Atessn çok kızdım sana ne gerek var
hemkendini hem bizi üzdün..
ve boşu boşuna
Kızlar irem hn aradı
benimde progesteron değerlerim normal seviyede onun için günde üç kapsülde kalıyoruz !!!
ilaç dozajım değişmedi!!
yehuuuuuu
:122:
:128:
durugen çok manalı bi şarkı teşekkürlerr:))) aminnnnnnnnn aminnnnnnnn inşallah hep beraber bu baharda formda yeşilleniriz,çiçeklenirizzz,teşekkürler arkadaşımm
gerçekten güzel yazmışsın sanki benim içimi okumuşsun.donasyon hakkındaki bilgileri,merkezleri ben buradan öğrendim,gidenlerden fikirler edindim.daha önceleri çok karamsardım donasyonu denemeye bile cesaretim yoktu,kendimde o gücü bulamıyordum,o kadar para vericez işte yaa olumsuz olursa yıkılırım diye çok negatiftim şimdi gerçekten bunları yendim eğer olmazsa şöyle yaparım olursa öyle yaparım diye bunları bile düşünür oldum.derdi ni kimseyle paylaşamıyorsun,işte laf yapıpyayılır diye.zayıf noktamı söylersem bunu kullanırlar diye ne bileyim türlü türlü düşünceler.gerçekte Allah ta biliyor çok çektim kızlar anlatsam, roman olur.Rabim sana binlerce kere şükürler olsun,beteri vardır beterinden sakla,bu dünya da bizlere anne olma duygusunu yaşatırsan bu da bizim mükafatımız olur.Allahım bize yardım et.eski günlerimi hatırladım kızlar çok duygulandım ben yaaa.insan baştan beri yumurtalıklarının çalışmadığını bilmek o kadar zor bir şey ki,gençliğimden hiçbirşey anlamadım.gülüyordum ama hep aklımda bu rahatsızlığım vardı.üniversite sınavına girerken evlenirken açıkçası kendimi bildim bileli.gülüyodum ama hep aklımdaydı,hep bir tarafım eksikti,hep içimden bir yer sızlıyordu.Rabbim karşıma öyle bir eş çıkardı ki.Allahım ondan razı olsun.beni çok iyi anlayan,bu konuda beni üzmeyen, beni bu konuda kimsenin üzmesine de izin vermeyen. iyi ki bu forumu açmışsınız .hepinize çok teşekkürlerForumdaşlara özel!
Uzun süredir aklımda olanların özeti!!
1--bu forum bir günlük gibi kullanıldığında amacımıza yani annne olmaya adım adım bizi yaklaştırıyor..
Yani hepimiz farklı yollardan anne olmaya çalışırken burada isteklerimizi dileklerimizi yazarak dileğimizin olmasına görünmez katkı yapıyoruz..bilinçaltına giden mesajlar buradakiler.
2--zihnimizde yepyeni açılımları paylaşarak zihnimizi anne olmaya hazırlıyoruz.. (korku endişelarda paylaşılarak kurtulunuyır)
3--paylaşmanın, yanlız olmadığımız duygusunun dalgacıkları tüm evrene ulaşıyor.
Bir farklı boyutta enerji dalgalarımızı birleştirdiğimiz için birlikten kuvvet doğuyor ve bizler ihtiyaç duyduğumuz gücü buradan alıyoruz
4--bu farklı bilinç yaratımı ve bu yaratımın küçük parçaları olarak dünyanın dört bir yerinden buradayız. Türkiyenin illeri, almanya hollanda, ve sessiz takipçilerimiz
5--bu forumun etkileri fark etsekte etmesekte tüm dünyayaa yaıyılıyor..
""enerjiler benzer enerjilere doğru hareket eder"" yasasına uygun bir şekilde gittikçe daha pozitif sonuçlara ulaşır olduk. Hamile kalan doğuran hamile kalacak ve doğuracak olanı çeker oldu..
6-- ortak anne olma bilincinin dev bir bilgi ve duygu birikimi olduk..i
7-- herkes eşit biricik ve tek özel!!
Forumdaşlara özel!
Uzun süredir aklımda olanların özeti!!
1--bu forum bir günlük gibi kullanıldığında amacımıza yani annne olmaya adım adım bizi yaklaştırıyor..
Yani hepimiz farklı yollardan anne olmaya çalışırken burada isteklerimizi dileklerimizi yazarak dileğimizin olmasına görünmez katkı yapıyoruz..bilinçaltına giden mesajlar buradakiler.
2--zihnimizde yepyeni açılımları paylaşarak zihnimizi anne olmaya hazırlıyoruz.. (korku endişelarda paylaşılarak kurtulunuyır)
3--paylaşmanın, yanlız olmadığımız duygusunun dalgacıkları tüm evrene ulaşıyor.
Bir farklı boyutta enerji dalgalarımızı birleştirdiğimiz için birlikten kuvvet doğuyor ve bizler ihtiyaç duyduğumuz gücü buradan alıyoruz
4--bu farklı bilinç yaratımı ve bu yaratımın küçük parçaları olarak dünyanın dört bir yerinden buradayız. Türkiyenin illeri, almanya hollanda, ve sessiz takipçilerimiz
5--bu forumun etkileri fark etsekte etmesekte tüm dünyayaa yaıyılıyor..
""enerjiler benzer enerjilere doğru hareket eder"" yasasına uygun bir şekilde gittikçe daha pozitif sonuçlara ulaşır olduk. Hamile kalan doğuran hamile kalacak ve doğuracak olanı çeker oldu..
6-- ortak anne olma bilincinin dev bir bilgi ve duygu birikimi olduk..i
7-- herkes eşit biricik ve tek özel!!
Benim süremde yaklaştı. Dün 9 mm ölçüldü. Buradaki doktorum artık benimleişiniz kalmadı dedi. Yarın (bugün için) sizi Berk bey arayacak ve geliş zamanınızı söyleyecek dendi.. Bekliyorum .
Bende bir patron var allah sizi inandırsın insanlıktan çıkarıyor adamı:-( Bu şirkette gelen gidiyor demişlerdi şimdi anladım nedenini Sanırım hamile kalırsam bana yolu gösterecek. Aha çokta tınZaten hergün her toplantıda kavga kıyamet ) Ben yeniyim diye henüz bana sıçramadı )
Yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı. Eşim daha çok heyecanlı
Kısmet arkadaşlar..
Sizlerin güzel haberlerini aldıkça benim moralim tavan yapıyor.
Sevgiyle
Bilgileirni listeede bulamadım.efsune merhaba..benimde son denememde ne öncesinde ne sonrasında ne E2 nede progesteron tahlili hiç yapılmadı..yumurta toplandığı gün sabah 1" öğle1 akşam 1 adet olmak üzere toplam 3 tane ile başladım transfer günü de sabah 2 öğle 2akşam 2 adet olmak üzere toplam 6 tane test gününe kadar kullandım..
şimdi sizi okuyorum test yapılıp öyle veriliyorayrıca iğne bile kullandırıyrlar..benim test yapılmadan yukarıdaki adet kadar verildi. neden böyle farklı klinik farkımı doktor farkımı??
Ayyy canım ıyı ıcım rahatladı ben daha fazla almak ıstemıyıyorum benı resmen uyuşturuyor gıbı ınşallah çabuk geçer bu 12 hafta .Runya ilaçlar 12. Haftan bitene kadar devam edecek. Bende güçlü migren atakları nedeniyle estrofemi 10. Haftada kestiler ama crinone jel ( progesteron) 12. Hafta bitene kadar devam edildi. Gerçi ben 14. Haftadaki kanama nedeniyle geçen haftaya kadar progestana devam ettim. Hem de 3*200 mg olarak. Ama benimki çok istisnai bir durum. 12 hafta hızla geçecek az kaldı :))
canım hayırlı olsun tranferin ne zaman doktorun kim?hadi bakalım gitmeyen kalmasın ya
Allahım sana güzel sonuclar nasıp etsın , posıtıv düşün posıtıv olsun .benim hafif bir pembe akşam yine geldi
bir korku ama şimdi iyiyim firdevs söylediklerini dinliyorum.
bugün 8.gün firdevs eğer ikiz ise bugünde çıkar dedi
hatta bana progesteron tahlil sonucunu verirken gebelik testide yaptın mı doğru söyle diye bir şaka yaptı bende hayır kesinlikle dedim
günü gelince ben on yıldır negatif gördüm korkuyorum dedim o yüzden bu cumartesi günü nü bekliyorum.
test günüm o zaman kızlarrrr insan ne düşüneceğini bilmiyor bazen yahuuuu
ALLAH BÜYÜK ALLAH KERİM ODUR İYİYİ BİLEN ODUR YARADAN ONDAN GELENE KÖTÜYEDE İYİYEDE RAZIYIM ELHAMDÜLİLLAH AMİN
AMA İNŞALLAH GÜLDÜRÜCEK BURDA BEKLEYEN HERKESİ AMİN.
Bilgileirni listeede bulamadım.
arada kaçmış olabilir lütfen yenilerimisin??
ie2 klinik istemedi buradaki takibi yapan doktorum istemişti
progesterou ise klinik istedi
dert etme artık geriye değil ileriye bak elindekiler ile ilerle.
bak benim yumurtalarım varken imci yoktu
eşimin sperm defektini biliyormiyorduk;((
şimdi yumurtam yok ama biliyoruz.
ona rağmen 17 yumurtadan 1 tane a kalite çıktı.
kısmet olacaksa olacak!![/
canım merhaba... 4 kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedim ama maalesef tutmadı..bir kez kendiğinden hamile kaldım ama bir süre sonra kalp atışı durdu kürtaj oldum..bütün tahliller testler rahim filmi histereskopi troidlere bakıldı sorun yoktu..eşimin semen analizindede sorun olmadığını söylediler... kendi yumurtaklarım kalitesi diye donasyona kadar verdim ve son olarak 5.cisini kıbrıs da HİT kiliniğinde denedim..beni o kliniğe istanbuldaki bir tüp bebek merkezi hazırladı gönderdi..ama maalesef olmadı..öncesinde ne östrojene ne progesterona bakıldı..bunların tahlilleri yapılmadı..sadece rahim kalınlığım ölçüldü sorun yok hazırsın dediler..estoferm coraspirin folik asit kullandım öyle gittim..donörden 11 yumurta toplanmış 9 tanesi döllenmiş ve bunların en iyi 3 taneside 7 hücreli olanlar bana transfer edildi...kalanların hiçbiri dondurulacak kalitede olmadığı için dondurulmadığı söylendi...transfer sonrası sadece progesteron eklendi..diğer ilaçlarla birlikte progesteron kullandım..sonuç negatif..,
şimdi sizlerin sürecini okurken bana bunlar yapılmadı diye aklımdan geçti, ne tahlil ne iğne hiçbirşey yapılmadı..biryerlerde birşeylermi atladık acaba????diye düşünüyorum..şimdi eşimin sperm morfolojisine baktıracağız bende kan pıhtılaşma testleri yaptırmayı planlıyorum..
gerçekten güzel yazmışsın sanki benim içimi okumuşsun.donasyon hakkındaki bilgileri,merkezleri ben buradan öğrendim,gidenlerden fikirler edindim.daha önceleri çok karamsardım donasyonu denemeye bile cesaretim yoktu,kendimde o gücü bulamıyordum,o kadar para vericez işte yaa olumsuz olursa yıkılırım diye çok negatiftim şimdi gerçekten bunları yendim eğer olmazsa şöyle yaparım olursa öyle yaparım diye bunları bile düşünür oldum.derdi ni kimseyle paylaşamıyorsun,işte laf yapıpyayılır diye.zayıf noktamı söylersem bunu kullanırlar diye ne bileyim türlü türlü düşünceler.gerçekte Allah ta biliyor çok çektim kızlar anlatsam, roman olur.Rabim sana binlerce kere şükürler olsun,beteri vardır beterinden sakla,bu dünya da bizlere anne olma duygusunu yaşatırsan bu da bizim mükafatımız olur.Allahım bize yardım et.eski günlerimi hatırladım kızlar çok duygulandım ben yaaa.insan baştan beri yumurtalıklarının çalışmadığını bilmek o kadar zor bir şey ki,gençliğimden hiçbirşey anlamadım.gülüyordum ama hep aklımda bu rahatsızlığım vardı.üniversite sınavına girerken evlenirken açıkçası kendimi bildim bileli.gülüyodum ama hep aklımdaydı,hep bir tarafım eksikti,hep içimden bir yer sızlıyordu.Rabbim karşıma öyle bir eş çıkardı ki.Allahım ondan razı olsun.beni çok iyi anlayan,bu konuda beni üzmeyen, beni bu konuda kimsenin üzmesine de izin vermeyen. iyi ki bu forumu açmışsınız .hepinize çok teşekkürler
kesinlikle çok doğru şeyler yazmışşın forumun kraliçesiben yaklaşık 8 aydır takipteyim eşimin tedavisi var belki donasyona da gitmiycem ama burda öyle bir enerji varki sarıyor insanı hiç tanımadığımız insanları merak eder olduk bu çok özel bişey ve ben bunun başarı oranını artırdığını düşünüyorum nitekim son 3 aydır maşallah çok iyi gidiyoruz Allah ım bozmasın inşallah herkes göbişlenicek bu forumda
An itibariyle 5 üye
21!!!!!! Misafir
ne diyeyim hayırlsı!!
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
canım yaa çok mutlu oldum ne güzel bir haber bu.Allah ım sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah hadi bakalım darısı isteyip dileyen herkezin başınaHepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?