Canım orayı gördüm Dünya tüp bebek merkezine yürüyüş mesafesinde Girne merkeze yakın sayılır ama yine yürüyorsun. İçinde yemek te istersen veriliyormuş ama dünya kliniğine gitmeyeceksen merkezdeki otellerde güzel ve orda canın sıkılmaz diye düşünüyorum. Pia bella da öğretmenler evi karşısında bence güzel bir yer dünyaya en yakın pia bella ve öğretmenler evi. Hani olumsuz netice aldık diye oraya gideceklere de yardım etmeyecek değiliz heralde :)
umarım öyle olur canım:)Kusura bakma sana 71 yerine 21 yazmışım canım :)Nedense hep sana 21 diyesim geliyor donörünün yaşımı ne? :)
Efsune, runya33 nisan dr Firdevs yolcuları
Tress06, durugen, waltkrayburg, baharım80, alpiknur dr firdevs mayıs yolcuları hadi başkaları da varsa yazsın lütfen!
kızlar umarım hepınızın hamıle haberını alırım ve eylul ekımde bende o gazla gıderım kıbrıs'a hepınız de fırdevs gıdıyorsunuz:)
sanırım efsune'de fırdevs gıdıyordu? bır fırdevs patlaması var
bu arada fırdev hanımm 14-22 mayıs arası yurtdısında olacakmıs bılgınıze...
Canim bende Firdevs Hanima gidicem eylulde:))
Tress06, durugen, waltkrayburg, baharım80, alpiknur dr firdevs mayıs yolcuları hadi başkaları da varsa yazsın lütfen!
Arkadaşlarım benim kıbrısa gidişim mayısın ilk haftasına renk geliyor..benim gibi mayısta gidecekler var mı merak ediyorumm.mayıs nisan diye gruplar olucak sanırım inşallah.bahar tüm bereketiyle uğurlu gelir hepimize....
kızlar umarım hepınızın hamıle haberını alırım ve eylul ekımde bende o gazla gıderım kıbrıs'a hepınız de fırdevs gıdıyorsunuz:)
Aynı gün hazırlanmaya başlamışız... Hayırlısı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?