Facebooktan uzak durun bu listenin katılımcıları!!!!!
benim öyle bir şansım yok malesef
ama nar suyunu duymuştum hemen başlıcam
bee-83 4.5 mm kaçıncı günde çıktı diye sormuştum?
Canım Ben nar suyunu adnan saraçoğluna bizzat sormuştum.etkisini görebilmen için sabah kahvaltıdan önce aç gecede yatmadan önce aç karnına içeceksin.faydasını mutlaka görüceksin canım günde iki Su bardağı uygula ki etkisini görebil dilemmacım
Keşke çözebilsem,
olmuyor, evlatlık almam diyor, olmasın çocuk diyor
4bin nüfuslu bir yerde her 3 kişiden 2 si çocuk yap diyor
annesi niye olmuyor artık diyor
ben yapayalnızım ne komşu ne iş...
nereye kadar??
eşime kalsa böyle yaşar gidermiş
olsa iyi olmasa kısmetmiş
ama tek bir soruya cvp vermiyor
herkes bana acıyarak bakıyor
daha büyük bir yere geçme şansımız yok işi yüzünden
dr için bile kmlerce yol gidiyorum
gençliğim, tahsilim, enerjim boşa gidiyor tükeniyorum....
eşim sakin bir insan ben takıyorum ama
çünki olmazsa olmasın diyor böyle yaşar gideriz diyor
ama böyle olmuyor işte
bilmiyorum....
tabloya bakıyoruum bakıyoruum
ya ilk denemede hamiş kalmışlar
ya da 2-3-4 elde var sıfır
görces
dua edin ben ve benim gibiler için yalvarırım......
canım senin için,yazdıklarını her okudugumda hep dua ediyorum,bu rahim kalınlaşması nasıl bi dertmiş öyle...bukez ilaçlarla olur inşallah....canım ya bu yazdıklarını okuyunca bende tek başıma kaldığımda Allaha öyle bi sitem ediyorumki...bazen ağlaya ağlaya nefesimin kesildiğini hissediyorum,ağlamak sadece bizi rahatlatır,ama güçlü olmalıyız,İnşallah bu kez rahmin kalınlaşır,bebişin tutar canım arkadaşım,Allah büyük...dua ediyorum...
kızlar kendim denemiştim ondan biliyorum,aklıma geldi,bu rahim duvarını soğan suyu baya inceltiyor,ibrahim saraçoğlunu aramıştım,başka bi tedavi için bu soğan suyunu kullan demişti ama bende kist gitdi,rahim duvarı inceldi,kadın doğumcum herzaman normal giden durumdayken; o aylar içinde rahim duvarımın istenilen kalınlıkta olmadığını söylemişti;transfer tedavi aşamasında soğan suyunu zaten yapmayızda ama soğan yemektende uzak durun;
DİLEMMA canım sen daha fazla yediklerine içtiklerine dikkat et...[/QUOTE
cnm özel msj atcam ama msj kutun doluymuş..
nar suyu içip geliyorum bu arada (;
benim öyle bir şansım yok malesef
ama nar suyunu duymuştum hemen başlıcam
bee-83 4.5 mm kaçıncı günde çıktı diye sormuştum?
tam hatırlayamıyorum ama 7 ya da 8. gün olabilir. ama ilaçsız .
tam hatırlayamıyorum ama 7 ya da 8. gün olabilir. ama ilaçsız .
Arkadaşım ilaçsız süper bir değer bence bu! ben 7 gün günde 6 defa estrfem aldım da 4 mm ancak çıktı.... bence dert etme
Arkadaşım ilaçsız süper bir değer bence bu! ben 7 gün günde 6 defa estrfem aldım da 4 mm ancak çıktı.... bence dert etme[/
canım şimdi hesap yaptım muayeneden sonra histereskopi olmuştum. adetim 9. günüymüş canım. yanlış bilgi vermeyeyim. çünkü adetimin 12. günü olmuştum histereskopiyi . 3 gün önce de muayene vardı
Arkadaşım ilaçsız süper bir değer bence bu! ben 7 gün günde 6 defa estrfem aldım da 4 mm ancak çıktı.... bence dert etme[/
canım şimdi hesap yaptım muayeneden sonra histereskopi olmuştum. adetim 9. günüymüş canım. yanlış bilgi vermeyeyim. çünkü adetimin 12. günü olmuştum histereskopiyi . 3 gün önce de muayene vardı
9.güne göre ince olabilir ama ilaçsız
kafana takma derim ilaçla halledilebilir
asıl benim acele etmem gerekiyor on güne transfer var daha 5mm
dua et olur mu :2:
9.güne göre ince olabilir ama ilaçsız
kafana takma derim ilaçla halledilebilir
asıl benim acele etmem gerekiyor on güne transfer var daha 5mm
dua et olur mu :2:
CANIM İNŞALLAH BU SEFER HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ OLUR VE BEBEĞİNE KAVUŞURSUN. SENİN DE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH:)
Arkadaşlar,
Nar bulamayanlar nar ekstresi (kapsül) alabilirler sabah akşam.. Ben ilk tüp denememde kullandım, sabah akşam nar suyu ile uğraşamadığım için.. O zaman solgar ın yoktu, mecburen gnc marka almıştım..
Ayrıca lesitin kullanın.. Günde 1 veya 2 kapsül
Bir de karına ve bele sıcak masaj...
***Ve tabii stresten uzak olmaya çalışın.. Stres vücutta toksik madde üretiyor, sistemi yerle bir ediyor...
Arkadaşlar şu cd56 ile ilgili bilgi verir misiniz bazı özel hastanelerde yok özel labaratuarlarda mı yaptırmak lazım? Bir de bazı besinlere karşı alerji testi de varmış onun ismi neydi Sevgiler!
canım Allahın izniyle sağlıkla bebişini kucağına alcan inşallah..
10 mayısta bebişin dünyaya gelceği vakitde benimde transferim hayırlısıyla o günlerde yapılmış olacak:))) 10 mayıs diyince ben heycanlandıysam senin duyguların nasıldır acaba:))))
canım hayırlı doğumlar sana .güzel bir hamilelik geçirdin mi?özetlersen nasıldı?artık hamilelik de bitiyor ,az kaldı?bebek geliyor?duygularını alalım ?ne mutlu sana.hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın haberleri gelsin bize buradan inşallah.
bebekçiğim geçmiş olsun,evine dönmüşsün ne güzel.bol bol su iç,ben 5 lt.lik suyu koydurdum sehpanın üstüne yanıma,doldurup doldurup içiyorum gördükçe gün boyu.sık sık da boşaltmak gerekiyor tabii ama olsun bebeğim için her şeye değer...tekrar çok çok geçmiş olsun canım...
canım bana şu an doktorlarım izin vermiyor ama yine de bu yola girmek ve o mutluluğu yaşamak istiyorum.o yüzden Kıbrıs'a gidip herşeyi detaylıca konuşmak istiyorum.sana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.umarım sağlıklı hamilelik dönemin çok yakındadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?