biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.
kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel
tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.
yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....