size bir kere daha hayran oldum . O kadar heyecan içinde gene de bizlerle irtibatınızı kesmediniz herşeyi paylaşıyorsunuz.
Kendimi 7/24 canlı yayın transfer filminde gibi hissediyorum :))
birbirinizle tanışmanız çok harika . Benim de çok istedğim bişey. Yeni dostluklar hatta bizimkisi gibi belki de ölümsüz can dostluklar.
Bu enerji bu sinerji bütün adayı hatta deniz ötesi buraları bile kaplıyacak ben inanıyorum .
Inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişleri yüklenecek biz bekleyenlere de ışık olacaksınız.
Dualarım siznle .hatta şu an yazarken içimden isimlerinizi söyleyerek tek tek dua ediyorum .
Sizi düşünerek uyuyacağım ve hepimiz için yalvaracağım.
Allahım dualarımızı kabul et ,canımızdan can ver ,canımıza can kat .amin inşallah
sevgiyle kalın kıbrıs güzelleri:))
size bir kere daha hayran oldum . o kadar heyecan içinde gene de bizlerle irtibatınızı kesmediniz herşeyi paylaşıyorsunuz.
kendimi 7/24 canlı yayın transfer filminde gibi hissediyorum :))
birbirinizle tanışmanız çok harika . benim de çok istedğim bişey. yeni dostluklar hatta bizimkisi gibi belki de ölümsüz can dostluklar.
bu enerji bu sinerji bütün adayı hatta deniz ötesi buraları bile kaplıyacak ben inanıyorum .
inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişleri yüklenecek biz bekleyenlere de ışık olacaksınız.
dualarım siznle .hatta şu an yazarken içimden İSİMLERİNİZİ SÖYLEYEREK TEK TEK DUA EDİYORUM .
sizi düşünerek uyuyacağım ve hepimiz için yalvaracağım.
ALLAHIM dualarımızı kabul et ,canımızdan can ver ,canımıza can kat .amin inşallah
sevgiyle kalın kıbrıs güzelleri:))
biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.
kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.
yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....
İrem hn aradı ben transferden sonra proluton depot kullanacakmışım)
Guzel.. Efsunecigim o igneleri aksitma sakin. Unutmaki dogus mesela bana hatirladigima gore 4 defalik igne vermisti. Almanyaya dondugumde gebelik testinde dktorlar hemen progesteron degerine de olcuyo, donasyon da genelde bu deger basta cok dusuk oluyormus !! Buda iyi degil. Ben o yuzden o ignelere 9. haftaya kadar devam ettim canim. Yani sira birde vajinal kapsulleri yani progestan zaten aliyosun. Gebelik devam edebilmesi icin cook onemli
biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.
kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.
yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....
Alpilknur selam,
Bu forumdaki yaşananları ve bunların hayatımıza getirdiği titreşimler üzerine
"""""""Felsefik , kuantum fiziği ve psikoterapik olarak bir analiz yapıyorum bu ara.""""
Ve sizler ile paylaşacağım.
Ama sen buna bir nebze bu yazınla değinmişsin.
Çokkkkkkkk mutlu oldum....
Bu öyle bir aura oluşturuyorki burada hepimizin varlığının katkısıyla bu dünyadaki anne olamayan kadınların titreşimini varlığını etkileyecek düzeyde enerji üretir oldu.
Ama etkileri ve sevgisi yavaş yavaş tomurcuklanacak..
keep on reading;!)))
İrem hn aradı ben transferden sonra proluton depot kullanacakmışım)
Bebekcim benim anlamadığım bir şey var .pruloton iğne hem kullanılıp hemde vajinal yoldan progesteron mu alınılıyor.bana ilk donasyonumda vajinadan püskürtmeli progesteron vermişlerdi.bizi birazcık aydınlatırsan sevinirim.sevgiler iyi pazarlar canım
Tabii yine soyluyorum sonucta kibrisa tatil amacli gidilmedigi icin otelin cok da onemi yok onemli olan herseyin yolunda gitmesi tabii tatil amacli gidilecek olsa herkes yasam standartina gore secer otelini bana cok basit gelen bit hizmet baskasina mukemmel gelir cok gezip gormek de bunda etken tabii onar villageyi begenenlere soylicek biseyim yok yeni gidecekler donunce cevap yazar onlara:)))
tamam canim..simdi durum söyle:
tüp bebekde olsun, donasyonda olsun, her zaman progesteron hormonu her gün veriliyor..genelde iste vajinal kapsüller günde 3 kez, bazen olsun 4 kez veriliyor
iste bak bu kapsüller genelde
Google-Ergebnis für [url]http://www.farmacep.com/img/200/proge
-100-mg-30-yumusak-kapsul_resim_1565.jpg[/url] q3a
donasyonda özellik birde su oluyor: nedense progesteron degerli basta cok ama cok düsük oluyor, benimki mesela 6 cikti, normalde 20 civarinda gebeligin ilk baslarinda oluyor. ben cok korkmustum bebekleri kaybetcem diye..progesteron depot ignesi o yüzden veriliyor. dogus dedigim gibi bana sanirim 4 defalik igne vermislerdi, kafi gelri demislerdi. ama burdaki doktorum progesteron vücudumun ürettigi progesteron cok az ciktigi icin, ignelere devam dedi. ben haftada 2 kez igneye gitmistim. 8./9. haftaya kadar igne kullandim. bazi doktorlar hatta 12. haftaya kadar devam ettiriyorlar, hem igneyi hem progesteron kapsulleri. 12. haftadan sonra cünkü plazenta bu görevi üstleniyor. gebeliginde gelismesi ve ilerlemesi icinde progesteron hormonu cok önemli oluyor.
simdiki doktorum hatta bana diyorki 20. haftadan sonra da o kapsüllerden al diyor, cünkü rahim agzini mesela SIK tutuyormus, acilmamamisini önlüyormus.
tüp bebekde olsun, donasyonda olsun, her zaman progesteron hormonu her gün veriliyor..genelde iste vajinal kapsüller günde 3 kez, bazen olsun 4 kez veriliyor
Google-Ergebnis für http://www.farmacep.com/img/200/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul_resim_1565.jpg
donasyonda özellik birde su oluyor: nedense progesteron degerli basta cok ama cok düsük oluyor, benimki mesela 6 cikti, normalde 20 civarinda gebeligin ilk baslarinda oluyor. ben cok korkmustum bebekleri kaybetcem diye..progesteron depot ignesi o yüzden veriliyor. dogus dedigim gibi bana sanirim 4 defalik igne vermislerdi, kafi gelri demislerdi. ama burdaki doktorum progesteron vücudumun ürettigi progesteron cok az ciktigi icin, ignelere devam dedi. ben haftada 2 kez igneye gitmistim. 8./9. haftaya kadar igne kullandim. bazi doktorlar hatta 12. haftaya kadar devam ettiriyorlar, hem igneyi hem progesteron kapsulleri. 12. haftadan sonra cünkü plazenta bu görevi üstleniyor. gebeliginde gelismesi ve ilerlemesi icinde progesteron hormonu cok önemli oluyor.
simdiki doktorum hatta bana diyorki 20. haftadan sonra da o kapsüllerden al diyor, cünkü rahim agzini mesela SIK tutuyormus, acilmamamisini önlüyormus.
Google-Ergebnis für http://www.farmacep.com/img/200/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul_resim_1565.jpg
Bebekciğim bu çok önemli yazdıkların çok teşekkür ederim..
Forumdaki kızlar bu bilgileri okuyun saklayın kopyalayın lütfen .
Herkes hamilelikte. Bebek ve rüGarselin gibi sabırlı olup bu kadar detaylı açıklama. Yapamazlar.
Aysevi ve papatya bu konuda ellerini tüzgarseline oda bebeğe verdi...
Darısı bizim başımıza)
ben bunları istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm..........Eki Görüntüle 690977
Herkes hamilelikte Bebek ve rüzgarselin gibi sabırlı olup bu kadar detaylı açıklama yapmazlar..
Aysevi ve papatya bu konuda ellerini Rüzgarseline o da Bebek e verdi...
Darısı bizim başımıza)
Canım bana dünya klinikte crinone jel olarak vwrilmişti.bende crinone jelin sıvı olduğu için daha iyi emilim sağladığını duymuştum.iğnenin faydasınıda öğrenmemiz iyi. Oldu çok teşekkür ederiz
Herkes hamilelikte. Bebek ve rüGarselin gibi sabırlı olup bu kadar detaylı açıklama. Yapamazlar.
Aysevi ve papatya bu konuda ellerini tüzgarseline oda bebeğe verdi...
Darısı bizim başımıza)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?