arada rüzgarselin allah kısmet ederse tekrar karar verdik denemeye bu defa firdevs hanımda denicem görüşmelere başladım
mart nisan gibi. Pıhtılaşma testini yaptırıcam.
Ayrıca bu istediği testler nerde yapılıyor ne kadar fiyatı aç yada tok mu birde nekadar zamanda sonuç alınıyor
ve tahlil sonucu nasıl olmalı .
Ay ne kadar çok soru deme rüzgarselin.beni yeniden heyecan sardı kuş gibi uçuyorum mutlulukdan rüyan çıktı canım işte benden haber aldın.
Kızlar yukardaki yazdığım pıhtılaşma ile igili yardımcı olursanız sevinirim.
Diyordum gönlüme göre olmuş.
Gelelim senin sağlık durumuna okudum yazını ay gözden kaçırma yapılması gerekenleri kansızlıkda böyle zırt diye çıkmış oy allahım!!! Allah seni ve kızını eşini korusun inşallah canım arkadaşım bebek de ulturasonyaptırmış rabbim onada çok sevindim.sen ne zamandır yazmıyorsun merak ediyordum seni ay çok mutlu oldum rüyadan ha bu arada rüzgarselin allah kısmet ederse tekrar karar verdik denemeye bu defa firdevs hanımda denicem görüşmelere başladım
mart nisan gibi. Pıhtılaşma testini yaptırıcam.
Ayrıca bu istediği testler nerde yapılıyor ne kadar fiyatı aç yada tok mu birde nekadar zamanda sonuç alınıyor
ve tahlil sonucu nasıl olmalı .
Ay ne kadar çok soru deme rüzgarselin.beni yeniden heyecan sardı kuş gibi uçuyorum mutlulukdan rüyan çıktı canım işte benden haber aldın.
Kızlar yukardaki yazdığım pıhtılaşma ile igili yardımcı olursanız sevinirim.
canım çook sevindim tekrar deneme kararınıza. hayırlı olsun. sana bebeğini getirsin. rüyamın gerçek olmasını çok isterim.
Firdevs Hanım çok ilgili. rahat ol.mesela ben dün kan tahlili sonuçlarımı gönderdim ona 5 dakika geçmeden yorumladı sağolsun. burada acıbademe gidiyorum. biliyorsun parayı seviyorlar. o yüzden boş yere beni oyalamasınlar diye firdevs hanımın da görüşünü alıyorum. Özel bir durumda olduğum için hemen yardımcı oluyor sağolsun. Sağlıkla ve vaktinde doğurunca o da rahatlayacak sanırım :))
kan pıhtılaşma testine gelince, trombofili paneli deniyor. ben özelde yaptırdım. tüm testleri bir arada yaptırdığım için aç gitmiştim. hepsinin toplamı 700 tl civarındaydı. bir haftada çıkmıştı çoğu. sadece kromozom analizi uzun sürmüştü. 1 ay kadar.sonuçlar yazılan referans aralığında olmalı. mesela benim factor 2 sonucum 132 idi. ama maximum sınır 120.
inşallah bu denemede bebeğini alırsın kucağına :)
merakla ve duayla mart nisanı bekliyorum :)
Pıhtılaşma testi istedi
nasıl bir test acaba? Yapanlar varsa yardımcı olurmusunuz?
faktör 5 leihden
faktör 2
MTFHR diye mail atmışlar.
görüşürüz.
Evet gercekten biriciik dert ortaklarimsiniz...cok sagolun o güzel dilekleriniz icin..Allah insallah haftaya kesenin icinde minnacik da embyro görmeyi nasip eder.......inanirmisiniz hala tam tamina sevinemiyoruz...ama insallah o günlerde gelicek..bebeklerime ben güveniyourm, basta Allah a güveniyorum. insallah benim icin hayirliysa saglikliysa kismet eder........
her sükür ettigimde rabbime sizlere de dua ediyorum..
ama biliyormusunuz, migdem maalesef artik bulanmiyor, gecen hafta daha coktu..böyle bulanmadigi zaman korku giriyor icime..sürekli vücudumu dinliyorum, biliyorum yanlis..bazi gebelerde migde bulantisi hic olmaz diyorlar..
gebe olan arkadaslar: sizde nasildi ilk haftalari?
dr. firdevs hanimda tedavi görmek isteyen arkadaslar: gercekten tavsiye edebilirim, kendisi basta cok nazik ve cok tatli bir bayan..eli ugurlu geliyor diyorlarmis onun hakkinda.....insallah hepimize ugurlu gelecek arkadaslar....
bence bu testleri daha önce bebek tutunamadığı için istemiştir firdevs hanım birkaç düşük olunca istiyor doktorlar bunu yoksa kimse ilk tedavide bunları istemiyor.
trombofili paneli
üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor.bir iki tüp kan alıyorlar gerçi kromozom analizi de vardı benim belki ondandır
ben ay başında yaptırdım aç tok falan farketmiyor ama 3 hafta sonra çıkıyor sonuç dediler daha almadım sonucu önümüzdeki hafta çıkar sanırım.
hiç ücret ödemiyorsunuz sosyal güvenceniz varsa
ama biliyormusunuz, migdem maalesef artik bulanmiyor, gecen hafta daha coktu..böyle bulanmadigi zaman korku giriyor icime..sürekli vücudumu dinliyorum, biliyorum yanlis..bazi gebelerde migde bulantisi hic olmaz diyorlar..
gebe olan arkadaslar: sizde nasildi ilk haftalari?
Oh ne güzel işte keyifli bir hemilelik yaşayacaksınız,4.-5.ayda hamile olduğunu anlayan insanlar var demekki hiç bir belirti yaşanmadan da hamilelik yaşanabiliyor sakın sakın stres yapma atessn in dediği gibi bebek için araştırmalar yap mesela ben diş hekimi olarak çok iyi beslenmeni öneriyorum özellikle süt ürünlerini mutlaka düzenli tüket ki bebeğimizin dişleri sağlıklı olsun diş tohumlarımız şuanda oluşmaya başladı bile:))
kızlar 30 fsh la 0,12 amh la mini tüp bebek yapmak istiyorlar bana hatta pazartesi günü net belli olacak bu değerlerle sağlıklı bir yumurta üretmem normal mi sizce((((((((((( ne yapmalıyım ben yaaaaaaaa offfff kafam cok karışık
trombofili paneli
üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor.bir iki tüp kan alıyorlar gerçi kromozom analizi de vardı benim belki ondandır
ben ay başında yaptırdım aç tok falan farketmiyor ama 3 hafta sonra çıkıyor sonuç dediler daha almadım sonucu önümüzdeki hafta çıkar sanırım.
hiç ücret ödemiyorsunuz sosyal güvenceniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?