merhaba somtik:) iyiyim canım çok teşekkür ederim,geçmiş mesajları okyordum dün seni geç farketmişim kusura bakma,bebeğinin gelmesine çok az kalmış gözün aydın,benim eşim hala bu konuda isteksiz bakalım maddiyatı ayarlayabilirsek bir defe daha donasyon ondan sonrasını zaman gösterecek.. burada koruyucu aile olan arkadaşla haftada bir iki görüşüyoruz inan insanın kendi çocuğundan hiç farkı olmuyor,çocukta nasıl tatlı nasıl sıcak,güzel anlatamam,allahım seninde yüzüne gülecek anne diyen minicik elleriyle sana sarılan bir evladın olacak gerçekten çok şanslısın allahım yolunu açık etsin

ansu canım bizde seni özledik...sağlığın günden güne daha iyiye gider inşallah...doktorların bebek konusunda uyarıyı yapmış ama insanın iç sesi bunu kabul etmek istemiyor demi arkadaşım...İnşallah herşey yolunda gider sende bebişine kavuşursun...

tress speklum nedir bilmiyorum ama bende geçen histeroskopi olduğumda doktor doğum yapmadığın için rahim ağzın çok dar demişti...bu transferde sorun yaratmaz inşallah...korkuyorum...
ama tüp denememde embriyo transfer edileceği zaman gayet rahat bi şekilde olmuştu...oda doktorun becerisine kalıyor sanırım....ayy zaman yaklaşıyor:))))

Bugün sabah kan testimi yaptırdım. Sonucum 480 çıktı. İnanamıyorum hala. Çok mutluyum. Hemen sizlerle paylaşmak istedim.

canım bebişin sağlıkla gelsin çokkkkk sevindim gözün aydın:))))) ....şevket beye gitcektin diye hatırlıyorum doğrumu:))) ayyyy çookk sevindim darısı bize arkadaşımm...

canım bebişin sağlıkla gelsin çokkkkk sevindim gözün aydın:))))) ....şevket beye gitcektin diye hatırlıyorum doğrumu:))) ayyyy çookk sevindim darısı bize arkadaşımm...

Evet canım Şevket beye gittim. Çok iyi geçti tedavi dönemim. Can bey sağolsun çok ilgilendi benimle. Çok iyi insanlar gercekten. Darısı sana canım benim. seninde iyi haberini bekliyoruz.. Çok teşekkürler :))))

Canım bilgilerini tam hatırlayamadım.hamile misin şuan.sorunun neydi senin. Bahsedersen çok sevinirim.aaa. yeni gördüm mirando gözden kaçırmışım tebriker canım.formumuza bir hamiledaha katilkatıldı.

Son düzenleme:
Bu listeyi ben başlasamda geliştirip büyütüp çoğaltan atessn arkadaşımız..
Onun ellerine sağlık. Forum adına çok teşekkür ediyorum.

yusufdeniz olarak teşekkür ederim.
ayrıca ellerine sağlık arkadaşım o listedeki her ismin gebe kalması dileğimle
sevgiler

Arkadaşlar birşey soracaktım. Rahim duvarım ince benim. Rahim duvarının kalınlaşmaması nedeniyle hamile kalamayan ya da tedavisi iptal edilen var mı

Canım bilgilerini tam hatırlayamadım.hamile misin şuan.sorunun neydi senin. Bahsedersen çok sevinirim.aaa. yeni gördüm mirando gözden kaçırmışım tebriker canım.formumuza bir hamiledaha katilkatıldı.

Sonucumu bugün öğrendim canım. Değerimin çok iyi olduğunu söylediler. Hamileyimmm :)) benim yumurta sorunum vardı. Yani yumurta donasyonu yaptırdım. Dr. Şevket bey yaptı transferimi. Tüm tedavi döneminde bana Emb. Can bey yardımcı oldu. Tedaviye ilgili bişey sormak isterseniz yardımcı olabilirim.

Allah kucağına almayı da nasib etsin inşallaahh
ben 3. kez gidicem
hep en iyi kalite embriyolar dediler rahmimi 9 mm ye yükselttiler ama heer defasında zehirlenerek kaybettim embriyoları
vücudum kabul etmiyormuş
bu sefer ne olacak merak ediyorum
kaçıncı denemendi kaç embriyo transfer edildi
donör seninle aynı kan grubundanmıydı ve hangi ilaçlarla hazırlandın anlatırsan sevinirim arkadaşım
tekrar tebrikler sağlığınıza dikkat edin

Arkadaşlar birşey soracaktım. Rahim duvarım ince benim. Rahim duvarının kalınlaşmaması nedeniyle hamile kalamayan ya da tedavisi iptal edilen var mı

İptal edilmedi ama fazla ilaç yüklemesi yapılıyor
günde 9 tane estrofem alıyorum patchler kullanıyorum vs
araştırdığın duyduğun başka bir yol
bitkisel felan yapılabilecek bir şeyler var mı arkadaşım?
benim süremde azaldı anca ilaç yüklüyorum kendime...
Allahtan hayırlısı sonu güzel olsa razıyım her şeye ama.....

Âmin canım. Sağlıkla gelsin inşallah. Seninde olacak merak etme sabırlı olmak gerekiyor. Benim ilk denememdi. Donorum benimle aynı kan grubuna sahipti. 4 embriyo transferi yapıldı. Estrofem, Folbiol, coraspin, prednol, monodoks, progestan kullandım. Zaten herkes aynı ilaçları kullanıyor. Sadece dozları hastadan hastaya değişiyor. Rahim duvar kalınlığına göre estrofem dozu belirleniyor. Diğer ilaçlar hemen hemen herkeste aynı kullandiriliyor. Doktor ve ekibi çok güleryüzü herseyi detaylı anlatıyorlar. Ben tedaviye gitmeden herseyi bana anlatmışlardi. O nedenle rahat bir tedavi donemi geçirdim. Siz kimde deneme yapmıştınız daha önce? Transfer sonrası zehirlenme nasil oluyor?

sagol canim...evde olmak cok güzel bir duygu :) aslinda hsg yide burdan yaptirsan hic bir sey de ödemezsin, türkiyeden özelden oldugu icin bir sürü de para ödüyceksin simdi.. insallah tarihlerini ayarlayabilirsinde mayis ayinda kibrisa sevincli bir sekilde gidersin :)

ben idare ediyorum, pek iyi degilim, eller ayaklar sisligi bana cok agri yapiyor, birde simdiden nefesim kesiliyor. ama olsun dayanicam, sikayet yok :) bebisler iyi teyzesi - 10 gün sonra tekrar kontrol, insallah o zaman cinsiyetlerini ögreniriz.

Daha önce 2 kez Savaş Özyiğit e gittim. Listeye baktığımda ya herkesin 1. denemede max 2. denemede olmuş ya da 3-4 hiç olmamış malesef (
olmaması için hiç bir neden yok deniyor ama olmuyor
endokrin dr ları olmaz diyor hiç yumurta üretemediği için vücudum doğuştan, embriyo hücresini yabancı algılıyor ve savaş açıyormuş
düşükten beter ağrılar yaşıyorum buraya yazmışım daha önce 2 seferde de aynı sancılar
bir damla bile kan gelmiyor ama sancılarlar beni zehirliyor ve sonuç negatif
ben daha önce antibiyotik kullanmadım iğne olmadım intralipid almadm 5. gün embriyosu konmadı vs
bu sefer inşallah olsun istiyorum öyle ya da böyle son denemem
dualarınıza ihtiyacım var
seni tekrar tebrik ediyorum kendine dikkat et

Yusufdeniz ekledim!!!!
Bee_83 tamamdır listeyi kontrol et lütfen
Atessn sende benim ilk mailimdeki tabloyu kullan lütfen
Son değişiklikler orada)

Yusufdeniz ekledim!!!!
Bee_83 tamamdır listeyi kontrol et lütfen
Atessn sende benim ilk mailimdeki tabloyu kullan lütfen
Son değişiklikler orada)

yusufdeniz oldu ama gideceğim doktorum yazmıyor
arkadaşım ateşsn listedindede tam tersi yazıyor
şimdiden teşekkür ederim.sana özelden mesaj da attım.

canım ben nar suyunu duydum. Birde kadınlar klübünün forumlarından birinde bir çay ismi diyorlardı. Peyronoı çayı diye. Kullananların kalınlaşmış diyorlardı. Aldim ama henüz kullanmadım. Forumlara bir bak istersen. Google yaz çay ismini kadınlar klübünde link çıkıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…