ne kadar özlemişim forumu ne güzel haberler okudum
ayyyy heycanlanıyorum bende kısmetse nisanda yollarda olucam.
lucrin bugün vuruldum.
Haydi hayırlısı bakalım.

canım bizde seni çok özlemişiz .tekrar denemene çok sevindim.sende nisan yolcususun demekk.bu sefer olucak arkadaşım inşallah.arasıra bizlere yaz kopma bizden canım.kendine iyi bakkk

benim test yapmamdaki amac hicbi zaman hamile kalamayacagim icin o guzel cizgiyi kendimde gorebilmekti:-(yani senin dedigin gibi bi durum degil.bhcg hormonu veriyo ya igne bende merak ettim.yaptim.ama ne guzel duygudurki bazi normal gebe kalanlar bu guzel duygunun kiymetini bilmiyo...

*Tunanehir, işlemin iyi geçmesine sevindim.. artık gözümde sende hamilelerden birisin..
inşallah güzel haberlerini almaya devam edeceğiz.. kalbim duam seninle.

*bebek güzel belirtiler keyfini çıkar, bizimde ayacıklarımız şişer bir gün inşallah

* Rüzgarselin ay ne güzel ya yakın zamanda forumun annelerinden biri olacaksın.. sağlıcakla ve tam vaktiyle gelsin kızımız..

*yusufdeniz nerlerdesin sen kaybolma bakalım, kendinden haberler ver arada. nisan yolcularına katılmana sevindim ..

*zeytinnnnnn sen nerlerdesinn .. nereye kayboldun???

Son düzenleme:
Yusufzilan
Ne güzel haber.. Ne zaman tam olarak oarada olacaksın???
Lucrini kaçıncı gün vuruldun??
Sevgiler

tunanehir inşallah canım hayırlısıyla güzel haberlerini okuruz,sen çok özel bi anne olcaksın inşallah,ne güzel işte senin olan ışın kümesini görmüşsün,darısı kucagına gelmelerine...:)))
ne kadar özlemişim forumu ne güzel haberler okudum
ayyyy heycanlanıyorum bende kısmetse nisanda yollarda olucam.
lucrin bugün vuruldum.
Haydi hayırlısı bakalım.

YUSUFDENİZ bende geçenlerde yazdım,görükmüyosun haberi olan varmı diye,hoşgeldin arkadaşım,inşallah bu defa sende bebişine kavuşursun..

Arkadaslar size kucuk bir sorum var. Ben Kibris icin biletleri almak istiyorum da transfer islemi tam olarak adetin kacinci gunu yapiliyor acaba?

mormenekşe fbli nin eşinin spermleri ne kadar artmış.
hazirana kadar eşine uygulayabilirsin bence.
canım bizde bir 10 gündür omega 3 ginseng ve e vitamini kullanıyoruz bakalım inşallah şifa olur eşim bunların sonuçları düşük olanlar için daha iyi sonuş verdiğini söylüyor çok niyetli de değildi ama ben biraz ısrar ettim kullanıyor şimdi.canım senin ne güzel bebeğinin doğum tarihi yaa:)istesenn olmaz :)))çok güzel bir haber sizin için bu evlilik yıl dönümü yeni bir milat olacak ve mutluğunuz katbekat artacak inşallah yeni yılınıza üç kişi gireceksiniz yani:)))

canımmm çok sevindim demek 5. gün tutunacaklarmış o yüzden aksilik çıkmış Allah tamamına erdirsin inş ayyy önce 4ekim sonra sen ne kadar güzel yaa inşallah forum hep böyle güzel haberlerle sallanır:))) bakalım kaç embiriyo görünecek bizi habersiz bırakma olur mu:)

canım benim inşallah Rabbim bütün dualarımızı kabul eder de hayallerimize kavuşuruz. her ne olursa olsun o hamilelik duygusunu tatmak isterim.hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. SON 9 GÜNN:))))))))))HEYECAN DORUKTA:)

taşıyıcı bayanla ilk kez orada mı tanıştın?? daha önce yapmış mı böyle bişey?? para için yapıyor sanırım değil mi? evli mi?? kocası da geldi mi?? kaç yaşında kadın ?? çocuğu var mı?? o şimdi kütahyaya mı döndü?? ne kadar çok sordum.:)
sen çok başka bişey yaşıyorsun çok merak ediyorum hislerini o kadını sevdin mi kaynaştınız mı herhangi bir sözleşme yaptınız mı??

biraz anlatır mısın bize??

iinşallah güzel haberler gelir senden dualarım seninle.

arkadaşım özledik seni..umarım iyisindir.tedavilerin seni rahatlatmıştır biraz.
keşke biraz buraya da gelebilsen .havan değişir moral bulursun belki
kendine çok dikkat et ltf.
hep seni düşünüyor olacağız.

seni unutmak mümkün mü ..

sen ,ansu bir de somtik bu forumun cesur yüreklerisiniz bence.

herkes kendi çapında çabalıyor ama sizlerin yaşadıklarınızı düşünüyorum da sizin yarınız kadar azimli olabilmeyi başarabilirsek ve deneyimlerinizden güç alabilrsek herşey daha güzel olacak eminim.
yaydığınız enerji hiç bitmesin inşallah.
lütfen sık sık yazın ...

Arkadaşım transferin hayırlı olsun- ben sen de kabul ediyorum bebeğini- Test yapman da hoş; pozitifi görme duygusunu da yaşadın.. Sırada bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağınalaman kaldı... Hepimiz özeliz ama sen bu forumun en özelisin ve çok güçlüsün unutma.... Her şey gönlünce olsun..

Arkadaslar size kucuk bir sorum var. Ben Kibris icin biletleri almak istiyorum da transfer islemi tam olarak adetin kacinci gunu yapiliyor acaba?

karanfilcim transfer adetten 12 gun sonra gittim 13 ncu gunu yapildi bana ve dün aksam yine ayni nisan 18 e biletlerimizi aldik yine ayni olacak sanirim cunku firdevs hanimi aradim birlikte hesapladik ayin 18nde gelin dedi ...

Canim ben cok kotu bir yanlislik yapmisim. Adet gunu iki hafra yanlis hesaplamisim. Istanbula gidicegiz once.Istanbul biletlerini de almistik degistiremiyoruz.
Bugun Irem Hanimi aradim. Ilaclarla hallederiz dedi. Bakalim
zaten daha baslarken aksilikler beni buldu. Sonucunda negatif olmasi tedirginligi var simdi.
Bu arada Irem Hanimdan cevap bekleyen arkadaslar, Irem Hanim 10 gundur yokmus. Bugun ise baslamis...
karanfilcim transfer adetten 12 gun sonra gittim 13 ncu gunu yapildi bana ve dün aksam yine ayni nisan 18 e biletlerimizi aldik yine ayni olacak sanirim cunku firdevs hanimi aradim birlikte hesapladik ayin 18nde gelin dedi ...

Kızlar transfer öncesi yaptırılması gereken testlerin genel adı ANTE NATAL TEST... Yapılması gereken tüm testleri içeriyor.. Ben geçen hafta yaptırmıştım,dün internetten sonucumu indirdim. Anti rubella ıgg testim pozitif 74 gibi çıkmış (en yüksek 5 olmalı). Yarın doktorumla randevum var soracağım.. Kendim araştırdım anti rubella ıgg pozitif olmasının bir sakıncası yokmuş gebelikte ama anti rubella ıgm pozitifse önlem almak gerekiyormuş. Gebelikte ilk 3 ayda düşüğe, sonraki aylarda da bebekte çeşitli sorunlara neden oluyor.. Diğer sonuçlarım normal çok şükür. Pıhtılaşma test sonucum bu ayın sonunda çıkacak..

Cuma günü ayın 29 unda lucrin depot yaptıracağım ve adet olmayı bekleyeceğim. Sonra transfer tarihimi bildirecekler...
Tüm nisan yolcuları bahtımız açık, şansımız bol olsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…