canim bende nisan yolcusuyum 22 nisan transfer gunu olarak hesaplandi kismet.
Canım yaaa bu tarihlere renk gelirsek napıcaz o zaman.irem hanım mı söyledi sana.Neyse firdevs hanım bir formül bulmuştur umarım.
Selam , sendinde az kalmış tedavıne hayırlısı olur ınşallah ,transferden sonra ılaclarını ıgne jel vs gıbı ordanmı aldın , yoksa Almanya'dan mı götürdün ? Ben maılımı de sordum bana transferden sonra ılacları yazın dıye gıderken götürüm dıye ama bu konuda cevap gelmedı ! Orada extralala karşılamak ıstemedıgımı yazdım ama .. Neyse gıtmeden önce ben bu konuyu ele almam gerekıyor ve tekrardan sormam lazım .
runyacim benim ilk denemeden bir igne haric tum ilaclarim var kibristan almistim cunku fiat olarak kibrista almanyadan daha ucuz bir igne var LUCRIN DEPOT onuda turkiyeden aldirdim cunku gitmeden bu ayin 26 sinda olmam gerekiyor almanyada o igneyi bulamadik
Firdevs hn bize uygun bir donör bulduğunu bildirdi .
serolojik testleri tekrar edildikten sonra ve sorun çıkmaz ise diğer bilgilerini bizle paylaşacak..
Nisan ayında 13 veya 14 te eşim sperm vermeye gidecek. 5. Gün transferi olacak
Yani 18 veya 19unda transfer olacak.
Bkalım.
Bugün tüm kan testleri için doktora gittim. Eşimde testlerini verdi..
Arkadaşlar pregesteron kullanmaya transferden önce mi sonra mı başlanılıyor.birde pregesteron vajinadan mı uygulanıyor yoksa oral mı alıyoruz.kafam karışık bu konuda ..bu gün doktorum transferden önce başlamak çok önemli dedi.ama benim ilk denememde transferden sonraki gün başlamıştık.
Shade nasıl olduu yazar mısınızz
Bugün doktora gittik eşimle enfeksiyonum Halen varmış.bir ay daha bekliyelim dedi.tabii ilaç başladık.şu da varkii ertelenmesinin iyi tarafıda oldu.hazirandagidersek iki gece kalabilicez...geç olsun güç olmasın demi ama.Ben artık haziran yolcusuyum....hadi bakalım yaz mevsimi bana uğurlu gelsinn
Cok saol ıcımı rahatladırdın , bende belkı burdan götürürüm dıye düşünmüştüm madem orda daha ucuzpekı sen nezaman kbrısda olacaksın ?
Arkadaşlar pregesteron kullanmaya transferden önce mi sonra mı başlanılıyor.birde pregesteron vajinadan mı uygulanıyor yoksa oral mı alıyoruz.kafam karışık bu konuda ..bu gün doktorum transferden önce başlamak çok önemli dedi.ama benim ilk denememde transferden sonraki gün başlamıştık.
Shade nasıl olduu yazar mısınızz
Ben bu Progynova yı kullandım kullanalı sankı yumurtalıklarım üst tarafı açıımaya başladı sankı bacağımı cekıyorlar gıbı yanma hıssı var ! Sızce normalmı ? Sızdede böyle belırtıler oldumu ?
runyacim ben nisan 18 de kibrista olucam bilet bakmaya basladik.sen ne zaman gidiyorsun canim ? bu arada bir tafsiye transferden sonra bazi ilaclari 3 ay kullanmamiz gerekiyor burda epey pahali orada neredeyse yari fiyatina orada eczaciya gittiginde soylersen sana 3 ay ne kadar lazim oldigini hesaplayip veriyor hatta otele getiriyor benim ilaclar 1500 tl tutmustu
Pekı sen burda doktora yazdırsaydın sıgorta karsılamazmıydı aceba 1500 tl de bayaymıs , ben 26 sında ıstanbuldayım 28 ınde Kıbrıs uzun bır yolculuk beklıyor benıAllah kısmet ederse !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?