Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EFSUNE,ATESSIN,YUSUFDENİZ hayırlısı olsun....tüm güzelliklerle dönersiniz inşallah...allahım hepinizin yardımcısı olsun....
ayyyy ne güzel ben de heyecanlandımmm.Allah ım yardımcınız olsun hayırlısıyla bebişler tutunsun.anne olmayı hepimize tattırsın Yüce Rabbim.aminnnnnnnnn.dualarımız seninle canımKısmetse Sabah 08:30 da klinikte olmamızı istediler 09:30-10:00 arası ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH TRANSFERİM YAPILACAKMIŞ.
KIZLAR SİNERJİ YAPALIM BİZ BU TOPİKDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZE BU İYİ ENERJİYİ YAYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE BEN DUALARIMI BURDAKİ İSİMLERİ SAYARAK YAPTIM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH TRANSFER OLAN SONUÇ BEKLEYEN TEDAVİYE BAŞLAYAN BAŞLAMAYA KARAR VEREN,VEREMEYEN HEPSİNİN RABBİM YANINDA OLSUN İNŞALLAH BİZ İNŞALLAH BU FORUMDA BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALIP VE DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAMAYI NASİP EDER İNŞALLAH VE BEBEKLER DAHİL TÜM TOPİKLE BULUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
AMİN AMİN AMİN AMİN....
BANA DUA ETMEYİ UNUTMAYIN KIZLARRRRRR......
SİZ EDERKEN KESİNLİKLE HİSSEDİCEM......
BENDE TRANSFER SONRASI YAZMAK DİLEĞİYLE......
SEVGİYLE KALIN....
slm kizlar bugun kese ve kalp atislarini duymaya gittik biliyosunuz.aaaaa bide baktikki ne gorelimmm ikizzzzzcok ama cok mutluyuz kizlar ya.anlatamam o duyguyu.darisi butun bebis isteyenlere insallah.Allah buna vesile olan doktorum Verda hanimdan razi olsun.cok ama cok iyi bi doktor.her aradigimda derdime hemen care oldu.msjla face ile surekli ulasabildim.cok cok tatli bi doktor.Allah izin verirse kizim olursa adini verda hanim koyacak.insallah saglikli ve hayirlisi olur bizim icin.herkes icinnn....
Kısmetse Sabah 08:30 da klinikte olmamızı istediler 09:30-10:00 arası ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH TRANSFERİM YAPILACAKMIŞ.
KIZLAR SİNERJİ YAPALIM BİZ BU TOPİKDEKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ BİRBİRİMİZE BU İYİ ENERJİYİ YAYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE BEN DUALARIMI BURDAKİ İSİMLERİ SAYARAK YAPTIM ALLAH KABUL EDER İNŞALLAH TRANSFER OLAN SONUÇ BEKLEYEN TEDAVİYE BAŞLAYAN BAŞLAMAYA KARAR VEREN,VEREMEYEN HEPSİNİN RABBİM YANINDA OLSUN İNŞALLAH BİZ İNŞALLAH BU FORUMDA BEBEKLERİMİZİ KUCAKLARIMIZA ALIP VE DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLAMAYI NASİP EDER İNŞALLAH VE BEBEKLER DAHİL TÜM TOPİKLE BULUŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH
AMİN AMİN AMİN AMİN....
SEVGİYLE KALIN....
Yusufdeniz ve fblı
Yarın için size hayırlı transferler ve güzellikler diliyorum
Herşey güzel olacak bizler yanınızdayız
Sevgimiz ve ilgimiz sizlerle
Sevgiyle kalın
ne güzel olur valla inşallah aynı zamana denk gelirde tanışırız.inşallah beraber bebişlerimizi alır geliriz.benim ilk olacağı için çok deneyimsizim hiç kıbrısa gitmedim.bazen çok ümitleniyorum ikiz olursa,haziranda gebe kalırsam doğum şu ayda falan diye Rabbim yaşatmayacağı anı hayal ettirmezmiş.inşallah Allah ım bu yolda emek veren herkeze bebişler versin.görüşürüz canım.daha öncekini nerde yaptırmıştın?Canım meraba..bende haziranın başlarında firdevs hanıma gidicem.umarım bizimde seninle karşılaşma şansımız olur benimde maalesef hiç tüp denemem yok.ikinci donasyonum olucak ve inşallahda son olucak
Kısmetse Sabah 08:30 da klinikte olmamızı istediler 09:30-10:00 arası ALLAHIMIN İZNİYLE İNŞALLAH TRANSFERİM YAPILACAKMIŞ.
AMİN AMİN AMİN AMİN....
SEVGİYLE KALIN....
sevgili Bebek,
tesekkür ederim ,sabirla cevapalrina cnm.Allah cocoukalrini sana bagislasin.
Evet bende istanbuldan almistim ama bendekiler 50 mg lik malesef..Ama eczacinin adini vermen cok iyi oldu cok sagol..evet pahali burda ilaclar nedense.))
Igneyi yaptiran ebe tanidik var Freiburgda ama cok uzak ..kime nasil ypatiracagim diye düsünmekten yoruldum ..))
Belki dedigin gibi recete yazarsa dogum doktorum yapar..insallah diyorum..
sevgiler
Simdi kimbilir bu gece heyecandan uyku girmez gözünüze.........................Allahim en hayirli transferleri nasip etsin size..embyrolar güzelce hayirlisiyla yapissinlar rahminize ve daha ayrilmasinlar sizden..Allahim hayirli gebelik yasatsin ve hayirli evlatlar kucaginiza almanizi nasip etsin....amin............
heyecan yapmamaya bak canim................insallah hersey cok iyi gidecek......yarin haberlerini bekliyoruz transferden sonra..............
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar
ben pek şanslı umutlu değilim belki zamanım gelmedi ama
Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir
Sizlerlede beraber olsun
sizler alın gelin bebişleri
umudumuz neşemiz olun
haydi bakalım!!!
Yusufdeniz ve fblı
Yarın için size hayırlı transferler ve güzellikler diliyorum
Herşey güzel olacak bizler yanınızdayız
Sevgimiz ve ilgimiz sizlerle
Sevgiyle kalın
Kızlar bugün pek foruma girip okuma şansım olmadı... Dışarı çıktım eve geldim hazırlık yaptım filan...
Yarın sabah uçuyorum... Transferim muhtemelen öğle civarları olur gibi...
Hepinizin kalben ve dualarınızla benimle olacağını biliyorum ve hissedeceğim... Sizleri haberdar edeceğim...
Duygusalım biraz bugün :))
Hepinizi seviyorum....
Selam canim,
iste sana detaylarda -
pharmacie billmann
5, place de la republique
76160 wissembourg
tel. 00 333 88 94 00 10
fax: 00 333 88 54 38 11
mail: pharmaciebillmann@wanadoo.fr
kendilerini arayabilirsin, almanca konusuyorlar, emailde almanca yazabilirsin. o ignelerin adi onlarda biraz farkli: proluton - ama ayni ilac. 250lik alirsan tabii daha kolay, 50liklerden 5 tane birden silingayla cekmeleri gerekecek, oda cok fazla. sen recete al, burdaki doktoruna yaptir derim. insallah yaparlar canim.
herşey tıkır tıkır ilerlesin güzel güzel olsun ve heyecanlı bekleyiş başlasın sonunda da allah sana bu denizkızını versin kalbin istiyorsa ondan iki tane versin inşallah dansözler hazır :)))
canım benim herşey gönlünce olsun tüm kalbimle dua ediyorum.![]()