selam canim bebek benim sagolsun burdaki yol göstericim bazen belki en bastan tanisaydim sonucum yine negatif olurmuydu diyorum ama tabiki Kismet hersey Burda cok seyler ögrendik sagolsun deneyimlerini tüm paylasan arkadaslara iyiki varsiniz ruzgar selin suan doguma en yakin sensin canim artik gunler kaldi insallah sorunsuz gelecek Tatli kizin ve bebek Burda herkese yol gösterdin dualarim seninle yazdigin hersey icin Allah razi olsun sorunsuz bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah dualarim tum hamislere ve Hamis olmaya hazirlananlara ve ATTSN canim Burda efsuneyle liste yapicam herkesin bilgilerini tek tek yazicaz diye emek harcadiniz ellerinize saglik simdi sizlerin pozitifini o listede görecegiz insallah

canim benim sagol öyle düsündügün icin, elbette elimden gelidgi kadar paylasmaya hep devam edicem canim..

istiyorumki hepimiz mutlu olalim, hepimiz bu hayallerimize kavusalim!!!

birde iste fark ettim, doktordan doktora cok ama cok fark oluyor maalesef, bende cogu seyleri hep forumlardan diger bayanlardan ögrendim arastirdim okudum doktorlarima sordum derken öyle gelisti. insallah canim en yakin zamanda cook güzel senin de haberlerini alicagiz - insallah..........

biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.

kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.

yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....

Sevgili Atessn;
Kibristasin cok sevindik ,sag salim varmissin cnm.Bol sans ve dualrimizla insallah umuduna kavucaksin.Okuyunca yazini cevaplamadan gecemedim.
Bende ilk gittigimde Salamis bayda kaldim ,tatilimizi orada yapalim mikromuda orada gerceklestirelim dedik.Kizimda Kibrisi tanisin turalara ciktik ..HIT i görmek istemistim nasil bir yer diye..ama calsianlarinin havali oldugunu gözlmemledim..hemen rotami Dogusa cevirdim..Kalbimin sesine göre davrandim.
Evet oteller uzak olunca transfer isi cok pahalyie geliyor haklisin cnm.bence en uygun oteller Oscar otel Bebek kaldi orada menundu ..bende 2 defa kaldim, memnunum .esim gecen hafta sperm vermeye gitti yine Oscar oteli ayarladim.. Wlan felanda var güzel otel..yada Altinkaya otel Girneye yakin Klinige cok ödemyiorsun yada Can bey taxi gönderiyor..
Klinik hakkinda bende soka girmistim.. ama neticede yapilan islemler her yerde ayni oldugu icin önemlisi dondurma-saklanma islemi ve ugurlu ellerle tarnsfer idi.Diger detaylar fazla kafama takmadim cnm.Haklisin benim IVF yaptigim klinik 7 * bir Otel konforundaydi Wiesbadenda 8 defa mikro denemistim.türkiyedekide Medical park Klinik .Dr semra Kahraman memorial doktorum .süper kliniklerdi.
Atinada da denedim 2012 yilinda muhtesem klinikti bayildimmm )) doktoruma ve ypailan hizmet süperdi ..ama iletisim cok zordu ..kendi dedikelrini yuguluyor ve kendielri yönlendiriyordu..hazaneylülde oraya gittik ..hazan orada devam edecek kismetse eylül-ekim gibi ..
Bir transferimide Sevket bey yapti,iyi birisi babacan birisi güven veriyorlar.Hic aklima bir sey takilmamisti..Can beyde cok cana yakin birisi aileden birisi oldu sanki..
tedavi sekli benimde degisti geriye dönük cok yazdim ama bana cevap yazan olmadi bende Lucrin depot la baslyacaktim direkt cylco-prognova ile baslandi adet olmam icin.. hemen ilacalrimin yeri dgeisti .Prulotraxxx ialcinida almam gerek yok dedi..Protokolum degisti endisem var. Böyle tedavyile olup olumlu sonuc alan varmi acaba?
Adetlerim düzensizlestigi icin böyle yapacagiz denildi..
Demekki sanada verilmedi.
Sorum var = adetlerin düzensiz oldumu belki ondandir ))
yolun acik olsun cnm
her sey gönlünce olsun .
sevgiler..

canim benim sagol öyle düsündügün icin, elbette elimden gelidgi kadar paylasmaya hep devam edicem canim..

istiyorumki hepimiz mutlu olalim, hepimiz bu hayallerimize kavusalim!!!

birde iste fark ettim, doktordan doktora cok ama cok fark oluyor maalesef, bende cogu seyleri hep forumlardan diger bayanlardan ögrendim arastirdim okudum doktorlarima sordum derken öyle gelisti. insallah canim en yakin zamanda cook güzel senin de haberlerini alicagiz - insallah..........

sevgili bebek

nasilsiniz cnm ? bebsilerin nasillar ?
Bende varim ,almanyadayim Walk.. ilede kontaktayim sükür ilac-igne tedavi sekli hep konusuyoruz ..
senin düsüncelerin ,yazialrin ,kullandigin ilaclar,yapilan igneler ilaclar bize yol gösteriyor cnm.
Ilgin icin tsk ederiz.
Sana hangi ilaclar igneler verildi cnm . ayni yasta sayilirz .adet düzensizligin olyuormuydu?
sagol cnm.
allahim ikizlerini korusun,sag slaim kucagina almak nasip eder insallah..
özelden bana msn adersini atarsan memnun olurum cnm..
yogunlastim tedavim basladi hergün burdayim..
esenka sevgiler

Bebekciğim bu çok önemli yazdıkların çok teşekkür ederim..

Forumdaki kızlar bu bilgileri okuyun saklayın kopyalayın lütfen .
Herkes hamilelikte. Bebek ve rüGarselin gibi sabırlı olup bu kadar detaylı açıklama. Yapamazlar.
Aysevi ve papatya bu konuda ellerini tüzgarseline oda bebeğe verdi...
Darısı bizim başımıza;))

yurtdisidasin diye yaziyorum cnm ,
Bana asla Igne verilmedi ,Progestan ignesi ,ama diger klinigim mutalaka haftada 100 mg lik ypailman sart demisti..destek yapilmali öneml idemisti ayrica ..göbege yapistirilan bir pad önermisti..onuda transfer yapildigi gün yapistir 4 güne bir degistir dediler oda ayni progesten ilacin etkisi yapiyormus.. üc keseler vardi hamile kalmistim ama 3 hafatya girerken keslere görünmedi kaybettim..
ignelerimi kendim aldim ve haftad aik idefa yaptirmayi düsünüyorum ..Ignelerde cok aciytiyormus..
Almanyada yapacak kimse bulamadim..Bebek sen kime yaptiriyorsun? Kendi doktorum ben sorumlu dgeilim dedi yapmadi ..)) ilginc halbuki yapsa ne olurki ??
yardimi olursaniz yada nasil bir yo lizlendi memnun olurum..
sevgiler

Slm,
Benim adet düzensizliğim yok. Ama banada lucrin verilmedi.
Direkt reglin 5. Günü cycloprygnova ile başladım.
İlaç 21 adet son günü içtim. 3. Günü regl geldi.
Reglimin 2. Günü estrofem 2 adet ve folbiol coraspin başladık.
4. Günü estrofem3 e çıktı.
6. Gün rahim kalınlığı sabahtan ölçtürdüm (8:30) 4.1 mm çıktı .
Değer düşük bulunduğu için o gün 4 ağızdan estrofem ve bir vajinadan estofem ( ağzına attığını vajinaya sokmak komik hep kikirdiyorum)
12. Gün eşimle sperm vermeye gittiğimde kalınlık 7.9 mm olmuştu..
Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye.
Sperm günü aynı zamanda prednol monodoks progestrona başladım.
Benim sürecin ilaç özeti:16:

Son düzenleme:
senin sürecini anlatmadın bize eşin sperm verdi ve donduruldu mu sen regl olmayı mı bekliyorsun??
düşükten sonra bende bir ayı geçti adet olamadım 5 gün ilaç kullandım ilaçtan 5 gün sonra oldu ve 2 estrofemle başladım. bana orgalutran ovitrelle olmadı sadece estrofemi şu an 3 tane alıyorum. şevket bey ölçtüğünde rahim kalınlığı 11.3 çıktı. progestron iğneside transfer günü oluyormuş.
herkese biraz farklı uygulamalar var sanırım.
yol başka olsada ulaştığımız son mutlu son olsun inşallah hepimiz için...

senin sürecini anlatmadın bize eşin sperm verdi ve donduruldu mu sen regl olmayı mı bekliyorsun??
düşükten sonra bende bir ayı geçti adet olamadım 5 gün ilaç kullandım ilaçtan 5 gün sonra oldu ve 2 estrofemle başladım. bana orgalutran ovitrelle olmadı sadece estrofemi şu an 3 tane alıyorum. şevket bey ölçtüğünde rahim kalınlığı 11.3 çıktı. progestron iğneside transfer günü oluyormuş.
herkese biraz farklı uygulamalar var sanırım.
yol başka olsada ulaştığımız son mutlu son olsun inşallah hepimiz için...

Slm cnm ,
Sürecimi kisaca anlatayim hakliisn tabiki..isim stresli diye isime ara verdim...öncleikle az is yapyiorum..
donmuslarim var Dogusta gecen yildan 6 adet idi .donmada cözülme süreci derken 4 adete iner.. Düsündük fresch yapalim garantili olsun diye. Ondan Can beyi -Sevket beyi aradim dediki tabiki hemen fresch yapiniz iyi olur size uyariz tabiki dedi.
Bizde karar verdik.Adetimi marttan beri bekledim gelmedi ..gelmeyince sizde düzensizlik basladi dediler.ve Lucrin depotu kullanmacaskin dendi.
Evet esimle anyi sektörde oldugumuz iicn kendisi sürekli yurtdisi toplantilarina gidiyor o yüzden cok yogun dönemediyz diye..dedim sen sperm ver ben rahat bir sürec gecireyim.Kediside istanbulda toplantim bitti 1 gün vaktim var ucak ayarla gidip geleyim dedi gecen persembe klinikteydi sperm verdi bende rahatlikla transferimi yapabilecegim..
Bende senin gibi en son 3.martta regl oldum dahada olmadim.Kadin doguma gittim, dedi adetiniz henüz yok 4 mm endomasis , hemen bilgi verdim..
Can bey hemen ok dedi siz lucrini birakin hemen cyclo -prognova kullan dedi ..
Ilac 14 gün aliyniyormus ve birakinca 7-10 gün icinde regl olacakmisim
Gerisini bilmiyorum süpriz yasiyorum ne derse on u yapacagim..
Meraklar icindeyim, hesapladigim gibi olmadi..ama her sey allahtan yüce rabbim isterse her sey olumsuzda olsa olacagi varsa ..ol suynu buluyor diyorum..
Bana keisnlikle progestan ignesi felan vermedi siradan estrofem.. coraspin- vitamin folik asit o kadar..baska yok dedi amannnnnnnnnnnn )) neden öyleki ))
tekrar görüsmek üzere cnm
sevgiler

Slm,
Benim adet düzensizliğim yok. Ama banada lucrin verilmedi.
Direkt reglin 5. Günü cycloprygnova ile başladım.
İlaç 21 adet son günü içtim. 3. Günü regl geldi.
Reglimin 2. Günü estrofem 2 adet ve folbiol coraspin başladık.
4. Günü estrofem3 e çıktı.
6. Gün rahim kalınlığı sabahtan ölçtürdüm (8:30) 4.1 mm çıktı .
Değer düşük bulunduğu için o gün 4 ağızdan estrofem ve bir vajinadan estofem ( ağzına attığını vajinaya sokmak komik hep kikirdiyorum)
12. Gün eşimle sperm vermeye gittiğimde kalınlık 7.9 mm olmuştu..
Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye.
Sperm günü aynı zamanda prednol monodoks progestrona başladım.
Benim sürecin ilaç özeti:16:

Sevgili Efsune ,

Hosgelmissin evine cnm.aradim seni 19 .nisanda aksam üzeri ama caldi telefonun yoktun galiba? saglik olsun cnm. Burdanda yazisiyoruz.
Bana hemen basla dedi ilaca adet olacaksin 14 gün sonra dedi ..herkeste tedavide ilacta cok farkli tabiki ..
Insallah umdugumuz bebeklerimize kavusuruz.
sevgiyle kal

Bak yine buradasın gel seni elinden tutup ben götüreceğim.
Hadi şu bahar bereketinden sende nemalan..
Alateni nasıl yenersin bilmiyorum. Sana iki ay hazırlan ve hemen şimdi bir dr ile ileşime geç lütfen;))

Bak yine buradasın gel seni elinden tutup ben götüreceğim.
Hadi şu bahar bereketinden sende nemalan..
Ataletini nasıl yenersin bilmiyorum. Sana iki ay !!!! hazırlan ve hemen şimdi bir dr ile iletişime geç lütfen;))

estrofeme başladığına göre seninde transfer günün bellidir yada çok yakında belli olacaktır değil mi???
hayırlısı inşallah bebişler sana sımsıkı yapışır hiç bırakmazlar.

sevgili bebek

nasilsiniz cnm ? bebsilerin nasillar ?
Bende varim ,almanyadayim Walk.. ilede kontaktayim sükür ilac-igne tedavi sekli hep konusuyoruz ..
senin düsüncelerin ,yazialrin ,kullandigin ilaclar,yapilan igneler ilaclar bize yol gösteriyor cnm.
Ilgin icin tsk ederiz.
Sana hangi ilaclar igneler verildi cnm . ayni yasta sayilirz .adet düzensizligin olyuormuydu?
sagol cnm.
allahim ikizlerini korusun,sag slaim kucagina almak nasip eder insallah..
özelden bana msn adersini atarsan memnun olurum cnm..
yogunlastim tedavim basladi hergün burdayim..
esenka sevgiler

sagol canim, bebisler iyi Alalha sükür...gecen hafta 12 cm olmuslardi..insallah güzel sekilde büyürler, ne kadarda hala korkum olsada, bisey olucak diye, yinede Allah a birakip tabii umutlu bakiyourm herseye. darisi sizlere canim....

bana verilen transferden sonra ilaclar sunlardi: progestan igne (250liklerdendi), haftada iki kez. progestan kapsüller günde 3 kez, 2er tane aliyordum, bi ara progestan degerim düsük oldugu zaman firdevs hanim 4 e cikar dedi kapsulleri, yani günde 4 kez, 2er tane aliyordum vajinal. ilk baslarda clexane ignesi de vurundum, kan sulandirici, onu biraktim ama cok felakat agri yapiyordu igneler göbekden vuruluyordu. corapsin/bebek aspirin 100lüklerden hala her gün 1 tane aliyorum, birde tabii folik asit (femibion 1 -3 ay aldim, simdi ise femibion 2). transferden 5 gün prednisolon almistim, bunu kibris da verdiler. birde kibris da antibiotik verdilerdi, onu acikcasi hic almadim. rahim kalinlistirilmasi icin progynova haplari var, onlardan günde 3 defa aliyordum. bu haplarida 9. hafta biraktim artik.

tedavin basladi demek, hayirli olsun canim. nasil bir tedavi yaptircaksin simdi? benim msn yok canim. burdan ancak yazisabiliriz. yillar önce msn i biraktim.

yurtdisidasin diye yaziyorum cnm ,
Bana asla Igne verilmedi ,Progestan ignesi ,ama diger klinigim mutalaka haftada 100 mg lik ypailman sart demisti..destek yapilmali öneml idemisti ayrica ..göbege yapistirilan bir pad önermisti..onuda transfer yapildigi gün yapistir 4 güne bir degistir dediler oda ayni progesten ilacin etkisi yapiyormus.. üc keseler vardi hamile kalmistim ama 3 hafatya girerken keslere görünmedi kaybettim..
ignelerimi kendim aldim ve haftad aik idefa yaptirmayi düsünüyorum ..Ignelerde cok aciytiyormus..
Almanyada yapacak kimse bulamadim..Bebek sen kime yaptiriyorsun? Kendi doktorum ben sorumlu dgeilim dedi yapmadi ..)) ilginc halbuki yapsa ne olurki ??
yardimi olursaniz yada nasil bir yo lizlendi memnun olurum..
sevgiler

canim ya..yasadiklarin kolay degil tabiiki..Allah sana daha öyle aci yasatmasin insallah..insallah birdahaki denediginde istediklerine ulasicaksin canim........

progestan ignesi evet cok önemli!! ben igenelerimin birazini kibrisdan/istanbulda getirmistim. burda artik yetmedigi icin fransadan billmann apotheke var - bilirsin belki - alman forumlarinda kizlar hep ordan ismarliyor - cok da ucuza geliyor. 3 tane ampül 8 euro canim, almanyada sanirim 3 tanesi yaklasik 45 euro ya geliyordu (zaten artik almanyada bulunmuyor) . bu pharmacie billmann dann kredi kartla telefonla/emaille anlastik, adam ertesi gün hemen yolladi bana paketi - verdigi sözü tuttu yani. birde üstelik o zaman recetem bile yoktu. aradim konusmustum, cok zor durumdayim diye, 7. kez tüp bebek denedik, su an recetiyi hemen bulmam imkansiz diye, ki gercekten öyleydi. adam tamam dedi, madem o kadar denemisiniz, gönderiyorum dedi ve gönderdi yani.

igne yaptirman konusuna gelince: evet cogu doktorlar yapmiyorlar maaelsef burda!!! benim burda kinderwunschzentrum yapti ve bazi zamanda acikcasi esim yapti igneleri. tamam o igneler evde yapilmasin diyorlar ama esim o kadar tüp bebek denemesinde cok seyler ögrenmisti :) artik bu popo dan yapilan igneleri de ögrendi yapilisini. evet cok agri yapiyor igneler. ama iste insan bir nevi dayaniyor.........sen veya söyle yapabilirsin; kibrisdan recete al, ne bileyim ilk 8 hafta igenler vurulacak diye. burdada o receteyi kadin doktoruna göster, yurtdisinda tedavi yaptirdim ve bu igneler sart diye, o zaman sanirim yaparlar canim. bir kez tüp denemesinde ben öyle yapmistim cünkü. receteye baktilar ve yaptilar igneleri bana. ama tabii igneleri ben onlara götürüyordum/veriyordum.

Kısmetse Sabah 08:30 da klinikte olmamızı istediler 09:30-10:00 arası ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH TRANSFERİM YAPILACAKMIŞ.

KIZLAR SİNERJİ YAPALIM BİZ BU TOPİKDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZE BU İYİ ENERJİYİ YAYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE BEN DUALARIMI BURDAKİ İSİMLERİ SAYARAK YAPTIM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH TRANSFER OLAN SONUÇ BEKLEYEN TEDAVİYE BAŞLAYAN BAŞLAMAYA KARAR VEREN,VEREMEYEN HEPSİNİN RABBİM YANINDA OLSUN İNŞALLAH BİZ İNŞALLAH BU FORUMDA BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALIP VE DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAMAYI NASİP EDER İNŞALLAH VE BEBEKLER DAHİL TÜM TOPİKLE BULUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
AMİN AMİN AMİN AMİN....

BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN KIZLARRRRRR......
SİZ EDERKEN KESİNLİKLE HİSSEDİCEM......
BENDE TRANSFER SONRASI YAZMAK DİLEĞİYLE......
SEVGİYLE KALIN....

Yusufdeniz ve fblı
Yarın için size hayırlı transferler ve güzellikler diliyorum
Herşey güzel olacak bizler yanınızdayız
Sevgimiz ve ilgimiz sizlerle
Sevgiyle kalın

estrofeme başladığına göre seninde transfer günün bellidir yada çok yakında belli olacaktır değil mi???
hayırlısı inşallah bebişler sana sımsıkı yapışır hiç bırakmazlar.

hayir cnm nisanda dgeilim,önce 14 gün hapi kullanacagim ,regl olmam 7-10 sonra olacagim ..adetin 2.günü estrofem kullanacagim sonra tahminen mayis ortasi yada sonu gibi.. allah kismet ederse..
insallah cnm cümlemize insallah simsiki sarilacaklar..
birde doktorlarimiz kanamalari durdursada düüskleri önleseler iyi olacak..
sevgilerimle..

Kısmetse Sabah 08:30 da klinikte olmamızı istediler 09:30-10:00 arası ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH TRANSFERİM YAPILACAKMIŞ.

KIZLAR SİNERJİ YAPALIM BİZ BU TOPİKDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZE BU İYİ ENERJİYİ YAYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE BEN DUALARIMI BURDAKİ İSİMLERİ SAYARAK YAPTIM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH TRANSFER OLAN SONUÇ BEKLEYEN TEDAVİYE BAŞLAYAN BAŞLAMAYA KARAR VEREN,VEREMEYEN HEPSİNİN RABBİM YANINDA OLSUN İNŞALLAH BİZ İNŞALLAH BU FORUMDA BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALIP VE DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAMAYI NASİP EDER İNŞALLAH VE BEBEKLER DAHİL TÜM TOPİKLE BULUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
AMİN AMİN AMİN AMİN....

SEVGİYLE KALIN....

Allah her seyi gönlüne versin cnm.
Transferin icin aksam dua edecegim adiniza.Allahim kabul etsin cümlemize..
Bizede gelismeleri bildir lütfen.
sevgiler.

canim ya..yasadiklarin kolay degil tabiiki..Allah sana daha öyle aci yasatmasin insallah..insallah birdahaki denediginde istediklerine ulasicaksin canim........

progestan ignesi evet cok önemli!! ben igenelerimin birazini kibrisdan/istanbulda getirmistim. burda artik yetmedigi icin fransadan billmann apotheke var - bilirsin belki - alman forumlarinda kizlar hep ordan ismarliyor - cok da ucuza geliyor. 3 tane ampül 8 euro canim, almanyada sanirim 3 tanesi yaklasik 45 euro ya geliyordu (zaten artik almanyada bulunmuyor) . bu pharmacie billmann dann kredi kartla telefonla/emaille anlastik, adam ertesi gün hemen yolladi bana paketi - verdigi sözü tuttu yani. birde üstelik o zaman recetem bile yoktu. aradim konusmustum, cok zor durumdayim diye, 7. kez tüp bebek denedik, su an recetiyi hemen bulmam imkansiz diye, ki gercekten öyleydi. adam tamam dedi, madem o kadar denemisiniz, gönderiyorum dedi ve gönderdi yani.

igne yaptirman konusuna gelince: evet cogu doktorlar yapmiyorlar maaelsef burda!!! benim burda kinderwunschzentrum yapti ve bazi zamanda acikcasi esim yapti igneleri. tamam o igneler evde yapilmasin diyorlar ama esim o kadar tüp bebek denemesinde cok seyler ögrenmisti :) artik bu popo dan yapilan igneleri de ögrendi yapilisini. evet cok agri yapiyor igneler. ama iste insan bir nevi dayaniyor.........sen veya söyle yapabilirsin; kibrisdan recete al, ne bileyim ilk 8 hafta igenler vurulacak diye. burdada o receteyi kadin doktoruna göster, yurtdisinda tedavi yaptirdim ve bu igneler sart diye, o zaman sanirim yaparlar canim. bir kez tüp denemesinde ben öyle yapmistim cünkü. receteye baktilar ve yaptilar igneleri bana. ama tabii igneleri ben onlara götürüyordum/veriyordum.

sevgili Bebek,
tesekkür ederim ,sabirla cevapalrina cnm.Allah cocoukalrini sana bagislasin.
Evet bende istanbuldan almistim ama bendekiler 50 mg lik malesef..Ama eczacinin adini vermen cok iyi oldu cok sagol..evet pahali burda ilaclar nedense.))
Igneyi yaptiran ebe tanidik var Freiburgda ama cok uzak ..kime nasil ypatiracagim diye düsünmekten yoruldum ..))
Belki dedigin gibi recete yazarsa dogum doktorum yapar..insallah diyorum..
sevgiler

sagol canim, bebisler iyi Alalha sükür...gecen hafta 12 cm olmuslardi..insallah güzel sekilde büyürler, ne kadarda hala korkum olsada, bisey olucak diye, yinede Allah a birakip tabii umutlu bakiyourm herseye. darisi sizlere canim....

bana verilen transferden sonra ilaclar sunlardi: progestan igne (250liklerdendi), haftada iki kez. progestan kapsüller günde 3 kez, 2er tane aliyordum, bi ara progestan degerim düsük oldugu zaman firdevs hanim 4 e cikar dedi kapsulleri, yani günde 4 kez, 2er tane aliyordum vajinal. ilk baslarda clexane ignesi de vurundum, kan sulandirici, onu biraktim ama cok felakat agri yapiyordu igneler göbekden vuruluyordu. corapsin/bebek aspirin 100lüklerden hala her gün 1 tane aliyorum, birde tabii folik asit (femibion 1 -3 ay aldim, simdi ise femibion 2). transferden 5 gün prednisolon almistim, bunu kibris da verdiler. birde kibris da antibiotik verdilerdi, onu acikcasi hic almadim. rahim kalinlistirilmasi icin progynova haplari var, onlardan günde 3 defa aliyordum. bu haplarida 9. hafta biraktim artik.

tedavin basladi demek, hayirli olsun canim. nasil bir tedavi yaptircaksin simdi? benim msn yok canim. burdan ancak yazisabiliriz. yillar önce msn i biraktim.

sevgili Bebek

sagol cnm güzel dileklerin icin. tedavim icin cylco-prognoca kullan dedi 14 gün regl olunca beni ara dediler. adetim düzensizlesince Lucrin depottan vazgectiler.
saglik olsun cnm msn mi yzamisim skype oldu ..sorun degil cnm .burdan yazisiyoruz zaten.
tekrar görüsmek üzere
sevgiler

AMİN AMİN AMİN AMİN....

SEVGİYLE KALIN....

ooyyyy ben yazdıklarını okuyunca heycanlandım,:))
Allahın izniyle yarın transferin olsun bebişlerin senle olsun canım,sonucunda pozitif olcak inşallah,sanada tüm arkadaşlarada dua ediyorum,saabh erkenden kalkıp dua etcem sana arkadaşım...bol sanslar..

Back
X