Türkiyeden 2 esterofem ve 1 progesterona 19,90 m ne vermiştim???türkiyede geçerli mi oranın reçetesi bilmiyorum ama istersen progestoron ve estrofemide yazdır buradaki doktor günde 1 yazmış bana bu nedenle bitmemiş görünüyor daha alamadım reçete ile onu.progestoronda öyle. istersen yazdır orada.gerçi biri 9 tl diğeri 23 tl.
İlacın resmini çekip sana smsledimprogestoronu kıbrısdan da aldım 30 tl kıbrısda.... estrofem 9 tl ve progestoron 23 tl bunlar tr fiyatları bu sabah aldım. ben 4 tane ve 3 tane alıyorum.
alpilknurcuğum çok geçmiş olsun canım inşaalh eşin tez zamanda eski sağlığına kavuşur.kıbrısa daha sonra gidersiniz canım üzülme.çok geçmiş olsun
İlknurcuğum çok geçmiş olsun... Eşindeki sorun ne kaza ile ilgili ? Umarım ciddi bir şey yoktur?
Kıbrısa gidiş tarihin ne zamandı? Sanırım yakındı? Eger çok sıkıntı yoksa iptal etmeyin...
Hayırlısı olsun üzülme lütfen...
canim alpilknurun esinin bacaginda kirik varmis Platin takilacakmis 2 ay evde dinlenecekmis amaliattan sonra ayaginin üstüne basamiyormus kibrisa eylul gibi gidebiliriz artik dedi evet gitmesi yakindi adet olmayi bekliyordu hakkinda hayirlisi olsun herseyde vardir bir hayir sevgiler...
Platin takılması ciddi bir olay
adrenalin tutkusu olan bir kocanın eve bağlı olması çok zor.
Alpilknura çok iş düşüyor
allah yardımcısı olsun
Arkadaşlar biliyorsunuz bu ay adetimle tedaviye başlıyorum.veee yine eşim Beni germek için yine başladı ..yaaa rahat ve stressiz gitmek istiyorum..eşim tutturdu spermi pazar gününden başka bir gün veremem.söyle ona göre ayayapıyor..transferden sonra bir gece kalalım diyorum.iki gün üst üste işden ayrılamam diyor.Ben kalıyım ozaman diyorum seni asla yanlız bırakmam diyor.sen dinlenirsin en geç uçakla döneriz diyor Yaa ağlamak gerilmek istemiyorum ama Engel olamıyorum gözyaşlarıma niye bütün yükü Ben üstlenmek zorundayım .Arayakadaşlar kıbrıstan türkiyeye en geç kaçta uçak kalkıyor bilginiz varsa yazın lütfeen[/QUOTE
tress eşini karşına al ve güzel güzel konuş. bak onca paramız boşa gider de. senden bir hafta istiyorum bu haftada lütfen beni anla hayatımızın tümünü etkileyecek olan sadece bir hafta de. ağlamak yerine istediklerini talep et. yapması gerektiğini söyle.
bence en azından bir gece mutlaka kalın çünkü havaalanında gerçekten bir sürü yürümek ve beklemek zorunda kalıyorsun. ben oldukça yoruldum valla havaalanında çok kalabalıktı labirentte yürü yürü bekle bekle yoruyor insanı.belki bişey olmaz olacaksa olur zaten ama yinede nedir bu yaa ??? nasıl bir iş ??başbakan bile nezle oluyor işe gitmiyor önemli bir şey içiniki günde işe güce hiç bişi olmaz ... kesinlikle ikna et bana sorarsan.
birde sağlığınla ilgili kafan rahat olunca git. bu defa hazırım dediğin an git. akıntı falan olmasın
bak can bey şöyle söyledi bu işin matematiği var dedi.
KALİTELİ YUMURTA + SAĞLIKLI SPERM + HAZIR RAHIM + UZMAN EKİP
bunlar tamamsa olmaması çok küçük bir ihtimal dedi...
Atessncim haklısın canım ama doktor bana bir sorun yok dedi.yani rahimle ilgili..benim idrar yollarında bir sorun var ama tahliller temiz çıkıyor.doktorlar artık piskolojik demeye başladı.ama idrar yaparken canım yanıyor Ben biliyorum.
Eşime gelince mesleğinde dolayı hakikaten zorlanarak ayarlıyor.tabii bu özel bir durum muhakkak ayarlaması lazım.Artık kalamam diye diretirse annemden bile çok güvendiğim teyzem var.transfers onla gidicemm.hayırlısı olsun artık.şu ara heycanla sizin sonuçlarınızı bekliyorum.özellikle atessncim kızına söylüycen günü dahada bir sabırsızlıkla bekliyorum.Atessn canım tüm dualarım sizin ve kendim için tabiii...ikiz ikiz versin rabbim evlat sevgisine bizleri doyursun.
Canim simdiden iyi yolculuklar, umarim sende formdaki diger arkadaslarimiz gibi bebislerinle donersin.
Kızlar nasılsınız? Yarın büyük gün Kıbrıs'a uçuyoruz Allahın izniyle çok heyecanlıyım bugün valiz hazırlıcam üç beş koycam işte bişeyler:) aslında hem heyecanlyım hemde çok stresliyim eşime çaktırmamaya çalışıyorum çok kızıyor çünkü bana.. Herşey olacağına varır sadece dua edelim bekleyim diyor.Ama sizler beni anlarsınız öyle işte benden şimdilik bu kadar....
hayırlsı canım bende persembe ucuyorum. Aynı heyecan bendede var:) hayırlısı olsun..
cnm mrb nasılsın geçmiş olsun tekrar nasıl oldun daha geçmedimi iltihap rahatsızlığın umarım en kısa zamanda atlatırsın cnm
iyi olmaya çalışıyorum.işte bazı zorluklarla mücadele ede ede kıbrısa kapağı atıcam en sonunda.zaten hayatımda hiçbirşeyi kolay else etmediğim için artiık hiç birşey zor gelmiyor.üçüzlerinin iyi olmasına çok sevindim.bu arada formumuzun tek üçüz annesi oldun aykızım kendine ve bebişlere dikkat et
Doktoruma bildirdim gayet iyi merak edilecek bir sey yok dedi sağolsun
Sizi okadar cok seviyorum ki nasil insani hemen kendine getiriyosunuz ya ALLAH sizden RAZI OLSUN ALLAHIMDAN Dilerim yerleşme kanamasıdır.
Dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrrrrrr 
Bebek rüzgarselin aykizim bizimkulup size sormak istiyordum sizinde öğle oluyormuydu? Biraz bilgi verseniz cok sevinirim efsune sana da baharim sanada cok tesekkur ederim alpinkur sanada gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?