Efsune harikasın. Bu işe donanımlı gitmek budur. Testin pozitif olması dileğiyle,
Sevgiler

Efsunecigim 11 nisan transfer 23 nisan yani 13.gun test gunum bu durumda 18 nisan 1.hafta 25 nisan 2.hafta bitti hesap dogru degilmi canim 10 gun sonra falanda ultrasana gidicem iyice kesin olsun diye sabredicem:))

İlaca başladığın zyklus yani Regl olduğun günden itibaren süre hesaplanıyor .ne zaman regl olduysan 7 şer günlük hafta yap
+ günler :::
6+3 haftalık demek 6 haftalık 3 günlük mesela)

cnm hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah ne güzel haber bu gerçekten mart ve nisan bereketiyle geldi sanki

Gülfemakcım seni çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.canım transferden sonra kıbrısta kalabildiniz mi....embriyolarının durumu nasıldı..
Arkadaşlar Donasyon işleminde mikroenjeksiyon mu uygulanılıyor.kafama takıldı.

canım Gözün aydın,çok mutlu oluyorum böyle haberleri görünce.form bebeişlerle doldu maşallahhhh baksana.Allah tamamına erdirsin inşallahh.sağ salim hayırlı bi şekilde kucağına alırsın inşallah....

tebrik ederim canım yaaa çok sevindim darısı hepimizin başına:)))sağlıcakla büyüsünler inşallah ayyy gerçekten ne bereketli bir ay oldu.ben de bir an önce hayırlısıyla gebe kalmak istiyorummmmmm.çk sevindim canım bize de moral veriyorsunuz bu güzel haberlerle.kimde yaptırmıştın canım kaçıncı gün transferi,kaç tane konuldu?

harika bir haber ya gülüfemcim çok tebrik vederim canım harikasın çok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin canım bir ömür birlikte olun inşallah süpersin valla dün baya baktım haber varmı diye merak ettim seni değerin de baya yüksek ikiz olabilir mi acaba firdevsle paylaştın mı?devamını beklkiyoru<z

ALLAHIM SENİN İŞİNİDE RAST GÖTÜRSÜN TASASIZ BİR ŞEKİLDE GİDER KUCAĞINDA DOLU DÖNECEKSİN İNŞALLAH AMİN.
ALLAHA EMANET OL biz hep senin yanındayız hiç merak etme
İYİKİ BİRBİRİMİZİ BU SİTE SAYESİNDE TANIDIK NE GÜZEL İÇTEN ENERJİLER YAYIYORUZ.

DAİM OLMASI DİLEĞİMLE AMİN

benim hafif bir pembe akşam yine geldi
bir korku ama şimdi iyiyim firdevs söylediklerini dinliyorum.
bugün 8.gün firdevs eğer ikiz ise bugünde çıkar dedi
hatta bana progesteron tahlil sonucunu verirken gebelik testide yaptın mı doğru söyle diye bir şaka yaptı bende hayır kesinlikle dedim
günü gelince ben on yıldır negatif gördüm korkuyorum dedim o yüzden bu cumartesi günü nü bekliyorum.
test günüm o zaman kızlarrrr insan ne düşüneceğini bilmiyor bazen yahuuuu
ALLAH BÜYÜK ALLAH KERİM ODUR İYİYİ BİLEN ODUR YARADAN ONDAN GELENE KÖTÜYEDE İYİYEDE RAZIYIM ELHAMDÜLİLLAH AMİN
AMA İNŞALLAH GÜLDÜRÜCEK BURDA BEKLEYEN HERKESİ AMİN.

Ateşsn ben dediğine göre kanda değil idrarda test yapmışsın daha çok erken bende idrarda negatif çıkmış sonra 1 hafta sonra da kanda pozitif çıkmıştı hatta bu onlarca yıl önceydi. Bu arada sen negatif yanına da 50 yazmışsın ya o karakterin çıkması için önce anlamadım ateşsn şaka mı yapıyor dedim yani negatif 50 nasıl olur? :) Birkaç gün sonra kan tahlili verir sonucu.

25 nisan transfer günümdü. yani 5+4. gündü dün...... biraz erken yaptım galiba
7 mayıs test günüm.................

durugen o sende 50 çıkan durgun yüz ifadesi aslında. yani kanda baktırmadım kendim yaptım evde idrar testi.

selam canım. test gününe daha 1 hafta var çok erken. Sabret ve bekle arkadaşım ayrıca evdeki testler çoğu zaman doğru sonuç vermiyor

Atessn çok kızdım sana ne gerek var
hemkendini hem bizi üzdün..
ve boşu boşuna

Kızlar irem hn aradı
benimde progesteron değerlerim normal seviyede onun için günde üç kapsülde kalıyoruz !!!
ilaç dozajım değişmedi!!
yehuuuuuu
:122:
:128:

Forumdaşlara özel!
Uzun süredir aklımda olanların özeti!!

1--bu forum bir günlük gibi kullanıldığında amacımıza yani annne olmaya adım adım bizi yaklaştırıyor..
Yani hepimiz farklı yollardan anne olmaya çalışırken burada isteklerimizi dileklerimizi yazarak dileğimizin olmasına görünmez katkı yapıyoruz..bilinçaltına giden mesajlar buradakiler.

2--zihnimizde yepyeni açılımları paylaşarak zihnimizi anne olmaya hazırlıyoruz.. (korku endişelarda paylaşılarak kurtulunuyır)

3--paylaşmanın, yanlız olmadığımız duygusunun dalgacıkları tüm evrene ulaşıyor.
Bir farklı boyutta enerji dalgalarımızı birleştirdiğimiz için birlikten kuvvet doğuyor ve bizler ihtiyaç duyduğumuz gücü buradan alıyoruz

4--bu farklı bilinç yaratımı ve bu yaratımın küçük parçaları olarak dünyanın dört bir yerinden buradayız. Türkiyenin illeri, almanya hollanda, ve sessiz takipçilerimiz

5--bu forumun etkileri fark etsekte etmesekte tüm dünyayaa yaıyılıyor..
""enerjiler benzer enerjilere doğru hareket eder"" yasasına uygun bir şekilde gittikçe daha pozitif sonuçlara ulaşır olduk. Hamile kalan doğuran hamile kalacak ve doğuracak olanı çeker oldu..

6-- ortak anne olma bilincinin dev bir bilgi ve duygu birikimi olduk..i

7-- herkes eşit biricik ve tek özel!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…