soğuk yağmurlu bir kıbrıs gecesinden herkese selamlar.
bebek senin sürecini defalarca okudum ve o günlerde seni hep takip etmiştim. şimdide hep seni düşünüyorum. sende uzun süre kalmıştın otelde. biz de 8 gece kalacağız burada.
tatildeymişiz gibiyiz eşim özellikle hiç bu konudan söz etmek istemiyor. biliyorsunuz istemiyor o.
bende ona tuna nehiri anlattım. onun için çok sevindim bugün.
zaten bebek arkadaşımız benim örneğim nedense çok etkilendim onun o zaman yaşadıklarından. kendim gibi heyecan duymuştum . hatta bebek transferdeyken ellerimi açıp dua etmiştim onun için. o da çok samimi çok içten anlatmıştı hep olan biteni.sağolsun. herkese umut oldu ışık tutmaya da devam ediyor.
arkadaşlar bu gece bir tuhafım. bilginisanın dediği gibi bir ilaç alıcam kan alıcam düşüncesiyle bakıyordum olaya şimdiye kadar ama bu gece o yumurtasını bağışlayacak kişiyi düşünüyorum bu gece ne yapıyor??? acaba ne hissediyor??? sadece alacağı parayı mı düşünüyor?? ne biliiim işte fazla içine girmeyeyim neyse. ama karışığım bi tuhafım eşime de söyleyemiyorum bunları zaten azıcık kaygımı paylaşsam hemen vazgeçelim diyecek. lay lay lom davranmaya çalışıyorum o hissetmesin diye. ama şimdi sizlerle paylaşmak beni rahatlattı. sanırım herkes yaşıyor burada böyle şeyleri bebek de anlatmıştı çünkü.
bakalım hepimizin hakkına hayırlısını diliyorum allahtan. herkesin istekleri gerçek olsun.
canim benim son 2 gun insallah hersey cok guzel olacak vee bebisleri alip geleceksin sana bol sanslar diliyorum sans melekleri yaninda olsun insallah...
Kızlar ben klinikteyim ,
Keyifler yerinde şimdilik.
Beklemedeyiz..
Uçuş iyi geçti.
Uyku hali iç hatlardan uçmaya çalıştımsabiha gökçende allahtan iç ve dış hatlar yan yana!!!
Şöförde acayip huzurlu bir kişiydi. Genelim rahat .
Sonrasın nasıl oluru bimiyorum)
Kızlar ben klinikteyim ,
Keyifler yerinde şimdilik.
Beklemedeyiz..
Uçuş iyi geçti.
Uyku hali iç hatlardan uçmaya çalıştımsabiha gökçende allahtan iç ve dış hatlar yan yana!!!
Şöförde acayip huzurlu bir kişiydi. Genelim rahat .
Sonrasın nasıl oluru bimiyorum)
allahim tamamina erdirsin cnm, eger 100 msajin dolmussa özelden at msn adresini ekleyeyim cnm .kibrisa 4 defa gittim bilgi veririm canindna sikilmaz .nede olsa masa basinda calisiyorum her saniye .netim acik mutlaka yazacak seyler olacaktir..
Fbli nasil sikilmasin ...sürekl i yatinca halyile sikici oluyor. yalniz dgeilsin cnm .bende öyle olyuorum mikroda ...
görüsmek üzere.sevgiler
Alem kadınsın yahu :)))))))) Hatta bazen bilmece gibisin...
Yazışırız elbette...
Sıkılmışa benziyorsun Kıbrısta... Eeee beklemek zor gelir insana..
Zor bir gece geçirdim
kayboldum gittim derinlerde düşünee düşünee
napcam ben?
evlatlık istemez taşıyıcı annenin lafını ettirmez
böyleee yaşar gideriz olmazsa olmasın çocuk diyen bir koca var başımda
kaçmak istiyorum hayattan
ardıma bakmadan
çünkü yorgunum
çünkü umutsuzum..
Teşekkür edrim arkadaşım...inşallah...
Sen ne zaman gidiyorsun? Mayıs başı gibiydi galiba değil mi?
şevket beye gidicem can beyle gürüşüyorumen doğrusu o olur bence
sana sen hangisine gidecektin
Efsuncuğum demek gittiniz... Hadi hayırlısı..
Gelişmeleri bildir...
dilemma benden senden daha çaresizim canım ya 3 hafta önce yazmıştım foruma.Benim rahim kalınlaşmama sorunum yok ama maalesef yumurtada çok az batumda dülünüyorduk denemyi ama eşim u dönüşü yaptı tabi nasıl olsa batuma gidecez diye ben herşeyi bıraktım dhea vs işte.Ama benim eşim böyle yaşar gideriz bile demiyor .Keşke o da bana donasyon olmaz ama böylede yaşar gideriz dese.Düşünsene iki üzüntü bir arada hem bebek yok hem evlilik salantıda
An be an takip ediyoruz. Mutlulukla dönesin :) oradan ilaç temin edebilirsin. Böylece akşama kalmaz. Onların eczacısı vardı kliniğe getiriyordu sanırım. Sana bol A kalite embriyo diliyorum :)
Malesef eşler bu konuda çok farklı düşünüyor
eşim durumumu bilerek evlendi
kıbrıstan başka şansımın olmadığını biliyordu
gel gelelim ne maddi destek olabildi ne adamakıllı izin alıp götürebildi
ilkinde sperm vermek için sabah gidip akşam döndük
sonra ben tek gittim transfer için
ne acemilik ne acemilik ama anlatamam
rahim kalınlaştı sorunsuz 9 u geçmişti hemde
ama olmadıı
2.ede de olmadı işte
şimdiyse kalınlaşmadı bile
eşim bana deene diyor
parası ödendi kan grubumdan bulundu donduruldu
daha denemedin ki diyor
rahi m kalınlaşmayınca napıyım kalınlaşmadıysa ben napıyım die bağırıyor
nick im neden dilemma anlatabiliyor muyum :))))))))
ee bende çocuksuz evli kalmam ayrılıp evlatlık alırım diyorum
sizdeki rahimler hormonlar bende olsa keşke de DENEME FIRSATIM OLSA
o bile yok
iş aramaya başladım
kocam acı ya da tatlı sağlıklı bir karar verene kadar ve bu kararı oturup konuşana kadar da dönmicem o sıkıcı buhranlı köye
her şeyi ertelemekten yoruldum ben!!
hastaysam suç benim değil
oturupta bir şeyler değişirmi diye bekleyemem
ben değişmeliyim önce!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?