canım ya çok korkuttun bizi:18:ama neyse ki sonuç iyi anlaşılan bebişlerin kazı çalışması varinşallah .canım yaa mümkün olduğunca dinlen yorma kendini hadi bakalım pozitif bekliyoruz yaa senden
Doktoruma bildirdim gayet iyi merak edilecek bir sey yok dedi sağolsun
Sizi okadar cok seviyorum ki nasil insani hemen kendine getiriyosunuz ya ALLAH sizden RAZI OLSUN ALLAHIMDAN Dilerim yerleşme kanamasıdır.
Dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrrrrrr 
Bebek rüzgarselin aykizim bizimkulup size sormak istiyordum sizinde öğle oluyormuydu? Biraz bilgi verseniz cok sevinirim efsune sana da baharim sanada cok tesekkur ederim alpinkur sanada gecmis olsun
Sizi okadar cok seviyorum ki nasil insani hemen kendine getiriyosunuz ya ALLAH sizden RAZI OLSUN ALLAHIMDAN Dilerim yerleşme kanamasıdır.
Bebek rüzgarselin aykizim bizimkulup size sormak istiyordum sizinde öğle oluyormuydu? Biraz bilgi verseniz cok sevinirim efsune sana da baharim sanada cok tesekkur ederim alpinkur sanada gecmis olsun
Yısufdenizcim bu lekenin 6. Gün olması yerleşme kanamasını akla getiriyor. Progesteron normal olduğuna göre :)) hadi inşallah. Fbli den haber yok mu?
kızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
kızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
kızlar 11.günümdü...yarına kadar sabır gösteremedim...daha firdevs hanımı arayamadım bile..saat geç oldu rahatsız etmeyeyim dedim...
kızlar inşallah 2 ye katlanır...
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Kızlar malum mart nisan kedilerin doğurgan zamanı.... Mart nisan foruma da bereket getirdi...
Bu aralar herkes hamile...
Sırada ben,yusufdeniz,efsune, atessn var.... Haa bi şey söyleyim mi biz hepimiz hamileyizz... ahahaaahhhahhahDemedi demeyin !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?