canım ya çok korkuttun bizi:18:ama neyse ki sonuç iyi anlaşılan bebişlerin kazı çalışması varinşallah .canım yaa mümkün olduğunca dinlen yorma kendini hadi bakalım pozitif bekliyoruz yaa senden

Evet bende korktum ama hala brlim agriyor sorma nasil firdevs hanim sordu baska test yaptinmi (gebelik)
Hayir korkudan yapmadim dedim
Gününde kendimi sıkıntıya koymak istemedim
Ama önceden Böyle belirti yaşayan vars yazarmi acaba merak ediyorum ben.

Yısufdenizcim bu lekenin 6. Gün olması yerleşme kanamasını akla getiriyor. Progesteron normal olduğuna göre :)) hadi inşallah. Fbli den haber yok mu?

Bunlar cok iyi haber...................offf yaaaa...nasil duruyosun test yapmadan - masallah sana :)))

bendede lekeleme olmustu canim, zaten hamileligimin yaklasik 9. haftaya kadar ara sira oluyordu...............ayyyyyy....ne zaman kan testin????? :)))))))))))

ALPİLKNUR çok geçmiş olsun..vardır herşeyde bir hayır...

YUSUFDENİZ hep iyi düşün iyi olsun...herşeyin yolunda olmasına sevindim....

GERDOG VE LENOVA 71 HAYIRLI YOLCULUKLAR...BEBİŞLERLE DÖNERSİNİZ İNŞALLAH...

BEE83 sanada hayırlı transferler....

TRESSCİĞM GEÇMİŞ OLSUN..İNŞALLAH İLTİHABIN KÖKENİ BULUNUR DA SENDE RAHAT BİR NEFES ALIRSIN...

BEBEK RÜZGARSELİN AYKIZIM 4EKİM TUNANEHİR BİLGİ PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER...SANKİ SİZLE BİRLİKTE BENDE DOĞURACAĞIM İNAN...KIBRISA GDECEĞİM GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM...EN GÜZEL VE EN ÖZEL ANNELER KENDİNİZE İYİ BAKIN....

progestoron kaç olmalı bilginiz var mı??
yusufdeniz senin kaç çıktı normal denilen değer kaç?? ve sen kaç tane progestoron kullanıyorsun???
proluton depotu yaptırdın mı???

cnm benim çok dikkat et çok geçmiş olsun....bende hiç kanama olmadı cnm sadece batmalar oluodu ilk günden olmaya başlamıştı göğüslerde hassasiyet olmuştu baya bi çok acıodu onun dışında baka bişi olmadı cnm bende..aklına kötü bişiler getirme inş. sonuç pozitif olacak dualarımız seninle

Yısufdenizcim bu lekenin 6. Gün olması yerleşme kanamasını akla getiriyor. Progesteron normal olduğuna göre :)) hadi inşallah. Fbli den haber yok mu?

Rüzgarselinciğim,
Düşündüğün için teşekkür ederim, iyiyim.... beklemedeyim..Hafta sonu çok msait değildim fazla giremedim foruma..
Arkadaşlar test yapmamı istiyor ama çok erken diye düşündüm..
Artık hayırlısı bekleyip göreceğiz...
Senin de doğuma çok az kaldı güzel anne Sana da kolay ve hayırlı bir doğum diliyorum...

kızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Canim ya, hayirli olsun, ne demek "sanirim" hamileyim - HAMILESIN :)) degerin cok iyi cikmis..bugün kacinci gündü döllendikten sonra?

Allah tamamina erdirsin canim..........birdahaki randevun ne zaman?

Gözümüz aydın gülfemak :)) tebrik ederim. Sağlıklı, güzel bir hamilelik olsun :)) Tamamına ersin inşallah :)) çok mutlu oldum çok :))

Arkadaşım senin test günün bugün müydü kacıncı gün transferiydi
Tekrar tebrik ederim

Kızlar malum mart nisan kedilerin doğurgan zamanı.... Mart nisan foruma da bereket getirdi...
Bu aralar herkes hamile...
Sırada ben,yusufdeniz,efsune, atessn var.... Haa bi şey söyleyim mi biz hepimiz hamileyizz... ahahaaahhhahhah Demedi demeyin !!!

kızlar 11.günümdü...yarına kadar sabır gösteremedim...daha firdevs hanımı arayamadım bile..saat geç oldu rahatsız etmeyeyim dedim...
kızlar inşallah 2 ye katlanır...
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Bugün aklımdan geçmiştin neden bu kızdan haber yok diye????
iyehuuuuuuuuu
hayırlı uğurlu olsun
tebrik ederim
geşsn sazlar sözler eğlenceeeee

yepppii yuppiiiii yooooooo

Bize yazarmisin
5.gün transferimi acaba
Belirtilerin bizim icin cok önemli
Tekrar tebrikler inşallah ikizdir.

Ay ben seni yerim kendimi gebe hissediyorum Yarabbim nasıl güzel bir duygu sabah ağlıyordum onlara bişey olcak diye bir görseniz ALLAHIM iman ile canlandırsın inşallah tüm transfer olanları amin kızlar birbirimize dua edelim ne olur hepinizi çok seviyorum

1- kıbrısta eczaneler iğne yapmıyor
oteldeki hemşire geç geliyordu mecburen havaalnı öncesi kliniğe iğne için uğradım. Geç geldikleri için gerildik
uçağa 20 dakika vardı ulaştığımızda

2- bu seferki iğneyi yapan hemşire çok ağrıttı ayağım uyuştu resmen

3- kan vermemi istediler progesterona bakmak için!!!!!
bu konuya dikkat tüm forum bence bunu tarnsfer öncesi ve sonrası yaptırmalı
ilaç dozajı için gerekli anladığım kadarıyla

4- otel ve havaalanı transferi için irem hn ile ilk planı yapın sonra bir kerede bilge yi arayın en son o aktueli yakalıyor

5- onar village mı ne onu önermiyorum çünkü yolu rezalet hoplata zıplata çıkıyorsun yukarı. Ben oarada kalmadım ama oradakileri almak için bugün uğradık allahtan şöför yavaş kullanıyor ama yolu çok bozuk..

6- paraya kıyıp iyi otelde kalın dinlenmek çok önemli özellikle transfer sonrası. Hemen eve dönmek yerine min 2 max 4 gün kalınmalı bence

Tüm foruma iyi dilekleir ve destekleri için teşekkür ederim

Yusufdenizcim benim 2.5 haftalik oldu simdilik bir lekelenme gormedim eger bir lekelenme olursa progesteron igneleri varmis heralde onlardan vuruyorlarmis doktor oyle demisti simdilik olmadi ama sen doktora gitmissin bir sorun olmadigini soylemis rahat ol bence artik stres yapma derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…