bunlar güzel heyecanlar Allah ın izniyle alın gelin bebişleri. sizi takip ediyorum sürekli.poziflerinizle bizlere de cesaret verin.28 yaşındayım tüp denemem yok yumurta donasyonu yaptırıcam haziranda Firdevs hanıma.kendinize çok iyi bakınKüsme bence ...
Listeden sorumlu ben ve attesnn denme için kıbrıstayı ve onca hormon ve heyecan arasında email gözden kaçabilir.
Küsmek yerine bilgilerini tekrar edebilirmisin??
Transferin sabah mı öğlen mi, sonra mı?
canim benim aklimdasin hep.....................insallah yüce tanrim yardimcin olucak o embyrolar tutunacak hayirlisiyla................bunu öyle bir ictenlikle istiyorumki anlatamam..........
kendine cok iyi bak...bizi haberdar et canim...........
Küsme bence ...
Listeden sorumlu ben ve attesnn denme için kıbrıstayı ve onca hormon ve heyecan arasında email gözden kaçabilir.
Küsmek yerine bilgilerini tekrar edebilirmisin??
benim icin buyuk gun 23 nisan testi o gun yaptiracagim dr.sevket beyin hastasiydim pek konusmuyor ama isini bildigini dusunuyorum birde test gunu pozitif cikip sonrasinda negatif de cikiyormus kac gun sonra kesinlesiyor acaba zaten kaldigimiz otelde tam bir rezaletti onar village diye biryer bukadar acemi bir otelcilik hic gormemistim eger sizi oraya gotureceklerse bence hemen degistirin odalar pis yemek salonunda kediler geziyor ustelik siz yemekteyken ve kapali yemek salonundan bahsediyorum bahce degil yaniii zaten adamlar tabildot usulu yemek veriyor size soruyor corba veya borek hangisi :)))) rezalettt valla onemli degil gibi gorunuyor ama konaklamada cok onemli....
Sevgili arkadaslar,
sanki bende tekrar yasadiklarimi su an tekrar sizinle yasiyorum........hep o kibrisda gecirdigimiz günleri düsünüyorum.........ve sizleri tabiiki......Allahim sizin hepinize kolaylik versin, hayirli transferler olsun, bebeklerinizi hayirli sekilde alin da gelin insallah canlarim..............
benim icin buyuk gun 23 nisan testi o gun yaptiracagim dr.sevket beyin hastasiydim pek konusmuyor ama isini bildigini dusunuyorum birde test gunu pozitif cikip sonrasinda negatif de cikiyormus kac gun sonra kesinlesiyor acaba zaten kaldigimiz otelde tam bir rezaletti onar village diye biryer bukadar acemi bir otelcilik hic gormemistim eger sizi oraya gotureceklerse bence hemen degistirin odalar pis yemek salonunda kediler geziyor ustelik siz yemekteyken ve kapali yemek salonundan bahsediyorum bahce degil yaniii zaten adamlar tabildot usulu yemek veriyor size soruyor corba veya borek hangisi :)))) rezalettt valla onemli degil gibi gorunuyor ama konaklamada cok onemli....
bunlar güzel heyecanlar Allah ın izniyle alın gelin bebişleri. sizi takip ediyorum sürekli.poziflerinizle bizlere de cesaret verin.28 yaşındayım tüp denemem yok yumurta donasyonu yaptırıcam haziranda Firdevs hanıma.kendinize çok iyi bakın
Efsunecim transfer için Tekrar mı gidiceksin.transferden sonra kalıcakmısın.klinik ve firdevs hanım sende nasıl etki bıraktı..güven,şaşkınlık vb.eğer yorğun deyilsen bahsedermisin...görüş ve analizlerinize çok ihtiyacımız var..sevgiler canımKızlar
Ohh evimdeyim döndüm.
Allah şükür bugün süreç işledi ve gereken bir kaç adım daha halloldu.
Tüm dua edenlere çok sağolun.
Sizlersiz bu işe bu kadar rahat kalkışamazdım.
Şimdi ovitrelleyi yaptım
İlaçları yanımda götürmediğim için şimdi prednolu, monodokksu ve diğer estrofem ve progestron alacağım.
Hapçı olmuş durumdayım))
Gelen habere göre ya 3. Gün yada 5. Gün transferi olacak.
Ben the rocks otelde kalacağım.
Firdevst hn da iremde çok yoğundu aslında öyle bir çokta vakit ayıramadılar ama no dert..
Hepinizi öpüyorum ve sıkıca sarılıyorum..
Efsunecim transfer için Tekrar mı gidiceksin.transferden sonra kalıcakmısın.klinik ve firdevs hanım sende nasıl etki bıraktı..güven,şaşkınlık vb.eğer yorğun deyilsen bahsedermisin...görüş ve analizlerinize çok ihtiyacımız var..sevgiler canım
Sevgili arkadaslar,
sanki bende tekrar yasadiklarimi su an tekrar sizinle yasiyorum........hep o kibrisda gecirdigimiz günleri düsünüyorum.........ve sizleri tabiiki......Allahim sizin hepinize kolaylik versin, hayirli transferler olsun, bebeklerinizi hayirli sekilde alin da gelin insallah canlarim..............
slm cnm bende ocak ayinda gittim onar villagede kaldim odalar Temiz serviste oldukca guzeldi gunluk oda temizligi yapiliyordu ve garsonlarda oldukca kibar ve deneyimliydiler hatta sef ahmet bey var almanyaya dondukten sonra bir ilaci Burda bulamadik Adam oradan alip gonderdi sahsen ben cok memnun kaldim
Bencede ödediğimiz kişi başı ücrete göre iyiydi
buralarda oda kahvaltı zor verilir o fiyata
kediye gelinceee
cincır ((; garfield gibi şirin mi şirindi
mutfağa girmiyordu ortalığa kirletmiyordu
zararsızdı bence tabii korkanlara sözüm yok
ahmet beyde iyiydi
ahçı hemşehrim çıktı :))
ki akşam yemekleri gayet iyiydi
sabah kahvaltıları vasat orası doğru
otel tepede
transfer sonrası ulaşım zor ne yalan söyliyeyim
ama çook otel görmüş otelde çalışmış biri olarak bence temiz ve şirin bir oteldi
konumu ters tabii
bunları dert etmeyin bütçeniz elveriyorsa fark ödeyip diğerlerinde kalın
ilk gittiğim sene girnede verdikleri oda ( başka klinik başka otel tabii)
off tek başımayım havuza yakın içeriye uzak vee camı kırıktı
transfer olup orada kaldım ben!
sonu iyi olsun
iyi düşünüün bayanlar
biz herşey dahil olsun istedik ve joly tur aracılığı ile meritte kalıyoruz otel çok güzel. ama oldukça uzak doğuş bizi buradan alamayacağını söyledi uzak olduğu için. giderken 90 tl taxi ücreti ödeniyor. yani transfer için ve dönerkende ödeyeceğiz 90+90.
bu yüzden tavsiye etmiyorum fb li. çünkü birde sen yalnız geleceksin burası zor olabilir. ama otel 5 yıldız açık büfe herşey dahil güzel.
kliniğe gelince bizim istanbuldaki özel tüp bebek merkezleriyle kıyaslayınca ilçe sağlık ocağı gibi bir yer. kayıt kuyut çala kalem.
ama sıcak ve samimiler. ben zaten başından beri can beye çok güvendim ve onu çok sevdim. şevket beyle hiç konuşmadan geldim. ama konuşunca onuda sevdim sıcak babacan samimi birisi. o da güven veriyor. ben can beye birer resmimizi yolladım o kadar bana hiç bişey söylemeyin size bırakıyorum size güveniyorum dedim ve hiç birşey konuşmadık donörle ilgili sadece ona teşekkürlerimi iletin dedim okadar.
ben her zaman şansıma güvenirim.
yani sıcak samimi bi yer. büyük işler çıkarıyorlar ama donanım göz boyama konusunda bizim klinikler ultra doğrusu. türkiye aşmış durumda özel sağlık hizmetlerinde bizim merkezler görsel olarak donanım olarak süperler.
bana nedense prolutan depot mu ne ondan vermediler. bebek sanırım sana vermişlerdi galiba waltkrayburgda almışdı onlardan ama bize verilmedi değil mi efsune??
sadece progestan verildi ve prednol menodoks corasprin folibiol.
aysevide kullanmıştı sanırım depot iğnelerden bilmiyorum.
hakkımızda hayırlısı herşey yolunda çok şükür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?