1- kıbrısta eczaneler iğne yapmıyor
oteldeki hemşire geç geliyordu mecburen havaalnı öncesi kliniğe iğne için uğradım. Geç geldikleri için gerildik
uçağa 20 dakika vardı ulaştığımızda
2- bu seferki iğneyi yapan hemşire çok ağrıttı ayağım uyuştu resmen
3- kan vermemi istediler progesterona bakmak için!!!!!
bu konuya dikkat tüm forum bence bunu tarnsfer öncesi ve sonrası yaptırmalı
ilaç dozajı için gerekli anladığım kadarıyla
4- otel ve havaalanı transferi için irem hn ile ilk planı yapın sonra bir kerede bilge yi arayın en son o aktueli yakalıyor
5- onar village mı ne onu önermiyorum çünkü yolu rezalet hoplata zıplata çıkıyorsun yukarı. Ben oarada kalmadım ama oradakileri almak için bugün uğradık allahtan şöför yavaş kullanıyor ama yolu çok bozuk..
6- paraya kıyıp iyi otelde kalın dinlenmek çok önemli özellikle transfer sonrası. Hemen eve dönmek yerine min 2 max 4 gün kalınmalı bence
Tüm foruma iyi dilekleir ve destekleri için teşekkür ederim
Yusufdenizcim benim 2.5 haftalik oldu simdilik bir lekelenme gormedim eger bir lekelenme olursa progesteron igneleri varmis heralde onlardan vuruyorlarmis doktor oyle demisti simdilik olmadi ama sen doktora gitmissin bir sorun olmadigini soylemis rahat ol bence artik stres yapma derim...
Hamilelik süresini hesaplamanı kontrol et derim bence sen 6,5 haftalıksın))
Alpilknur Allah'tan eşine acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun! Tez zamanda iyileşir inşallah!
Tress rahim kalınlığını dr bir şekilde ilaçlarla ayarlıyor hatta transferin 50. gün bile yapıldığını dünyadan söylemişlerdi bana. Yani transfer günü kişiden kişiye değişiyor. Bu konuda dr a güvenmek lazım ben bilmem dr um bilir :))
Theo canım sana da başarılar diliyorum. Otel Pia Bella ve öğretmenler evi dünyaya yürüyüş mesafesinde.
Sabah sabah dilime bir türkü dolandı baharım bu senin için nedense öyle hissettim. ''Yine yeşillendi fındık dalları amanın yeşillendi baharın dalları'' :)))
gülfemak ne güzel demişsinn...hamileyim sanırımmm diyee:))) maşallah değerinekızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
1- kıbrısta eczaneler iğne yapmıyor
oteldeki hemşire geç geliyordu mecburen havaalnı öncesi kliniğe iğne için uğradım. Geç geldikleri için gerildik
4- otel ve havaalanı transferi için irem hn ile ilk planı yapın sonra bir kerede bilge yi arayın en son o aktueli yakalıyor
5- onar village mı ne onu önermiyorum çünkü yolu rezalet hoplata zıplata çıkıyorsun yukarı. Ben oarada kalmadım ama oradakileri almak için bugün uğradık allahtan şöför yavaş kullanıyor ama yolu çok bozuk..
6- paraya kıyıp iyi otelde kalın dinlenmek çok önemli özellikle transfer sonrası. Hemen eve dönmek yerine min 2 max 4 gün kalınmalı bence
kızlar 11.günümdü...yarına kadar sabır gösteremedim...daha firdevs hanımı arayamadım bile..saat geç oldu rahatsız etmeyeyim dedim...
kızlar inşallah 2 ye katlanır...
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Hayirli olsun , cokkk sevindim ,Hadi artik hep böyle güzel haberler bekliyoruz , Allah herkeze böyle güzel sonuclar vermeyi nasip Etsin Allah tamamina erdırsınkızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
kızlar 11.günümdü...yarına kadar sabır gösteremedim...daha firdevs hanımı arayamadım bile..saat geç oldu rahatsız etmeyeyim dedim...
kızlar inşallah 2 ye katlanır...
Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Onur vıllage de ben kaldım ya , aslında başka otel demıştım pıa belayı ıstemıştım ta öncelerden öyle yazmıştım e maıllere ama kaderıme onur vıllage geldı bıraz ılk ıkı gün değiştirmek ıstedım , bana hatda fark ödıyeceksınız demışlerdı onuda kabul etmiştim ama yer yok denıldı , bende fazla Çıngar çıkartmak ıstemedım , nebılım negatıv bır enerjiye başlamak ıstememıştım . Öylece kaldık artık orda . Yolu cok yokuş doğru sız yınede başka yerlerı ayarlıya bılırsenız daha ıyı tabı , yoksa hastane emrı vakı yapıyor. Bu konuda .1- kıbrısta eczaneler iğne yapmıyor
Selam kac günün kaldı ? Gıtmeye ? Hazırlıklar nasıl gıdıyor?
selam canim az kaldi benimde hayirlisiyla haftaya transferim olacak insallah.. benim tsh cok yuksekti sagolsun fblinin yönlendirmesiyle 1 haftada 5.44 ten 1 58 e dustu allaha sukur
Bu progesteron testı bana denılmedı , ben günde 4 Progynova (estrofem) ve 3 progesteron alıyorum 1aspırın ve folık asıt vıtamın alıyorum . Ama cok ağır gelıyor bana artık bu ılaclar , mığdem bulanıyor resmen ılaclardan .
Bu ılacları nezamana kadar alan var hamılelığın 10 haftadan sonra bıtıyormu bu ılacları kullanımı ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?