selam canim bebek benim sagolsun burdaki yol göstericim bazen belki en bastan tanisaydim sonucum yine negatif olurmuydu diyorum ama tabiki Kismet hersey Burda cok seyler ögrendik sagolsun deneyimlerini tüm paylasan arkadaslara iyiki varsiniz ruzgar selin suan doguma en yakin sensin canim artik gunler kaldi insallah sorunsuz gelecek Tatli kizin ve bebek Burda herkese yol gösterdin dualarim seninle yazdigin hersey icin Allah razi olsun sorunsuz bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah dualarim tum hamislere ve Hamis olmaya hazirlananlara ve ATTSN canim Burda efsuneyle liste yapicam herkesin bilgilerini tek tek yazicaz diye emek harcadiniz ellerinize saglik simdi sizlerin pozitifini o listede görecegiz insallah
canim benim sagol öyle düsündügün icin, elbette elimden gelidgi kadar paylasmaya hep devam edicem canim..
istiyorumki hepimiz mutlu olalim, hepimiz bu hayallerimize kavusalim!!!
birde iste fark ettim, doktordan doktora cok ama cok fark oluyor maalesef, bende cogu seyleri hep forumlardan diger bayanlardan ögrendim arastirdim okudum doktorlarima sordum derken öyle gelisti. insallah canim en yakin zamanda cook güzel senin de haberlerini alicagiz - insallah..........