Gece feneri şeklinde uyanığım görüldüğü üzere... Bebek in dediği gibi uyku tutmadı...1, 5saat sonrada evden çıkacağız...

Güzel arkadaşım sağol, varol... Bu saatte düşünüp yazdığın için...Allah razı olsun senden...
Allah kalbin gibi güzel evlatlar bağışlasın sana en kısa zamanda...

Denizciğim transferin hayırlı olsun şimdiden,sabah yolda olacağım ben...
Şansın bol ola....
Bebekler yolda ola...:))

Bebekciğim çoook teşekkür ederim iyi dileklerin için...
İnşallah sen de sorunsuzca kavuş yavrularına...
Evet bugün biraz heyecen var gibi... Birazda duygusalım sanki..bir mahsunluk var üzerimde....
Kendine ve ikizlere iyi bak...
(hala cinsiyetler belli değil değil mi.. senin için ne zamandır sakladığım bir fotoğraf var internetten indirdim. Cinsiyetler belli olunca hediye edeceğim..beklemedeyim :)) .....)

Allah iyiligini versin :) demek bir fotograf sakliyorusun benim icin :)) cinsiyetleri belli olsun, hemen haber vericem canim

ama simdi daha önemlisi yusufdeniz ve sen - bende burda sabah sabah heyecanlandim...........................sizlere insallah Allah böyle tatli tatli bebekler nasip etsin

Eki Görüntüle 691569 $bebekresimleri.net_0014.webp

:52::52::52::52::52::52::52::52::72::72::72::72::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar bugün hayırlısıyla transferiniz oluyor...
ikiniz içinde dua etdim...kenzül arş suresini okudum...Rabbim hayırlı bi sonuca erdirsin İnşallahh....

selam kizlar veee 4 gözle bekledigim reglim geldi :) yarin bende basliyorum cok sukur ...

waltkrayburg hayırlısıyla sende ilk adımı atıyosun arkadaşım,bende 2veya 3 gün sonra adet olcam sanırım, canım bugün irem hanım sana ilaçları nasıl kullanacağını söyleycektir,canım bu proluton depotu transferden öncemi sonramı kullancaksın,yazarsan çok sevinirim...ben iğnemi kendim olamıycagım için vuracak birini bulmam lazım

waltkrayburg hayırlısıyla sende ilk adımı atıyosun arkadaşım,bende 2veya 3 gün sonra adet olcam sanırım, canım bugün irem hanım sana ilaçları nasıl kullanacağını söyleycektir,canım bu proluton depotu transferden öncemi sonramı kullancaksın,yazarsan çok sevinirim...ben iğnemi kendim olamıycagım için vuracak birini bulmam lazım

sagol arkadasim evet ben pazar günü lucrini yapmistim sanirim sende carsamba yapmistin,benim carsamba yasmin bitti 4. gün sonunda regl oldum sirada alpilknur ve sen varsin insallah.. evet az önce görüstuk gönderecek birazdan proluton Depot gecen transferimden bildigim transferden sonraydi canim ama bu sefer nasil olur bilemiyorum bana gelsin yazarim buraya sevgiler..

Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorum :( korkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir

Allah iyiligini versin :) demek bir fotograf sakliyorusun benim icin :)) cinsiyetleri belli olsun, hemen haber vericem canim

ama simdi daha önemlisi yusufdeniz ve sen - bende burda sabah sabah heyecanlandim...........................sizlere insallah Allah böyle tatli tatli bebekler nasip etsin

Eki Görüntüle 691569 Eki Görüntüle 691570

:52::52::52::52::52::52::52::52::72::72::72::72::72::72::72::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canim cok nazli cikti yegenlerimiz ucundan azicikk cinsiyetlerini gösterselerde rahatlasak valla hergün bakiyorum belki belli olmustur diye :) hayirlisiyla gelsinlerde canim olmadi geldiklerinde ögrenicez artik :)

Kızlar bugün pek foruma girip okuma şansım olmadı... Dışarı çıktım eve geldim hazırlık yaptım filan...
Yarın sabah uçuyorum... Transferim muhtemelen öğle civarları olur gibi...
Hepinizin kalben ve dualarınızla benimle olacağını biliyorum ve hissedeceğim... Sizleri haberdar edeceğim...
Duygusalım biraz bugün :))

Hepinizi seviyorum....

canim Allah yolunu acik etsin hersey mukemmel olacak ve hamisler kervanina sende katilacaksin :) yaza göbislerle girecegiz insallahh bol sans canim dualarim sizlerle

Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorum :( korkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir

canım inşallah normal sancılardır,doktorunu arasan..üşütdünmiki acaba...valla bende korktum,doktoruna sor..

Kızlar bugün pek foruma girip okuma şansım olmadı... Dışarı çıktım eve geldim hazırlık yaptım filan...
Yarın sabah uçuyorum... Transferim muhtemelen öğle civarları olur gibi...
Hepinizin kalben ve dualarınızla benimle olacağını biliyorum ve hissedeceğim... Sizleri haberdar edeceğim...
Duygusalım biraz bugün :))

Hepinizi seviyorum....

ooo hadi yolun açık olsun...bol şanslar diliyorum....güzel haberlerle dön inşallahhh

Cooookkk güzel bırşey yaaaa ıkız hemde :-) tranferden kac gün sonra kese ve kalp atışlarını duydunuz ?

transferden 12 gün sonra tahlil yapılmıştı.14.günde yapıldı.ve 2hatfa sonrada kalp atışlarını ve keselerini gördük.yani transferden yaklaşık 28 gün sonra gördük canım. darısı başınıza insAllahhhhhh....

canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...

Canım bende adet sancısı gibi bişey olmadı. Ama muhtemelen gaz sancısı çekiyorsun. Çünkü Hormonlar bağırsakların yavaş çalışmasına neden oluyor. Bir de annemler hamilelikte de her ay adet döneminde o sancının az da olsa olduğunu söylerler. Ama yine de ihmal etme derim. Orada arayabileceğin doktorun varsa ona danış. Yoksa firdevs hanıma da sorabilirsin. Geçmiş olsun canım. Oralar soğuktur, ayaklarını da sıcak tutmaya çalış. Sıcak su torbası da işe yarar

canım çok geçmiş olsun inşAllah önemli bişey değildir. canım ya ben çok korkuyorum ,kiz bebeklerde çok risk oluyormu?ne bilim içimde bi korku var. bişey olursa bebeklerime diye...

Tunanehir bir haftadır bilgisayardan giremiyorum. Seni de tebrik edemedim. İkiz olması senin için harika birşey. İkiz bebeklerde son ayda istirahat önemli. Erken doğum olasılığına karşı. Taşıyan için de biraz daha yorucu olur ama başka birşeyden korkmana gerek yok. İnşallah güzel bir hamilelik geçirir kadın ve bebeklerini sağlıkla alırsın kucağına :))

Şu sıralar yusufdeniz ve fblinin transferi var. Herşey güzel geçer inşallah. Haydi pozitif enerjilerimizi gönderelim arksdaşlar.

Bi arkadaş runyanın test sonucuna göre neden tek dediğimi sormuştu ;) şöyle ki bildiğim kadarıyla runyanın o testi 15. Gün yapılmıştı. 12değil. Benim 14.gün sonucum 500 ün üzerindeydi. Ama bebiş tek. O yüzden öyle tahminde bulunmuştum :)) hayırlısı ne ise o olsun :))

Seninki 5. Gün transferimiydi?
Hamilelik testi 5. Gün transferinde 10. Gün yapılabilirmi??

12 gün beklemek yerine;))

Back
X