Küsme bence ...
Listeden sorumlu ben ve attesnn denme için kıbrıstayı ve onca hormon ve heyecan arasında email gözden kaçabilir.
Küsmek yerine bilgilerini tekrar edebilirmisin??
bunlar güzel heyecanlar Allah ın izniyle alın gelin bebişleri. sizi takip ediyorum sürekli.poziflerinizle bizlere de cesaret verin.28 yaşındayım tüp denemem yok yumurta donasyonu yaptırıcam haziranda Firdevs hanıma.kendinize çok iyi bakın

merhaba atesun inşallah bebeklerini alır gelirsin. bildiğim kadarıyla şevket beyde tedaviin gürüyorsun.nasıl bir doktor hastane odalar vs. paylaşırsan sevinirim. bende mayıs gibi , şevket beye gitmeyi düşünüyorum.

cok haklısın canım bende aynı seyi dusundum giderken ortalama bir yer olsa bile sesimi cıkarmıcam onemli olan donasyonumun başarılı geçmesi dedim ve gerçekten de takmamıştım işte taa ki kedi olayında patladım birde korkuyorum dısarı cıkarın diyorum adamın verdiği cevap ben nerden bileyim senin korktuğunu diyor eşimi zor tuttum uçuyordu adama bir de transferimin oldugu gun oluyor bunlar düsün moralimi artık ...

en azından hzırlıklı git bu da biseydir beklentin düşük olursa daha mutlu olursun sen sadece transferini ve gelecek bebişini düşünnn boşver herşeyi

daha dün gibi hatırlıyorum benden sonra gitmiştin hatırlarsam çok telaşlı heyecanlıydın bak şimdi yarıladın ALLAHIN İZNİYLE
SENİ HABERDAR ETMİCEMDE KİMİ EDİCEM FISTIK burda vakit çok geçmiyor ayyyyyy otelde odada internet tam çekmiyor
sıkıntı yapıyor sende kendine iyi bak canım benim öptüm.

size bir kere daha hayran oldum . o kadar heyecan içinde gene de bizlerle irtibatınızı kesmediniz herşeyi paylaşıyorsunuz.
kendimi 7/24 canlı yayın transfer filminde gibi hissediyorum :))
birbirinizle tanışmanız çok harika . benim de çok istedğim bişey. yeni dostluklar hatta bizimkisi gibi belki de ölümsüz can dostluklar.
bu enerji bu sinerji bütün adayı hatta deniz ötesi buraları bile kaplıyacak ben inanıyorum .
inşallah herşey yolunda gidecek ve bebişleri yüklenecek biz bekleyenlere de ışık olacaksınız.
dualarım siznle .hatta şu an yazarken içimden İSİMLERİNİZİ SÖYLEYEREK TEK TEK DUA EDİYORUM .

sizi düşünerek uyuyacağım ve hepimiz için yalvaracağım.

ALLAHIM dualarımızı kabul et ,canımızdan can ver ,canımıza can kat .amin inşallah

sevgiyle kalın kıbrıs güzelleri:))

Küsme bence ...
Listeden sorumlu ben ve attesnn denme için kıbrıstayı ve onca hormon ve heyecan arasında email gözden kaçabilir.
Küsmek yerine bilgilerini tekrar edebilirmisin??

iyi yolculuklar cnm, güzel heyecanla gidip gel insallah.

sevgiler.

slm cnm , banada denk geldimi Firdevs hanim ,yada denk geldimi sevket bey transferi yapyior.Firdevs hanim daha ilimli, cana ykain..sevket beyde iyi dir hic tersin iaksini görmedim.Ama transer sirasinda cok sert -kaba .hahaaaa daha güzel yavas kateteri koyabilir cook cnaim yaniyor...onun disinda iyi birisi .
gidecek olanlara Oscar oteli tevsiye ederim cook iyi bir yer,her yere yakin.
yorumun süper yapmissin vallahi ..yoksa sendemi turizm-otelcisin cisin? ben olsam yorum yapar uyuarirdim hataya tahamülüm yok..
tabiki rahat etmek icin gdiecegim -kalacagimiz otel önemlidir rahat etmemiz acisindan..
sevgiler güzel paylasimlar.

Kizlar bugün forma giremedim form almış başını gitmiş..sürekli bağlantıda olmak çok güzel..kıbrısta olan sevgili fbl,yusufdeniz,efsune ve atessn transferlerinizin başarılı ve hayırlı geçmesini diliyorum.atessn ve efsune karşılaşmanıza ve tanışmanıza çok sevindim.sanal tanışmanız gerçeğe dönüştü...çook duygulandım.kıbrıs ahalisine selam ve sevgiler...dualarımız sizinle....

Kızlar
Ohh evimdeyim döndüm.
Allah şükür bugün süreç işledi ve gereken bir kaç adım daha halloldu.
Tüm dua edenlere çok sağolun.
Sizlersiz bu işe bu kadar rahat kalkışamazdım.
Şimdi ovitrelleyi yaptım
İlaçları yanımda götürmediğim için şimdi prednolu, monodokksu ve diğer estrofem ve progestron alacağım.
Hapçı olmuş durumdayım))

Gelen habere göre ya 3. Gün yada 5. Gün transferi olacak.
Ben the rocks otelde kalacağım.
Firdevst hn da iremde çok yoğundu aslında öyle bir çokta vakit ayıramadılar ama no dert..

Hepinizi öpüyorum ve sıkıca sarılıyorum..

slm cnm bende ocak ayinda gittim onar villagede kaldim odalar Temiz serviste oldukca guzeldi gunluk oda temizligi yapiliyordu ve garsonlarda oldukca kibar ve deneyimliydiler hatta sef ahmet bey var almanyaya dondukten sonra bir ilaci Burda bulamadik Adam oradan alip gonderdi sahsen ben cok memnun kaldim

Canım meraba..bende haziranın başlarında firdevs hanıma gidicem.umarım bizimde seninle karşılaşma şansımız olur benimde maalesef hiç tüp denemem yok.ikinci donasyonum olucak ve inşallahda son olucak

Sende pazartesi yolcusun.
Tsh değerin ne oldu???
Oteli sormuşsun smsini yeni gördüm.
Ben transfere gittiğimde rocks ta kalacağım. Girnede ..

Yarın haber bekliyor olacağım..
Sana iyi yolculuklar. Hrşey gönlünce olacak eminim..

Efsunecim transfer için Tekrar mı gidiceksin.transferden sonra kalıcakmısın.klinik ve firdevs hanım sende nasıl etki bıraktı..güven,şaşkınlık vb.eğer yorğun deyilsen bahsedermisin...görüş ve analizlerinize çok ihtiyacımız var..sevgiler canım

Son düzenleme:

Tressciğim ben orada beklemektense buraya gelip rutin hayata dönmeyi tercih ettim.

Onlar pazartesi transfer gününü söyleyecekler bende ona göre eşimle gidip 5 gün kalıp asıl tatili ytransferden sonra yapacağım.
İşler ve hisleirm beni böyle plan yaptırttı.
Rahim kalınlığımda 5. Güne optimum olacak gibi

İzlenimim yok desem ben acayip mutlu huzurlu oraydım. Çoook çok kalabalıktı öyleki salonda ıturacak yer yoktu.
İngilizi, amerikalısı, türkü, her çeşit millet vardı.
Firdevs hn yoğundu benle 10 dakkika bile konuşmadı sabah ise muayene3 dak bile sürmedi .
Ben çok hazır ve huzurlu gittim hiçbirşeye takılmadım.

Kısmete ve iyi kadere inanmak istiyorum ve doktor ve tıp merkezi olarak tek etik olarak uyması gereken bence bulaşıcı hastalık testleri..

Ne desem boş. Bence kafada bitiyor bu işler))

Bebek selam,
Çok sağol dileklerin için.
Rüzgar selinin doğumuna az kaldı .
Bence bu forumda o elini sana verdi .
Çünkü sen forumun hafızasınıda tutuyor ve aynı zamanda yeni hamilelere rüzgaraelin giibi yol gösteriyorsun..

İyiki varsın!!!

Bencede ödediğimiz kişi başı ücrete göre iyiydi
buralarda oda kahvaltı zor verilir o fiyata
kediye gelinceee
cincır ((; garfield gibi şirin mi şirindi
mutfağa girmiyordu ortalığa kirletmiyordu
zararsızdı bence tabii korkanlara sözüm yok
ahmet beyde iyiydi
ahçı hemşehrim çıktı :))
ki akşam yemekleri gayet iyiydi
sabah kahvaltıları vasat orası doğru
otel tepede
transfer sonrası ulaşım zor ne yalan söyliyeyim
ama çook otel görmüş otelde çalışmış biri olarak bence temiz ve şirin bir oteldi
konumu ters tabii
bunları dert etmeyin bütçeniz elveriyorsa fark ödeyip diğerlerinde kalın
ilk gittiğim sene girnede verdikleri oda ( başka klinik başka otel tabii)
off tek başımayım havuza yakın içeriye uzak vee camı kırıktı
transfer olup orada kaldım ben!
sonu iyi olsun
iyi düşünüün bayanlar

biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.

kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.

yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....

selam canim haklisin tabiki daha iyi paralr ödenirse daha iyi yerlerde vardir süphesiz ben girneye gitmek istedigimde hep taksiyle gittim 10 tl ydi ama manzara harikaydi sabahlari havuz basinda o manzarayi izleyerek cay icmek süperdi kendi adima bana ters gelmemesi belki hayvan sevgimdendir cunku ben evimin bahcesindede bir tavsan besliyorum hatta bugun bir alman arkadasa verdim kizimi ogluyla kaynasip evlat yapsinlar diye :) yarin gelecek insallah benden önce bebis yapmis olaraktan:)

selam canim öncelikle sans meleklerin yaninda olsun dualarimiz seninle evet bana prolutan igne 4 tane verilmisti ayrica Transfer oncesi 4 gün kullanmam icin aksam Sabah bir ilac daha verilmisti ama Ismini hatirlamiyorum dr bey kendi vermisti disardan almadim antibiyotikti yanilmiyorsam progestan estrofem birde claxene igne verilmisti 3 ay kullanacaktim hergun 1 tane test gunune Kadar hatta 12 tanesini kullandim birde folikasit vardi ilaclarim arasinda bol sans diliyorum insallah mutlulugunuzu ardi ardina yasayacagiz burada dansözler oynatacagiz sonrada ben bomba gibi bir moralle transfere gidecegim insallah Allah hepimizin yardimcisi olsun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…