Facebooktan uzak durun bu listenin katılımcıları!!!!!

günaydın efsune nasılsın,bu liste bizi direkt deşifre eder ve uyarın üzerine uzağımda:))
canım sende adet olmayı bekliyosun;gecen formu baştan sayfa sayfa atlayıp okudum;o kadar çok beklemişsinki...inşallah Firdevs hanım sayesinde seninde bebişin olur...bol sanslar....

Son düzenleme:

Rahim kalınlaşamaması zaten hormonlarımın az çalışmasından kaynaklanıyor
yani vücut desteklemiyor sadece ilaç deniyor
görces bakalım
sık sık kontrolüm var
bir kutuyu bir günde bitiricem neredeyse

Nar suyunu çok duydum bende
ama en az 1 siklus geçmeliymiş üstünden
ki son 15 gündür her gün nar yedim, bir kaç kezde suyunu içtim ama devam edicem
denize düşeen yılana sarılır dimi...

kızlar kendim denemiştim ondan biliyorum,aklıma geldi,bu rahim duvarını soğan suyu baya inceltiyor,ibrahim saraçoğlunu aramıştım,başka bi tedavi için bu soğan suyunu kullan demişti ama bende kist gitdi,rahim duvarı inceldi,kadın doğumcum herzaman normal giden durumdayken; o aylar içinde rahim duvarımın istenilen kalınlıkta olmadığını söylemişti;transfer tedavi aşamasında soğan suyunu zaten yapmayızda ama soğan yemektende uzak durun;
DİLEMMA canım sen daha fazla yediklerine içtiklerine dikkat et...

arkadaşım sadece kendini imkansız hissetme lütfen ya.ben de3.deneme ye gireceğim.42yaşındayım menepozdayım.5 tüp bebek 2 büyük kist ameliyatı.hem de en ağırlarından.laporoskopiler,histerokopiler iki kere rahim filmi.neler neler yaşaım 15 senedir üstelik rahim galiba ters falan artık dr ların söylediği olumsuz şeyleri bile hatırlamakta zorluk çeker durumdayım.beynim silmiş unutuyorum falan.
ama napıyorum pozitif olmaya zorluyorum kendimi hep.hamişlerimiz hep öyle diyor.tatile gider gibi takıntısız git.eğlen transfer gününe kadar orda diyorlar.
biraç güçlü ol.kendine acımayı bırak artık.acımayı kes artık.nar suyu yemeye içmeye devam et.nolmuş ilaçlarını max alıyorsan bende alıyordum.amacına ulaşacaksan kilolarında hiç önemi yok .önündeki tedavine bak.eşin şu anda destek sana.bunu düşün.
lütfen ipleri koyverme.başkalarının ne dediğini duyma .tek başına çık dışarı .gerekirse sadece olumlu ark.konuş.
bk hiçbirşey senden daha değerli değil.dünyanın sonu değil.birşekilde ayakta durmaya çalışuıyorum.forum destek oluyor di mi.
sen kötü yazdıkça üzülüyoruz burda hepimiz .biz de etkileniyoruz.çırpınıyoruz burda .
ne olur kendine gel.
seni seviyoruz

Arkadaşlar,
Nar bulamayanlar nar ekstresi (kapsül) alabilirler sabah akşam.. Ben ilk tüp denememde kullandım, sabah akşam nar suyu ile uğraşamadığım için.. O zaman solgar ın yoktu, mecburen gnc marka almıştım..
Ayrıca lesitin kullanın.. Günde 1 veya 2 kapsül
Bir de karına ve bele sıcak masaj...

***Ve tabii stresten uzak olmaya çalışın.. Stres vücutta toksik madde üretiyor, sistemi yerle bir ediyor...

Arkadaşlar sizi online gördüm.aklıma takılan bir konuda sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.transfer esnasında speklum takılıyormuydu.Ben hatırlamıyorum.smear alınırken bende o alet lekelenme tarzında kanamam oluyor.transferde de böyle olursa rixli mi olur.

Arkadaşlar şu cd56 ile ilgili bilgi verir misiniz bazı özel hastanelerde yok özel labaratuarlarda mı yaptırmak lazım? Bir de bazı besinlere karşı alerji testi de varmış onun ismi neydi Sevgiler!

Arkadaşlar şu cd56 ile ilgili bilgi verir misiniz bazı özel hastanelerde yok özel labaratuarlarda mı yaptırmak lazım? Bir de bazı besinlere karşı alerji testi de varmış onun ismi neydi Sevgiler!

Durucum Ben iki ay önce düzen başta olmak üzere Ankarada 4,5 tane laboratura sordum maalesef yok dediler.üniversitede hastanelerinde yapılıyor.

baharım o kadar çok duygu bir arada ki :)) biraz korku başladı. daha önce hiç ameliyat olmadım. ameliyathaneye bile girmedim maske narkozu haricinde narkoz almadım. nasıl olacağını bilmediğim için biraz tırsıyorum
ama en baskın duygu heyecan. geçen gün ilk emzireceğim 'an'ı hayal etmeye çalıştım. kalbim öyle gümgüm attı ki anlatamam :))
inşallah sağlıkla yaşarız o anları. hepimiz.
benim doğum zamanı birçok kişinin transferi olacak ya da sonuç alacak. ben de sizinle iki kat heyecanlanacağım. o dönemde bana özelden bir mesaj yazar mısın?

4 ekim benim hamileliğim biraz problemli geçti. ilk 3 ay tansiyonun aşırı düşmesi ve 3-4 gün süren migren atakları beni zorladı. plasenta previa nedeniyle 4-5-6 ve 7. ayları yatakta hiç kıpırdamadan geçirdim. sürekli düşük ve erken doğum riskinden yüreğim ağzımdaydı. sadece tuvalete gidebildim. yoğun kanama sebebiyle kan değerlerim sapıttı. hamilelik şekerim çıktı vs. 1 - 1.5 aydır çok daha iyiyim. sırt ağrılarım ve reflüm var ve şeker nedeniyle diyetteyim ama ilk 7 aya göre şu an balayında gibi hissediyorum kendimi :))
geçen gün düşündüm de bu kadar probleme rağmen ben hamileliği çok sevdim. minicik bir kızın ben burdayım deme şekline bayıldım.
onu beklemek bu kadar güzelse, gelince yaşayacaklarım nasıldır kimbilir. hepimize güzel bir hamilelik ve sağlıkla büyüteceğimiz minikler diliyorum.

ansu hamilelik gerçekten çok güzel ve isteyen herkesin yaşamasını dilerim.
ama sağlık durumun bu kadar ciddiyse, hamilelik durumunda hayati riskin varsa düşünmek lazım. yani tabii ki bana düşmez ama , sen önemlisin. böyle bir risk varsa başka bir çıkar yol denesen olmaz mı?
evlat edinme olabilir. ya da yumurta donasyonunu taşıyıcı anneye yaptırsan. mutlaka düşünmüşsündür ama yine de sormak istedim. sana birşey olmasını istemeyiz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…