Ben bugün regl OLMADIM.
Yani ilaçtan sonraki 1. Gün pass geçtik.
Yarın baakalım ne olacak?
Fblı senle regl aralığı bayağı açılıyor gibi!!
Yusufdeniz doktorunu söylermisin??

çok sevindim canım. Forumda birisi hamile kalınca insan o kadar mutlu oluyor ki.9 ay sonra inlaşşah kucağına da alırsın.

Hamilekalmak için min 6,5 mm ve max 17 mm olması gerekiyor..
Almanyada her yerde nar suyu organic bio var alıp içsene sabah akşam
Aysevi çok yararını görmüştü.
Doktorun 4 mm dediğinde hemen nar suyuna başlamalıydın. Yarın ilk işin olsun
Biraz korkmak yerine yapılması gerekenleri yap enerjin boşa gitmez. Bu ruh halin deneme için seni desteklemiyor.
Yarın kalk sabah ve iraz daha umutla dol derim.
Sevgiyle kal

Cok sevindim iyi olduguna Allahim tamamine erdirsin insallah.Hastane ne teshis koydu cnm.Tuzlu yeme iyi degil.ee annelik fedakarliktir evet ..insallah iyi olacaksin.. bize gelsimeleri bidlir lütfen.hsg nasildi agri varmi? narkozlumu yapildi? ben darmstadt taki klinige gidiyorum. biraz uzak ama tanyior beni 2005 ten .
tavsiyen varsa bildir cnm
sevgiler.

Ben bugün regl OLMADIM.
Yani ilaçtan sonraki 1. Gün pass geçtik.
Yarın baakalım ne olacak?
Fblı senle regl aralığı bayağı açılıyor gibi!!
Yusufdeniz doktorunu söylermisin??

Efsuncuğum hap bitiminden sonraki 4 veya 5. gün regl olunuyor genelde ama bakalım senin nasıl olur? Yani aramızda 4 veya 5 gün olacak ki ben 5. gün transferi istedim... Yani sen Kıbrısa eşinle mi gideceksin sperm vermeye.. eğer öyle ise sizin sperm verme gününüzde benim transfer günüm olur bir aksilik olmazsa... Eşime 17 nisan dendi ama yarın kesin günü bildirecekler donörün durumuna bakacaklar, belki 1-2 gün değişebilir bilet almayın dedi İrem...yani bu 1-2 gün değişiklik erken değil, geç olma yönünde.....18 veya 19 nisan gibi..
Yarın kesin tarih verilecek yazarım...

Son düzenleme:

dayanamıyorum kızlar,
bütün akşam ağladım
çok çaresizim
çok yorgunum
eşim put gibi
o kadar sessizki
ben çıldırıyorum
o susuyor!!!!!
bu cd56 gibi bağışıklık sistemi gibi sorunlar varken
tutsada embriyolar bozulup düşüğe yol açıyormuş...
..................

canım bana şu an doktorlarım izin vermiyor ama yine de bu yola girmek ve o mutluluğu yaşamak istiyorum.o yüzden Kıbrıs'a gidip herşeyi detaylıca konuşmak istiyorum.sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım sağlıklı hamilelik dönemin çok yakındadır.

baharım,arkadaşım hepimizin kendine göre bazı sorunları var ama bu yoldan kimse vazgeçmek istemiyor çünkü o kadar güzel birşeyden kim vazgeçer ki

sakin ol biraz canım yıpratma kendini. sabret. olacaktır mutlaka. Allah dualarını boşa çıkarmasın

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…