benim yumurta toplamadan 3 gün sonra acayip şişkinliğim var.nefesim bile daralıyo yani. kabız da oldumm.dostinex kullan dedi doktor bide ensure kullan dedi. 3 günde 3 kilo aldım yaa..
Canim ben cok kotu bir yanlislik yapmisim. Adet gunu iki hafra yanlis hesaplamisim. Istanbula gidicegiz once.Istanbul biletlerini de almistik degistiremiyoruz.
Bugun Irem Hanimi aradim. Ilaclarla hallederiz dedi. Bakalim
zaten daha baslarken aksilikler beni buldu. Sonucunda negatif olmasi tedirginligi var simdi.
Bu arada Irem Hanimdan cevap bekleyen arkadaslar, Irem Hanim 10 gundur yokmus. Bugun ise baslamis...
Kızlar transfer öncesi yaptırılması gereken testlerin genel adı ANTE NATAL TEST... Yapılması gereken tüm testleri içeriyor.. Ben geçen hafta yaptırmıştım,dün internetten sonucumu indirdim. Anti rubella ıgg testim pozitif 74 gibi çıkmış (en yüksek 5 olmalı). Yarın doktorumla randevum var soracağım.. Kendim araştırdım anti rubella ıgg pozitif olmasının bir sakıncası yokmuş gebelikte ama anti rubella ıgm pozitifse önlem almak gerekiyormuş. Gebelikte ilk 3 ayda düşüğe, sonraki aylarda da bebekte çeşitli sorunlara neden oluyor.. Diğer sonuçlarım normal çok şükür. Pıhtılaşma test sonucum bu ayın sonunda çıkacak..
Cuma günü ayın 29 unda lucrin depot yaptıracağım ve adet olmayı bekleyeceğim. Sonra transfer tarihimi bildirecekler...
Tüm nisan yolcuları bahtımız açık, şansımız bol olsun...
kızlar birşey soracam..yasmin bittikten kaç gün sonra adet oldunuz???
yasmin ne gülfemakcim ?
irem hnm yoktu epeydir telefona firdevs hnm bakiyordu bugun gelmis konustuk karanfilcim panik yapma daha zamanin var olmadi tekrar bilet alirsiniz bu arada biletlerde pahallanmis 700 euro verdik sadece biletler yaa ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin...
Canim biletler o kadar tutuyor mu ya???Siz almanyadan gidiceksiniz degil mi??Bizde simdiden alalim istedik eylul icin ama Irem Hanim onermedi. Bir kac gun oynayabilir onun icin temmuz agustos gibi alin diyor.
Arkadaslar size kucuk bir sorum var. Ben Kibris icin biletleri almak istiyorum da transfer islemi tam olarak adetin kacinci gunu yapiliyor acaba?
arkadaşlar az önce doktordan geldim değerim bugün 1944 olmuş...muane etti 2 kese göründü bakalım hayırlısı 10gün sonra tekrar gidicem bakalım ozaman ne olcak
canim cok sevindim, seninde insallah ikizin olucak!!!! iki kese gözükdü demek..............!!! hayirli olsun........hadi insallah bir dahakine embyro görürsünüz ikisinin icindede :))) istermisin ikizi?? benim hayalim her zaman ikiz oldugu icin ben cook seviniyorum ikizlerime, insallah hersey iyi gider.
tekrar ne zaman gidiyorsun doktora??
cnm çok saol istemem mi sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsunlarda ikiz yada tek yada kız erkek hiç farketmez iki tane diyince şaırdım hani değerlerden beklioduk ama ne bilim tuaf oldumbidaha 10gün sonra gel dedi cnm umarım ozaman kalp atışınıda bebeğide görürüz şuan tek duam o
Ne güzel..insallah hersey istedigin gibi olur!!! Evet saglikli olmalari basta en önemli, bizde kiz erkek fark etmez diyoruz, önemlisi sonuna kadar devam etmesi herseyin insallah
sen daha dur iki kesenin icinde embyro ve kalp atisini pitir pitir gördügün zaman dikkat et sandalyeden heyecandan düsme
ben sevincten napacagimi sasirmistim, saskinlik icinde bakip duruyo insan :)
bizlere ne olur haber ver 10 gün sonra, insan cok merak ediyo...
yasmin ne gülfemakcim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?