canım ya şimdi ne tatlı heyecan vardır sende.
embriyoların gelişmeye devam ediyor ve sende bir an önce can kan vermek için sabırsızlanıyorsun
8 kuzudan 3ü bizim olsun :)

gel yeğenlerim gel gelll :)))

benden hepsini sperm verildiği gün vermemi istediler.
yanımda yarısı var kalanıda transferde dedim kendimi garantiye almak için
o şekilde yapmıştım ödemeyi, yarısını önce yarısını transfer için gittiğimizde
nolmaz etmez dimi...

hoşbuldum canımmm..iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...HİT ile öngörüşmeye gitmedim istanbulda bir merkezde hazırlandım öyle gittim..HİT i sadece transferde gördüm canım..bana yumurtaların bölüneceğinden bahsetmediler.. donör bilgisinide hemşireyi zorlayarak öğrendim..fiziksel özelliklerini anlattılar bende önemli olan kaliteli yumurta verebilmesi gençmi doğum yapmışmı diye sordum da öyle söyledi..
inşallah canım.. herkes pazitifi yakalasın.. saolasın...

Halil İbrahim Tekin de yumurta toplandığı gün ödemeyi yapmamızı istediler.. neden?? dedim.. Transfer günü verilmeyecekmiydi?..işlem başladı şimdi tamamını alıyoruz dediler bizde ödedik..
hit ve ekibi biraz böyle sabit fikirliler gibi sanki hasta odaklı değiller?öyle mi?ben gidip görmedim ama buraya yazılan yorumlardan ve telefon görüşmelerinden böyle düşündüm?niye size 3.gün transfer yaptılar 5.gün ısrar ettiğin halde?kendi yumurtalarınlamı transfer yapıldı?tekrar aynı merkeze gitmeyi düşünürmüsün?deneyimlerini bizimle paylaş lütfen sen gidip görmüş deneyimli olduğun için görüşlerin çok önemli bizler için.moralini bozma canım Allah büyüktür tekrar denersin.kendine iyi bak

Ay canim sagol kulaklarimi cinlattigin icin :) tamam canim elbette dualarimda hep varsiniz ama bu aralar daha cok dua edicem....hic korkma, yuce rabbim ol derse oluyor, Allaha guven tek canim...insallah en iyi haberlerini alicagiz...

canım..ben yumurta donasyonu yaptırdım..onlar bu işi artık profesyonel olarak yapıyorlar..otomatikleşmişler...diğer mezkezler gibi çok fazla bilgi vermiyorlar..öngörüşmeye gelin rahim filmi getririn falan diyorlar..ben onları yapmadım..istanbulda tüp bebek merkezinde hazırlandım.. ilaçlarımı istanbuldaki doktorum ayarladı ben sadece adet olduğumda haber verdim yumurta toplanacağı günden bir gün önce uçağı ayarladılar öyle gittim...havaalanından alıp otele yerleştirdiler sonraki gün otelden aldılar merkezde yumurta toplandı otele gönderdiler.. sonraki gün 11 yumurtadan 9 yumurta döllendi dediler.. durumları nasıl diye sordum gayet iyi dediler..transfer günü masada iken tam transfer ederken yumurtaların kalitesini söylediler..en kalitelileri "7 hücreli olan 3 tanesi" ni transfer ediyoruz dediler... kalanlar dondurulacak kalitede değillerdi o nedenle dondurulmadı dediler...
transfer sonrası odama gelen embriyolağa "9 yumurtadan A kalitede 8 hücreli olan embriyo yokmuydu" diye ısrarla sordum.. .embriyolog şaşırdı siz bu konuları biliyorsunuz başkaları bunları sormaz dedi..
çok fazla ilgi alaka yok..otomatik bunlar gidiyorsun işlerini yapıyorlar..o kadar..öyle çok bilgi falan vermediler..ısrar edersen şayet zorla öğreniyorsun..

Arkadaslar bu konu gozume carpti....11 yumurta az degilki....merkezler demekki ilac yani hormon dozunu fazla yuksek tutmuyor, biliyorsunuz ne kadar ilac dozu fazla olursa okadarda kalite dusuyor ymurtatalarda......

Son düzenleme:
Arkadaslar bu konu gozume carpti....11 yumurta az degilki....merkezler demekki ilac yani hormon dozunu fazla yuksek tutmuyor, biliyorsunuz ne kadar ilac dozu fazla olursa okadarda kalite dusuyor ymurtatalarda......

canım hormonu ne kadar veriyorlar dozunu bilmiyoruz..ama senin söylediklerin olsaydı az hormonla 9 kaliteli yumurta olmalıydı.. transfer edilenler 7 hücreliydi ve sonuş negatif oldu.. kalanlarıda zaten kalitesiz diye dondurmadıklarını söylediler...

Donasyonda kalan ymurtalari genelde maalesef dondurmuyorlar, freh yumurtayla daha cok positif sonuc alindigi icin ve kibrisda merkezlerin cogunda dondurma sistemleri yok zaten, tek tuk merkezde varmis tabii maaliyeti yuksek merkezler icin.

Anliyorum seni tabii kendi capindan haklisin...ama artik one dogru bak derim ve kendine baska merkez sec canim..ben olsam ayni merkeze tekrar gitmem

Alem kadınsın yahu :)))))))) Hatta bazen bilmece gibisin...
Yazışırız elbette...
Sıkılmışa benziyorsun Kıbrısta... Eeee beklemek zor gelir insana..

allahim tamamina erdirsin cnm, eger 100 msajin dolmussa özelden at msn adresini ekleyeyim cnm .kibrisa 4 defa gittim bilgi veririm canindna sikilmaz .nede olsa masa basinda calisiyorum her saniye .netim acik mutlaka yazacak seyler olacaktir..

Fbli nasil sikilmasin ...sürekl i yatinca halyile sikici oluyor. yalniz dgeilsin cnm .bende öyle olyuorum mikroda ...
görüsmek üzere.sevgiler

soğuk yağmurlu bir kıbrıs gecesinden herkese selamlar.
bebek senin sürecini defalarca okudum ve o günlerde seni hep takip etmiştim. şimdide hep seni düşünüyorum. sende uzun süre kalmıştın otelde. biz de 8 gece kalacağız burada.
tatildeymişiz gibiyiz eşim özellikle hiç bu konudan söz etmek istemiyor. biliyorsunuz istemiyor o.
bende ona tuna nehiri anlattım. onun için çok sevindim bugün.
zaten bebek arkadaşımız benim örneğim nedense çok etkilendim onun o zaman yaşadıklarından. kendim gibi heyecan duymuştum . hatta bebek transferdeyken ellerimi açıp dua etmiştim onun için. o da çok samimi çok içten anlatmıştı hep olan biteni.sağolsun. herkese umut oldu ışık tutmaya da devam ediyor.

arkadaşlar bu gece bir tuhafım. bilginisanın dediği gibi bir ilaç alıcam kan alıcam düşüncesiyle bakıyordum olaya şimdiye kadar ama bu gece o yumurtasını bağışlayacak kişiyi düşünüyorum bu gece ne yapıyor??? acaba ne hissediyor??? sadece alacağı parayı mı düşünüyor?? ne biliiim işte fazla içine girmeyeyim neyse. ama karışığım bi tuhafım eşime de söyleyemiyorum bunları zaten azıcık kaygımı paylaşsam hemen vazgeçelim diyecek. lay lay lom davranmaya çalışıyorum o hissetmesin diye. ama şimdi sizlerle paylaşmak beni rahatlattı. sanırım herkes yaşıyor burada böyle şeyleri bebek de anlatmıştı çünkü.

bakalım hepimizin hakkına hayırlısını diliyorum allahtan. herkesin istekleri gerçek olsun.

benden yorum,
sordugum soru 2010 yilinda. alinan yumruta baska kisiyede bölünecekmi? cevap alamamistim asla..simdi yöntemleri hepsi senin olursa miktar yükselyior demekki evet ..ondan asla düsünmemeistim..bilakiste klinige gidip gözlerimle görmüstüm..

Bana göre cok kibirli,Özlem c... isimli hanim var iyi birisi Nevin hm var cok bilmis..Iyi bilen hasta -cok soru soran hasta-konuya hakim olan hasta ..islerine gelmiyor hatta cok bildigim icin konuyu sizin gbi hastayi kabul edemeyiz diyen bir klinik..gözü kapali gireceksin -soru sormayacaksin -yada az bileceksin.. islerine gelecektir..
bende bu imaj birakti.. arz -talep meslesidir asla kötülemek degil..yasadikalrimi yazdim ..
simdiki klingim daha sabirli -daha insancil yaklasimi var ..insana tek tek cevap veriyor. benim icinde önemli olan budur..
iyi kötü den ziyade elestirme hakkimi kullandim..klinige göre secim hakkimizda var..
yargilamadim,yadirgadim ..
sevgiler.

Son düzenleme:

hosgelmissin kibrisa,
ayni duygulari bende yasadim,ama derimki cok irdeleme son asamasina gelmissin..kisiye göre maddi yönden yapanda var.
uzun süre kalacagina göre iyi vakit gecirmeye bak cnm. bende 4 defa gidip geldim kibrisa alsitim yavru vatana ..
Hangi otelde kaliyorsun? Oscar ise iyi bilyiorum orayi ben ..en rahat ettigim otel salamis bay ama klinige cok uzak ..
evet bebek cook iyi kendini ifade etmisti bende okudum ..ayni seyleri yasadik hep her transferde.
bol sans diliyorum.
nasil zaman geciriyorsun ? neler yapyiorsun? trasnfere kadar bolca gez ..
senden yine haberler bekleriz .
sevgiler.

canim sen bunlara takilma sadece bebeklerinle gecirecegin guzel gunleri düsün onlari kucagina alacagini sana ilk anne dediklerini ilk sana Dogru kosacaklarini bu arada icimden bebklerin demek geldi Allah soyletti sanada bol sans canim hersey guzel olur insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…