dileklerin gerçek olsun inşallah
arkadaşım
sevgiyle kal

rahat olman çok iyi bence,benim hiç olamadığım bir durum çünkü.Allah yardımcın olsun canım sizi sürekli takip ediyorum.deneyimlerinizi bizimle paylaşın.inşallah bebişlerinle dönersin.bizlerede umut olursunuz:))))))size bir şey soracaktım estrofemi kaç gündür kullanıyorsunuz,aşağı yukarı estrofemi başladıktan kaç gün sonra transfer için gidilir,çalışanlar için yıllık izin sıkıntı malum yaz geliyor.Allah işini rast getirsin sağ salim bebişlerinizle beraber gidip gelmeyi nasip etsin:))

ben yeni uye oldum burada yasanmis ve benim yasadigim tecrubeleri paylasmak isterim ben de yumurta donasyonu transferim gerceklesti sonucu bekliyorum bakalim heyecanliyimmmm

Merhaba bizim kulüp, aramıza hoşgeldin. transferin hayırlı olsun. eşinin yolculuk gününde sperm vermesi hiç sorun değil. Transferin ertesi günü uçağa binmen de öyle. Bekleme sürecinde rahat olmak en güzeli. Rahatlamaya, sevdiğin şeyleri yapmaya gayret et. Ben ve birçok arkadaş öyle yaptı. Hatta ben 2 gün kalayım dedim. Doktor gerek yok diyip gönderdi :)) embriyolara gelince ben iki denememde de kalitesini, hücresini sormadım. Bazen bilmemek daha iyi. Ben çok detaycı olmak istemedim, akışa bıraktım. Yapı meselesi. Test günün ne zaman? Umarım sen de pozitifi görürsün ve sağlıklı bir hamilelikle bebeğini kucağına alırsın.

Bu arada hangi klinikteydin, neden yumurta donasyonu yaptırdın, yaşın kaç , doktordan memnun kaldın mı? Sen de deneyimini yazarsan, başkalarına ışık olursun.

artık bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok bence artık içini rahat tut olumlu düşünmeye çalış.inşallah pozitif olur sonucun.hangi klinikte yaptırdın canım.olumsuz şeyler düşünüp boşuna canını sıkma.kendine iyi bak

Ben klinikteyim şimdi firevs hn ile görüşmek için bekliyorum!!
Seni nasıl tanıyacağım bilemiyorum)

ay benim başımı döndürüyor ALLAHIM nasıl içim içime sığmıyor kızlar heyyyyyyyyttttttttt
sanki böyle çakır keyf halindeyim neden bilmem bir heyecan bir heyecannnnnnn

Maceran gerçekden müthişşşşşşşş......

Demek 22 si senin de... Ne güzel tesadüf.. karşılaşırız kimbilir ))

Efsunla da Atessn in günü aynı )))
Ne güzel değil mi?

beklerim arkadaşım
YUSUFDENİZ,
Arkadaşım transferin sabah mı öğle mi ne zaman? Zaman uyuşmazlığı olmasın.. Transferden sonra kalacak mısın? Ve hangi oteldesin?
Arzu edersen özelden yaz...
Tsh ımı düşürmeye çalışıyoruz dünden beri... sabah tekrar kan verdim, şimdi gidip alacağım... biraz keyifsizim anlayacağın..
Seni biraz alıngan buldum ama ilaçlara ve bekleyiş stresine veriyorum arkadaşım... Hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz..inşallah güzel olacak...
Ha bu arada larax senin için yatmak sıkıcı oluyor demiş.. Neden yatıyorsun? Bir rahatsızlığın mı var yatmanı gerektirecek? Çünkü transferin pazartesi.....?

Son düzenleme:
efsune yusufdeniz orda karşılaşacaksınız çok güzell:))
fbli sende bekliyorsun:)))
kızlar bende aslında hepinizi çok merak ediyorum,bakalım mayıs 5,6 da kimlerle tanışcamm:))
bide arkadaşlar ben ne zaman bişeyler planlasam hep ters gider,bu yüzden kıbrısta donasyonu bi kenara bırakıp,ne giysem modundayımm:))irem hanımı arayıp havayı sordum,fikir aldım:))
kızlar inşallah herşey yolunda gitcek,önce sizler sonrada sırayla bizlerde bebişlere kavuşcaz inşallah..

Selam baharım,
Bugün ben atessn ile karşılaştım ama yusufdeniz den hiçbir işaret gelmedi denk gelemedik(
Firdevs hn ile ben öyle uzun bir konuşma yapmaya gerek kalmadı. Kısa ve netti sorular,
Bu forum adamı öyle bir hazırlıyorki firdevs hn konusunda soracak sorum yoktu valla..
Estrofem sayısı değişmedi kalınlıkta sorun yok..
İlaç konusunuda hallettim buradan nöbetçi bir eczaneyi aradım gece saat10:30 alacağız.
Zaten orgalutran ile ovitrelle arası da saat farkı olması iyi dedi..

İşte böyle bir merhale daha geçti!!!

Estrofemle ilgili konu şöyle.
Hrkes için farklı bir kendi doktoruna herşeyi sor.
Benim sürecimde reglin 2. Günü 2 adet ile başladı4. Gün 3 adet
6. Gin rahim kalınlığına göre 4 oral bir vajinal oldu
Sperm verme gününe kadar böyle devam etti.
Sperm verildiği gün olan kalınlığım nedeniyle değişmedi sayısı..
Bunu 3 ay boyunca kullanıyorsun eğer hamilelik olursa..

Yinede doktoruna sormalısın sürecini)

Son düzenleme:
EFSUNE,ATESSIN,YUSUFDENİZ hayırlısı olsun....tüm güzelliklerle dönersiniz inşallah...allahım hepinizin yardımcısı olsun....

EFSUNE,ATESSIN,YUSUFDENİZ hayırlısı olsun....tüm güzelliklerle dönersiniz inşallah...allahım hepinizin yardımcısı olsun....

atessn efsune yusufdeniz und fb li bebisleri alip gelirsiniz insallah 4 gözle test gününüzü bekliyoruz...baharim sanirim sen ben ve alpilknur ayni kafileyiz :) baska varmi bilmiyorum suan aklima gelmedi...

Son düzenleme:

TUNANEHİR müthiş bir haber bu ...allah tamamına erdirsin...sağsalim kucakla yavrucaklarını...

Senin haberinin listede güncelledim))
Senin ikiz olmana çok sevindim taşıyıcı anne işi daha zor bir süreç.
Böyle bir süpriz allahın sevgili kulu olduğunu gösterriyor bence))

Ve senin yumurtan eşinin spermi benzeme kaygın yok ama ikizlere hamile olduğunungörüntüsünü vereceksin artık. 4-5 ay çabuk geçer!!!
Hayorlı ve uğurlu olsun bu bebekler. Ailen için!!!

atessn efsune yusufdeniz und fb li bebisleri alip gelirsiniz insallah 4 gözle test gününüzü bekliyoruz...baharim sanirim sen ben ve alpilknur ayni kafileyiz :) baska varmi bilmiyorum suan aklima gelmedi...

Hepimize bebekli günler diliyorumm..... Sizin kafilede durugen de var sanıyorum...

bana çok iyi geldi sarılmak kısada olsa konuşmak çok mutlu oldum.
sperm verme işi tamam kalınlık iyi herşey yolunda çok şükür.
otelimize geri döndük ve hemen buraya geldim.
bilginisa senin yazını okuyunca sesli sesli hıçkıra hıçkıra ağladım. eşim ne olduğunu anlamadı.o da bana sımsıkı sarılınca ben iyice koyuverdim.sabahtan hatta dün geceden beri sanırım kendimi sıkmak mutlu rahat davranmak beni yükseltti yükseltti yükseltti veeee senin içten samimi sıcak temennilerinde içimi iyice coşturup boşalttı. şimdi tuhaf bir melankoli halinde sakinim iyiyim.

bilginisa senin sürecinde de yazdığın şiirlerin anlattığın duyguların dualrın beni hep ağlatmıştı. çok iyi çok samimi ifade edebilen birisin. yazma işini önemse çok başarılısın gerçekten çok iyi anlatabiliyorsun kendini ve duygularını.
duaların çok güzel. defalarca okudum ve benimde duam oldu kendim için senin için ve benim yaşadıklarımı yaşayan herkes için.
bize bunu yapabilmeyi kısmet eden allaha binlerce kere şükrediyorum. bana yumurta veren donöre minnettarım teşekkür ediyorum.iyi dilekleriyle yanımda olduklarını beni düşündüklerini hissettiren siz buaradaki arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum.

hepimiz için mutlu sonlar olsun allahım..AMİN.

Kızlar demek karşılaştınız nihayet.... Ay çok heyecanlı.... Flört gibi valla ...)))))
Keyfinize bakın....
Öpüldünüz kızlar....

Kızlar demek karşılaştınız nihayet.... Ay çok heyecanlı.... Flört gibi valla ...)))))
Keyfinize bakın....
Öpüldünüz kızlar....

kızlar bende Firdevs hanım a gidicem. karar değiştirdim. tabloya beni eklemeyi yine unuttunuz, küstürdünüz beni

Küsme bence ...
Listeden sorumlu ben ve attesnn denme için kıbrıstayı ve onca hormon ve heyecan arasında email gözden kaçabilir.
Küsmek yerine bilgilerini tekrar edebilirmisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…