Efsunecigim buraya ilk girdigim gunde soyledim ben onar willagede kaldim sonucta hangi otelde kalicaz diye klinigi hic bunaltmadim neresi cikarsa bahtima sonucta onemli olan transferim idare ederim diye gittim ama yemin ederim onar village rezalett hijyen sifir zaten bizim icinbu cok onemli geriside varda bosverin kisacasi kibrisa gidecekler otelinizi sorun onar village ise hic dusunmeden aslaaaaa deyin o kadar

Hamilelik süresini hesaplamanı kontrol et derim bence sen 6,5 haftalıksın))

Hamilelik süresini hesaplamanı kontrol et derim bence sen 6,5 haftalıksın))

Efsunecigim 11 nisan transfer 23 nisan yani 13.gun test gunum bu durumda 18 nisan 1.hafta 25 nisan 2.hafta bitti hesap dogru degilmi canim 10 gun sonra falanda ultrasana gidicem iyice kesin olsun diye sabredicem:))

durugen çok manalı bi şarkı teşekkürlerr:))) aminnnnnnnnn aminnnnnnnn inşallah hep beraber bu baharda formda yeşilleniriz,çiçeklenirizzz,teşekkürler arkadaşımm

gülfemak ne güzel demişsinn...hamileyim sanırımmm diyee:))) maşallah değerine darısı bekleyen arkadaşlara olur inşallah...hep böyle güzel devam etsin...hepimiz hamiş olalımmm...ve olcaz ben inanıyorum arkadaşlarr burdan hep beraber güzel haberlerimizi paylaşcaz

Arkadaşlar Alpilknurla konuştuk arkadaşımız hayırlısıyla eşinin de sağlığına kavuşup güçlenmesiyle eylülde tekrar deneyecek. Yoğunluğundan dolayı bir süre giremeyecek herkese çok ama çok sevgilerini gönderdi. Bizlerde onu düşünüyoruz zaten gönüllerde hep bir değil miyiz?

efsune evine dönmüşsün,şimdi sıra güzel haberlerine gelecek inşallah:)) bisede onar villageyi irem hanım tavsiye etdi güzel diye,ama yorumları okuyunca bide yolun kötü olduğunu yazmışsınya;demekki oraya gitmemeli birde reçete konusunu paylaştığın için teşekkürler...bende heyecanla sizden güzel haberler duymak için dua ediyorumm

canım inşallahhhh inşallaahhh bu lekelenme tutunma belirtisidir...sendeki heyecanı,telaşı gördükçe bende senle aynı duyguları yaşıyorum....kendimi sana çok yakın hissediyorum....ve daima dua ediyorum...bu kez inşallah olcakk,...bebişin seninle...içimden hep bunu geçirip buna inanıyorum...

masallah, döllendikten sonra 11. gün ise - degerin müthis yüksek.........bence ikiye katlanmak degil, bu 3e katlancak...........

kac tane embyro almistin??

Kızlar,
mutlaka reçetenizi isteyin,
fblı ve atessn nin yaşadıklarından sonra ben reçete istedim.
en azından türkiyede iğne olmak için gittiğiniz yerde sorun yaşamazsınız!!!

Birde ilaçlar türkiyede daha ucuz ama oradan alsanızda ölmezsiniz. Birazcık pahalı..

Bebeğin uyarısıyla az pişmiş veya rafadan yumurta yemekten uzak durdum.
laksları deniz ürünlerini höpürdettim ama çiğ tüm besinlerden kaçınmam gerektiğini öğrendim.
(salam.sosis, pastırma, sushi, çiğ balık, çiğ süt, mozerellA, camamber, lor,çiğ ete el değmeyecek)

Transferden sonra o güzel umudun özelliği nedeniyle biz kimseyle olmamak için kendmiz cebimizden taksi ödeyip otele gittik. 50 tl öldürmedi bizi)

otelde 2 kere sabah ve akşam odaya yemek istedik . Sorunsuz ve ücretsiz odaya hizmet geldi.
( bu arada glutensiz ekmekte yaptılar))
Odada uyuyor ve sonra 10dakika tur atıp tuvalete gidip yatıyordum.
günde4 lt su içtim..
işimdilik bu kadar..

Hayirli olsun , cokkk sevindim ,Hadi artik hep böyle güzel haberler bekliyoruz , Allah herkeze böyle güzel sonuclar vermeyi nasip Etsin Allah tamamina erdırsın

Bu progesteron testı bana denılmedı , ben günde 4 Progynova (estrofem) ve 3 progesteron alıyorum 1aspırın ve folık asıt vıtamın alıyorum . Ama cok ağır gelıyor bana artık bu ılaclar , mığdem bulanıyor resmen ılaclardan .

Bu ılacları nezamana kadar alan var hamılelığın 10 haftadan sonra bıtıyormu bu ılacları kullanımı ?????

cok cok tebrikler canim Allah kucagína almayida nasip etsin darisi basimiza insallahhhhhhhhhhhh

Onur vıllage de ben kaldım ya , aslında başka otel demıştım pıa belayı ıstemıştım ta öncelerden öyle yazmıştım e maıllere ama kaderıme onur vıllage geldı bıraz ılk ıkı gün değiştirmek ıstedım , bana hatda fark ödıyeceksınız demışlerdı onuda kabul etmiştim ama yer yok denıldı , bende fazla Çıngar çıkartmak ıstemedım , nebılım negatıv bır enerjiye başlamak ıstememıştım . Öylece kaldık artık orda . Yolu cok yokuş doğru sız yınede başka yerlerı ayarlıya bılırsenız daha ıyı tabı , yoksa hastane emrı vakı yapıyor. Bu konuda .

Runya ilaçlar 12. Haftan bitene kadar devam edecek. Bende güçlü migren atakları nedeniyle estrofemi 10. Haftada kestiler ama crinone jel ( progesteron) 12. Hafta bitene kadar devam edildi. Gerçi ben 14. Haftadaki kanama nedeniyle geçen haftaya kadar progestana devam ettim. Hem de 3*200 mg olarak. Ama benimki çok istisnai bir durum. 12 hafta hızla geçecek az kaldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…