bütün iyi dilek ve dualarım sizinle inşallah herşey güzel gönlünüze göre olur kucaklarınız dolar:))12 gün sonra müjdeli haberi vermeniz dileğiyle ...çok heyecanlı ya valla o masadaki hislerinizi almak istiyorum bebekleriniz içinize yerleştirilirken ne hissettiniz Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın ya etraftan aman olmadı birdaha dene deniyor bazen ama öyle değil ciddi maddi manevi emek veriyoruz ALLAH IM boşa çıkarmasın kalbimiz sizinle kızlar hadi bakalım

Seninki 5. Gün transferimiydi?
Hamilelik testi 5. Gün transferinde 10. Gün yapılabilirmi??

12 gün beklemek yerine;))

Merhaba Rüzgarselin, uzun süredir foruma girmemisim, ne kadar cok sey kacirmisim. Benim 8. günde cok azda olsa idrar testinde cikmisti.Ondan sonra her iki günde bir yapmisstim.Merakimi bir türlü yenenmemistim. Ben yinede sana test gününü bekle derim.

bence yapma çünkü idrar testleri çok hassas olmuyor olumsuz koşullanmana sebep olabilir kan testi daha garanti bence bekleyelim tam günde net sonucu öğrenelim derim tabi bize beklemesi kolay dimi:))) haklısın

Canim ya adet sancisi gibi agrilarim var, acaba normal mi sende de oluyormuydu bu donemler ?? Oyle bi sanciki rahat yatamiyorum kivranip duruyorum :( korkuyorum acikcasi. Belki bir tavsiyen vardir

Günaydin cnm ,yazini okudum hemen yazayim dedim.Normalde agrilarini doktorunla konustunmu cnm? Dogum yapmis biri olarak cevapliyorum.Agrialrin nasil bir agri ?? nasil agrialrin baslyior ve süreklimi ? arada agrimi oluyor? biraz paylasirmisin? gerci cok bilgili donanimli bir annesin ama yinede belki bir parca bilgiyle paylasabiliriz cnm.Acil sifalar diliyorum..
Korkma cnm insallah iyi olacaksin ilk 3 aydan sonra korkma derim.
görüsmek üzere

bütün iyi dilek ve dualarım sizinle inşallah herşey güzel gönlünüze göre olur kucaklarınız dolar:))12 gün sonra müjdeli haberi vermeniz dileğiyle ...çok heyecanlı ya valla o masadaki hislerinizi almak istiyorum bebekleriniz içinize yerleştirilirken ne hissettiniz Allah ım emeklerinizi boşa çıkarmasın ya etraftan aman olmadı birdaha dene deniyor bazen ama öyle değil ciddi maddi manevi emek veriyoruz ALLAH IM boşa çıkarmasın kalbimiz sizinle kızlar hadi bakalım

allahim dileklerimizu kabul etsin ,bebeklerile dolsun evlerimiz
sevgiler

Efsune benim 3. Gün transferiydi. Ama 5. Gün transferlerinde de 12. Günde test yapılıyor diye biliyorum. Tutunup beta hcg nin kana karışma süresinden olabilir. Beklemek en zoru sanki :) daha çabuk sonuç veren bir sistem bulunmalı :)

Şekerler klinikteyim.. Dün gece hiç uyumadım,sarhoş gibiyim. Yemek sipariş ettim yedikten sonra transfer var.. Hepiniz öpüldünüz...

selamlar, yine sayfalar ilerlemiş :) ama anladığım kadarı ile kalbimiz kıbrısta atıyor yine bu günlerde :) orada olan tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin.. her şey yolunda gitsin..

şu an neler vermezdim orada olmak için.. ama zamanı var sanırım sonraki deneme için.. saldım kendimi nedense bazen aklıma bile gelmiyor.. sizleri görünce hevesleniyorum tekrar.. eşim işle ilgili planlar yapıyor, yeni yatırım planları yapıyor, nedense sormuyorum ne olacak kıbrıs işi diye..

efsunecim.. senden çok umutluyum. gönülden istiyorum herşeyin yolunda gitmesini..

öpüyorum hepinizi, anneler, anne olacaklar, beklemede olanlar...

ilaç sürecini anlatırken

"Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye. "

yazmışsın canım.
ben menepoz da olduğum için galiba yasmin 21 ad. 18 gün lucrin depot iğne vurdurum sonra son üç hap bitti adet bekliyorum dün den beri.

ama senin yukarda bahsettiklerini hiç bilmiyorum .ilaç listelerimde de yok. orgaluton ve ovitrella nedir bilgi verirmisin biraz.

bu arada nasıl gidiyor hayat senin cephede.
25nisanda gideceksin galiba.

sana iyi yolculuklar ve oradaki diğer kıbrıs güzellerine (fb,ateş,yusufdeniz e) çok slm söyle.

kalbimiz sizinle

her gece dua ediyorum sizin ve hepimiz için

bye

Şekerler klinikteyim.. Dün gece hiç uyumadım,sarhoş gibiyim. Yemek sipariş ettim yedikten sonra transfer var.. Hepiniz öpüldünüz...

off midende kelebekler ucusuyodur şimdi :) kolaylıkla hallolsun transferin inşallah...

ilaç sürecini anlatırken

"Bu arada sperm günü 5.si Sperm vermeye denk gelecek şekilde orgalutranı göbekten kendim yaptım.
Sperm verildiği gün estrofem sabit kaldı ve çatlatma iğnesi rahmi desteskelesin diye ovitrelleyi gece 23:30 da yaptım. Çünkü orgalutranı 13:30 da yapıyordum. Aralarında 10-12 saat fark olsun diye. "

yazmışsın canım.
ben menepoz da olduğum için galiba yasmin 21 ad. 18 gün lucrin depot iğne vurdurum sonra son üç hap bitti adet bekliyorum dün den beri.

ama senin yukarda bahsettiklerini hiç bilmiyorum .ilaç listelerimde de yok. orgaluton ve ovitrella nedir bilgi verirmisin biraz.

sana iyi yolculuklar ve oradaki diğer kıbrıs güzellerine (fb,ateş,yusufdeniz e) çok slm söyle.

kalbimiz sizinle

bye

selam bende menopozum ama o adı geçen ilaçlardan hiçbirini kullanmadım. kişiye göre değişiyor sanırım protokol..

ilaç sürecini anlatırken

yazmışsın canım.

kalbimiz sizinle

bye

Selam,
Bence aradaki fark benim menepozda olmamam. Düzenli kanıyorum ama yumurtalık rezervim çok az..Sen menepozdaysan süreç farklı oluyor.

Ovitrellle aslında çatlatma iğnesi??? Diyeceksinki eee yumurta donasyonu ne oldu?
Bu sadece çatlatmıyor aynı zamanda rahimi hazırlıyor..

Orgalutran ise yaş dolayısıyla östrojen düşük onu desteklemek için diye biliyorum.

Unutma herkesin ilaç prosedürü farklı.
Doktorun senin dosyanı bildikçe için rahat olsun. Ona göre yazılıyor reçete..

selamlar, yine sayfalar ilerlemiş :) ama anladığım kadarı ile kalbimiz kıbrısta atıyor yine bu günlerde :) orada olan tüm arkadaşlarımın Allah gönlüne göre versin.. her şey yolunda gitsin..

şu an neler vermezdim orada olmak için.. ama zamanı var sanırım sonraki deneme için.. saldım kendimi nedense bazen aklıma bile gelmiyor.. sizleri görünce hevesleniyorum tekrar.. eşim işle ilgili planlar yapıyor, yeni yatırım planları yapıyor, nedense sormuyorum ne olacak kıbrıs işi diye..

efsunecim.. senden çok umutluyum. gönülden istiyorum herşeyin yolunda gitmesini..

öpüyorum hepinizi, anneler, anne olacaklar, beklemede olanlar...

Yosunnn dün öyle kuvvetli istedimki foruma uğrayasın diye ;))

Sorun bence para değil. İstemiyorsun. Nedenini anla lütfen geç kalmadan. Hazır olman için gerekeni yap mental olarak hazırla kendini....
hayata tabiiki birçok şey anlam katıyor. denizler zaten yanlızların yeri ve özgürlerin..bir gün üzülmeni istemem. eşinle tam bir kaynaşmayıda bu bebek sağlayacaktır.
kaçınma . savunmalarını bul...para gelecektir arkasından:))

Son düzenleme:
merhaba..bende nisan başı yumurta donasyonunu HİT de yaptırdım sonuç negatifti..ilaçlarım estoferm folik asit cor aspirin ve transfer sonrası progestan kullandım bunların dşında birşey kullanmadım..sizin yazdıklarınızı okuyunca ovitrelle orgalutran gibi ilaçlarıda kullandığınızı gördüm..ben bunları kullanmadım..adet görüyorum.. beni burada bir tüp bebek merkezi hazırladı oraya sadece transfere gittim..
size kullandığınız ilaçları gittiğiniz merkezmi önerdi tedavinizi orasımı takip etti yoksa burada türkiyede bir doktormu takip etti

bye[/QUOTE]

merhaba..bende nisan başı yumurta donasyonunu HİT de yaptırdım sonuç negatifti..ilaçlarım estoferm folik asit cor aspirin ve transfer sonrası progestan kullandım bunların dşında birşey kullanmadım..sizin yazdıklarınızı okuyunca ovitrelle orgalutran gibi ilaçlarıda kullandığınızı gördüm..ben bunları kullanmadım..adet görüyorum.. beni burada bir tüp bebek merkezi hazırladı oraya sadece transfere gittim..
size kullandığınız ilaçları gittiğiniz merkezmi önerdi tedavinizi orasımı takip etti yoksa burada türkiyede bir doktormu takip etti

bye
[/QUOTE]

Nildaaaaaaaa çok üzüldüm. Demekkki daha yolun var..

Benim ilaç listemi doğuş merkez ve doktorum firdevs hn verdi.
Sürekli irtibat halindeydik. Ben çekinmeden her soru da irem hnı firdevs hnı aradım.
Sadece buradaki doktor reglin 6. Günü rahim kalınlığını ölçtü . Tsh ve östrojene ait testler yapıldı..
Firdevs hn sonuçlara göre birdaha ilaç ayarlama yaptı.
12. Gün sperm verildi. Ogünde rahim kalılığım ölçüldü..
Hakkına hayırlısı hepimize;))

Son düzenleme:
Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...

Saat 12.50 de transferim oldu. 4 a kalite blast aldım..Efsuncuğum tel.dan giriyorum. Bazen bağlantı sorunu oluyormuş o nedenle açık bıraktım , onlineım..Transfer masasından canlı yayın mı yapsaydım yoksa :))) darısı bekleyenlere...

haydi hayırlısı canım inşallah pozitifide görürüz
kaç gün kalıcan canım orda transfer sonrasıı

Back
X