ah canım atesn şimdi o an ordaki duyguları çok çok iyi anlıyorum. öyle tatlı ve güzel bir telaş ki öyle özel bir duygu ki tarfi yok zatn yaşamak gerek.
bende donörü düşünmüştüm her saat başı nerdeyse.
bilmem daha önce bahsetmişmiydim kıbrıstada namazıma devam etmiştim.
transferin yapılacağı gün sabah namazımda demiştim ki hatırladığım kadarıyla "Ey yüceler yücesi Allahım bir kadını kaderimle birleştirdin. onun sağlığını koru, bana vereceği canı koru ve hayırlısı ise nasip kıl. Bilirim ki neyi nasip ettiysen kaderim odur. Kaderime hayırlısını ver. Kaderime yönlendirdiğin kadından razı ol, onu ihsan et. Ondan bana gelecek olan bağışı nasibim ve hayırlım eyle. Eğdim başımı kudretinden gelecek olana. ve and olsun sen bana can ver , ben sana inanan bir kul olarak yetiştirmeye gayret göstereceğim.
Bugün beni iyi insanlarla ve iyi olaylarla karşılaştır. Şükür olsun verdiğin nefese, cana , eşe, ve kadere. Eğer ki bugünün sonrası hüsran olursa isyan etmek de hakkım değildir. Hayır olanı çıkar bahtıma " gibisinden dualara ettim...

çok güzel zamanlar yaşadım, çokda acı çektim şimdi geçti gitti acım unutulmaycak belki ama gebeliği yaşadım hamdolsun.

Atesn kastım moralini bozmak değil daha fazla yükseltmek, inanki kardeşim gibi dua ediyorum herbirnize. Sen ki epeydir bekliyosun. içimdeki ses meleği alıp gelecek diyor. hadi al gel yeğenimizi .. bak ben bir oğlan yeğen bekliyorum senden. Oğlumuzun ilk zerreleri şuan oluşuyor. Rabbim hayırlısını yazsın alnına bizde şahit olalım.
evet ben tatil yapmıştım sanki bir hap yutmuştum ve gebe kalmıştım . aynen böyle düşünmeye devam bence.
herşey çok güzel olacak.

yahuuu kap gel şu Kıvanç Tatlıtuğun bebek halini :))

Transferde de ki " teyzelerin seni çok bekledi hadi sevinçle gel" :)

duamdasın arkadaşım.. selametle sağlıcakla alimallah..

lafı uzattım kusura bakmayın hissiyat halinde böyle oluyor :))

Kızlar ben klinikteyim ,
Keyifler yerinde şimdilik.
Beklemedeyiz..
Uçuş iyi geçti.
Uyku hali iç hatlardan uçmaya çalıştım sabiha gökçende allahtan iç ve dış hatlar yan yana!!!
Şöförde acayip huzurlu bir kişiydi. Genelim rahat .
Sonrasın nasıl oluru bimiyorum)

Efsuncuğum demek gittiniz... Hadi hayırlısı..
Gelişmeleri bildir...

Zor bir gece geçirdim
kayboldum gittim derinlerde düşünee düşünee
napcam ben?
evlatlık istemez taşıyıcı annenin lafını ettirmez
böyleee yaşar gideriz olmazsa olmasın çocuk diyen bir koca var başımda

kaçmak istiyorum hayattan
ardıma bakmadan
çünkü yorgunum
çünkü umutsuzum..

bizde ödemeyi yaptık onlar istemeden yaptık
herhangi bir şey talep etmemişlerdi.
tekrar hoşgeldin herşey gönlüncr olsun

sen yaşadığın için anlayabiliyorsun
tavsiyelerini alabilirim.
özelden yazıcam sana merak etme
SEVGİYLE KAL

nasıl güzel şeyler yazıyorsun insana huzur yayıyorsun heleki burda transferimizi beklerken senin gibi arkadaşlar rüzgarselin sen larax baharım1980 aklıma gelmeyen kader arkadaşlarımız ALLAH SİZDEN BİN KERE RAZI OLSUN
BÖYLE HASSAS OLMANIZ BENİ ÇOK DUYGULANDIRIYOR RABBİM SİZİ DARDA BIRAKMASIN BİZE ETTİĞİNİZ DUALAR GERİ YETİŞSİN İNŞALLAH.....

SEVGİYLE UMUTLA DOLUN... :)

dilemma benden senden daha çaresizim canım ya 3 hafta önce yazmıştım foruma.Benim rahim kalınlaşmama sorunum yok ama maalesef yumurtada çok az batumda dülünüyorduk denemyi ama eşim u dönüşü yaptı tabi nasıl olsa batuma gidecez diye ben herşeyi bıraktım dhea vs işte.Ama benim eşim böyle yaşar gideriz bile demiyor .Keşke o da bana donasyon olmaz ama böylede yaşar gideriz dese.Düşünsene iki üzüntü bir arada hem bebek yok hem evlilik salantıda

Efsuncuğum demek gittiniz... Hadi hayırlısı..
Gelişmeleri bildir...

Yolculuk ve Sperm verme sorunsuz geçti..allah sorunsuz dönemeyide nasip etsin!!
Kaç yumurta çıktı onu öğrenemedim görişmek için bekliyorum..
Sabah rahim kalınlığı normla dedi..
Estrofeme devam.
Aldığım ilaçları getirmedim.. Tümünü akşam alacağım iyimi??
Rahat olmanın dezavantajı)

An be an takip ediyoruz. Mutlulukla dönesin :) oradan ilaç temin edebilirsin. Böylece akşama kalmaz. Onların eczacısı vardı kliniğe getiriyordu sanırım. Sana bol A kalite embriyo diliyorum :)

ben yeni uye oldum burada yasanmis ve benim yasadigim tecrubeleri paylasmak isterim ben de yumurta donasyonu transferim gerceklesti sonucu bekliyorum bakalim heyecanliyimmmm

Buradaki formlari okuyunca kafam karisti tabii acemilikfe var ben hic kactane yumurta elde edilip bunlardan kacinin A kalite yumurta oldugunu falan sormadim 4 tane transfer edildi hepside cok saglamdi falan dendi birde transferin ertesi gunu yola ciktik normalde 1 gece daha kaliniyormus
Yine kafama takilan ucaktan indigimiz gun klinige goturulduk hic dinlenmeden esimdrn sperm aldilar ne kadar dogruydu bmihorum simdi bunlar cok canimi sıkıyor fogrusu neysr insallah sonuc pozitif olur da endiselerim bosa cikar

Malesef eşler bu konuda çok farklı düşünüyor
eşim durumumu bilerek evlendi
kıbrıstan başka şansımın olmadığını biliyordu
gel gelelim ne maddi destek olabildi ne adamakıllı izin alıp götürebildi
ilkinde sperm vermek için sabah gidip akşam döndük
sonra ben tek gittim transfer için
ne acemilik ne acemilik ama anlatamam
rahim kalınlaştı sorunsuz 9 u geçmişti hemde
ama olmadıı
2.ede de olmadı işte
şimdiyse kalınlaşmadı bile
eşim bana deene diyor
parası ödendi kan grubumdan bulundu donduruldu
daha denemedin ki diyor
rahi m kalınlaşmayınca napıyım kalınlaşmadıysa ben napıyım die bağırıyor
nick im neden dilemma anlatabiliyor muyum :))))))))
ee bende çocuksuz evli kalmam ayrılıp evlatlık alırım diyorum
sizdeki rahimler hormonlar bende olsa keşke de DENEME FIRSATIM OLSA
o bile yok
iş aramaya başladım
kocam acı ya da tatlı sağlıklı bir karar verene kadar ve bu kararı oturup konuşana kadar da dönmicem o sıkıcı buhranlı köye
her şeyi ertelemekten yoruldum ben!!
hastaysam suç benim değil
oturupta bir şeyler değişirmi diye bekleyemem
ben değişmeliyim önce!!

An be an takip ediyoruz. Mutlulukla dönesin :) oradan ilaç temin edebilirsin. Böylece akşama kalmaz. Onların eczacısı vardı kliniğe getiriyordu sanırım. Sana bol A kalite embriyo diliyorum :)

Efsunenin bana yaptığı iyilikten sonra ve benden aldığı dulardan dolayı işleri sorunsuz olcak eminim.Allah ondan razı olsun anında imdadıma yetişti.Sanada hayırlı doğumlar canım doğum anında beni de unutma lütfen
Ben buradaki ve evlat isteyen herkese bol bol dua ediyorum çünkü her kadın anne olmayı hak ediyor.

Seni çok iyi anılyorum çektiğin acıyı ta buradan bile hissedebiliyorum.Benim evelnirken hiç sorunum yoktu herşey tıkır tıkır işliyordu hatta evlendikten 4 ay sonra doğal gebe bile kaldım ama pıhtılaşma yüzünden kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…