Kızlar,
mutlaka reçetenizi isteyin,
fblı ve atessn nin yaşadıklarından sonra ben reçete istedim.
en azından türkiyede iğne olmak için gittiğiniz yerde sorun yaşamazsınız!!!
Birde ilaçlar türkiyede daha ucuz ama oradan alsanızda ölmezsiniz. Birazcık pahalı..
Bebeğin uyarısıyla az pişmiş veya rafadan yumurta yemekten uzak durdum.
laksları deniz ürünlerini höpürdettim ama çiğ tüm besinlerden kaçınmam gerektiğini öğrendim.
(salam.sosis, pastırma, sushi, çiğ balık, çiğ süt, mozerellA, camamber, lor,çiğ ete el değmeyecek)
Transferden sonra o güzel umudun özelliği nedeniyle biz kimseyle olmamak için kendmiz cebimizden taksi ödeyip otele gittik. 50 tl öldürmedi bizi)
otelde 2 kere sabah ve akşam odaya yemek istedik . Sorunsuz ve ücretsiz odaya hizmet geldi.
( bu arada glutensiz ekmekte yaptılar))
Odada uyuyor ve sonra 10dakika tur atıp tuvalete gidip yatıyordum.
günde4 lt su içtim..
işimdilik bu kadar..
Efsunecigim 11 nisan transfer 23 nisan yani 13.gun test gunum bu durumda 18 nisan 1.hafta 25 nisan 2.hafta bitti hesap dogru degilmi canim 10 gun sonra falanda ultrasana gidicem iyice kesin olsun diye sabredicem:))
kızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
tebrik ederim canım yaaa çok sevindim darısı hepimizin başına:)))sağlıcakla büyüsünler inşallah ayyy gerçekten ne bereketli bir ay oldu.ben de bir an önce hayırlısıyla gebe kalmak istiyorummmmmm.çk sevindim canım bize de moral veriyorsunuz bu güzel haberlerle.kimde yaptırmıştın canım kaçıncı gün transferi,kaç tane konuldu?kızlar kendim bile inanamıyorum...bugün test günümdü...hamileyim sanırım...278 çıktı...eşimden sonra ilk sizinle paylaşıyorum...Allahım tamamına erdirir inşallah..Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Ay ben seni yerim kendimi gebe hissediyorum Yarabbim nasıl güzel bir duygu sabah ağlıyordum onlara bişey olcak diye bir görseniz ALLAHIM iman ile canlandırsın inşallah tüm transfer olanları amin kızlar birbirimize dua edelim ne olur hepinizi çok seviyorum[/QUOTE benim de içimden bir ses sizin üçünüzün hamile olduğunu söylüyor.test gününüzü sabırsızlıkla bekliyorum.kendini yorma,iş yapma,dikkat et bencede bebekler kazı çalışması yapıyor
Gülfemakcım seni çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.canım transferden sonra kıbrısta kalabildiniz mi....embriyolarının durumu nasıldı..
Arkadaşlar Donasyon işleminde mikroenjeksiyon mu uygulanılıyor.kafama takıldı.
ben bu yüzden korkuyorum
erken test yapmaya
25 nisan transfer günümdü. yani 5+4. gündü dün...... biraz erken yaptım galiba
7 mayıs test günüm.................
durugen o sende 50 çıkan durgun yüz ifadesi aslında. yani kanda baktırmadım kendim yaptım evde idrar testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?