Tabii yine soyluyorum sonucta kibrisa tatil amacli gidilmedigi icin otelin cok da onemi yok onemli olan herseyin yolunda gitmesi tabii tatil amacli gidilecek olsa herkes yasam standartina gore secer otelini bana cok basit gelen bit hizmet baskasina mukemmel gelir cok gezip gormek de bunda etken tabii onar villageyi begenenlere soylicek biseyim yok yeni gidecekler donunce cevap yazar onlara:)))

allahım dasenin o güzel gönlüne göre versin inşallahsevgiyle kal.

Alpilknur selam,
Bu forumdaki yaşananları ve bunların hayatımıza getirdiği titreşimler üzerine

"""""""Felsefik , kuantum fiziği ve psikoterapik olarak bir analiz yapıyorum bu ara.""""

Ve sizler ile paylaşacağım.
Ama sen buna bir nebze bu yazınla değinmişsin.
Çokkkkkkkk mutlu oldum....

Bu öyle bir aura oluşturuyorki burada hepimizin varlığının katkısıyla bu dünyadaki anne olamayan kadınların titreşimini varlığını etkileyecek düzeyde enerji üretir oldu.

Ama etkileri ve sevgisi yavaş yavaş tomurcuklanacak..

keep on reading;!)))

Atessn nin görüşlerine katılıyorum. Türkiyedeki tüp bebek merkezlerinden farklı .

Ama donanım olarak aletleri anlamında bu konuda bir yorum yapamayız anlamadığım ve görmediğim için.

İmci mikroskopu var. Bu örneğin mükemmel. Dondurmada kullanılan tip ve türü daha mı yeni teknoloji onuda bilmiyorum(

Bana ilk reçtede proluton depot yazmışlardı.
Ama dünkü reçetede yoktu.
Şimdi irem hna sms attım bakalım ne cavap gelecek???

İrem hn aradı ben transferden sonra proluton depot kullanacakmışım)

Guzel.. Efsunecigim o igneleri aksitma sakin. Unutmaki dogus mesela bana hatirladigima gore 4 defalik igne vermisti. Almanyaya dondugumde gebelik testinde dktorlar hemen progesteron degerine de olcuyo, donasyon da genelde bu deger basta cok dusuk oluyormus !! Buda iyi degil. Ben o yuzden o ignelere 9. haftaya kadar devam ettim canim. Yani sira birde vajinal kapsulleri yani progestan zaten aliyosun. Gebelik devam edebilmesi icin cook onemli

Bebekcim benim anlamadığım bir şey var .pruloton iğne hem kullanılıp hemde vajinal yoldan progesteron mu alınılıyor.bana ilk donasyonumda vajinadan püskürtmeli progesteron vermişlerdi.bizi birazcık aydınlatırsan sevinirim.sevgiler iyi pazarlar canım

Atessciğim bilgi için teşekkürler... Ben de Merit i inceledim uzaktı....
Doğuş görüntüde Türkiye satndartlarına çok uzak, çok eski yazılarımda bahsetmiştim. Ama önemli olan kullanılan teknoloji ve doktorun ve embrioloğun becerisi... Yani doğuş lüx görüntülü bir yer olsa, ee şu son dönem başarılarını da koyarsak çok sükse bir klinik olurdu... Demek ki dış görüntü yanıltmamalı...
Sana pozitif sonuçlu bir transfer ve güzel bir tatil diliyorum..

Efsun hoşgeldin arkadaşım seni dün kalacaksın sanıyordum ama daha doğru yaptın gibi..

Efsun ne güzel tanımlamışsın...
Benim de bir ilavem olacak forumdaşlarıma ve foruma katılmak isteyenlere;
Transfere gideceğinizi ve tedavinizi paylaşın lütfen... Paylaşın ki bu sinerjiden nasibinizi alın veeeeee yükselin...ÇOK ÖNEMLİ !
Düşünsenize tüm forum sana yöneliyor ve iyi dileklerini, dualarını gönderiyor !!!
Sessiz sedasız kaybolup, sonra ' ceee ben geldiiiim ' bu foruma göre değil.... Tekil değil, çoğuluz;üzüntüyü ve negatifi küçültüp mutluluğu ve pozitifi büyütüyoruz.. PAYLAŞIYORUZ....

İrem hn aradı ben transferden sonra proluton depot kullanacakmışım)

Ben de tam yazacaktım unutmuştur diye ki İrem aramış. Bana 4 tane verildi..
Bir de neden 5.gün istemedin Efsun?

tamam canim..simdi durum söyle:
tüp bebekde olsun, donasyonda olsun, her zaman progesteron hormonu her gün veriliyor..genelde iste vajinal kapsüller günde 3 kez, bazen olsun 4 kez veriliyor
iste bak bu kapsüller genelde
Google-Ergebnis für http://www.farmacep.com/img/200/progestan-100-mg-30-yumusak-kapsul_resim_1565.jpg

donasyonda özellik birde su oluyor: nedense progesteron degerli basta cok ama cok düsük oluyor, benimki mesela 6 cikti, normalde 20 civarinda gebeligin ilk baslarinda oluyor. ben cok korkmustum bebekleri kaybetcem diye..progesteron depot ignesi o yüzden veriliyor. dogus dedigim gibi bana sanirim 4 defalik igne vermislerdi, kafi gelri demislerdi. ama burdaki doktorum progesteron vücudumun ürettigi progesteron cok az ciktigi icin, ignelere devam dedi. ben haftada 2 kez igneye gitmistim. 8./9. haftaya kadar igne kullandim. bazi doktorlar hatta 12. haftaya kadar devam ettiriyorlar, hem igneyi hem progesteron kapsulleri. 12. haftadan sonra cünkü plazenta bu görevi üstleniyor. gebeliginde gelismesi ve ilerlemesi icinde progesteron hormonu cok önemli oluyor.

simdiki doktorum hatta bana diyorki 20. haftadan sonra da o kapsüllerden al diyor, cünkü rahim agzini mesela SIK tutuyormus, acilmamamisini önlüyormus.

canim benim tabiki cok gezmenin etken oldugunu dusunuyorum yaklasik 8 ülkeye tatile gittim ve turkiyenin hemen hemen her bölgesine allaha sukur yazin tatilimizi cok gezerek eglenerek geciriyoruz bu konuda tamamen katiliyorum sana sevgiler...

Canım bana dünya klinikte crinone jel olarak vwrilmişti.bende crinone jelin sıvı olduğu için daha iyi emilim sağladığını duymuştum.iğnenin faydasınıda öğrenmemiz iyi. Oldu çok teşekkür ederiz

banada 4 gün araliklarla vurunmak üzere 4 proluton verilmisti pregastan fitilde 3 ay denmisti ilk transferimde bende senin yönlendirmenle 3 aylik tum ilaclarimi kibristan almistim simdi tüm ilaclarim Hazir ekstra cikmazsa en azindan irem hnma yazdim hangi ilaclar oldugunu süper hepsi var dedi..sadece pruloton igne alicam tekrar firdevs hnm verirse 3 tanesini test gününe Kadar kullanmistim

Bebekciğim bu çok önemli yazdıkların çok teşekkür ederim..

Forumdaki kızlar bu bilgileri okuyun saklayın kopyalayın lütfen .
Herkes hamilelikte. Bebek ve rüGarselin gibi sabırlı olup bu kadar detaylı açıklama. Yapamazlar.
Aysevi ve papatya bu konuda ellerini tüzgarseline oda bebeğe verdi...
Darısı bizim başımıza)

selam canim bebek benim sagolsun burdaki yol göstericim bazen belki en bastan tanisaydim sonucum yine negatif olurmuydu diyorum ama tabiki Kismet hersey Burda cok seyler ögrendik sagolsun deneyimlerini tüm paylasan arkadaslara iyiki varsiniz ruzgar selin suan doguma en yakin sensin canim artik gunler kaldi insallah sorunsuz gelecek Tatli kizin ve bebek Burda herkese yol gösterdin dualarim seninle yazdigin hersey icin Allah razi olsun sorunsuz bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah dualarim tum hamislere ve Hamis olmaya hazirlananlara ve ATTSN canim Burda efsuneyle liste yapicam herkesin bilgilerini tek tek yazicaz diye emek harcadiniz ellerinize saglik simdi sizlerin pozitifini o listede görecegiz insallah

Yazım hataları düzeltilmiş mail tekrardan

crinone jel de ayni progestan yumusak kapsulleri gibi. crinone daha cok pahali ama. bir kutusu 15 tane var sanirim yaklasik hatlirladigima göre 80 lira civari. progestan kapsuller daha cok ucuz. ve inan ikiside ayni diyorlar doktorlar, hic fark yok yani. sadece iyi tarafi crinone yi günde bir kez kullaniyorsun, progestan ise 3 kez kullanman gerek, tabii o ilac da kirec gibi aktigi icin bazen rahatsiz ediyor. ikiside sivi sayilir canim. cünkü progestan yumusak kapsuller eriyor hemen rahimde

INSALLAH EFSUNECIGIM DARISI SIZLERIN BASINA - yüce rabbim insallah bu günleri de cok yakinda size göstericek!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…