klinikler progestorona falan bakılsın demiyorlar. bana demediler yani. sanırım efsune orada olmasaydı ona da demeyeceklerdi. yusufdenizin kanaması olduğu için bakıldı diye düşünüyorum.
aslında bu da bizim forumun bulduğu yeni bir uygulama. ben şahsen bunu bebekten öğrendim o baktırmıştı ve düşük olduğunu söylemişti. ona klinik baktır dedi mi bilmiyorum.

gerçekten şu forumda inanılmaz doğru ve gerçek bilgiler varmış yaşanmış gerçek tecrübelerle sabitleniyor bilgiler.
hiç kimse başka hiç bir yerde bu kadar doğru bu kadar gerçek ve bu kadar kapsamlı bilgiyi bulamaz.
ve farkındaysanız arkadaşlar hergün gelişiyoruz . örneğin trombofili paneli de burada öğrenip yaptırmaya başladığımız bir test. klinikler bunu da istemiyordu düne kadar.

donasyona karar veren bir kişi oturup başından sonuna kadar okuyacak not alacak hazırlanacak ve gidecek. sonra yapılacaklar yine burada var. ve kenetlenip dua edicez görüldüğü gibi başarı oranı çok çok yüksek.
bilgilerini paylaşan arkadaşlardan bizim için uğraşan doktorlardan, bize donör olanlardan ALLAH RAZI OLSUN.

bu arada benimde progesteron normalmiş aynı doz ilaçlarla yola devam:)))

allah hepinizden razı olsun..bu forum sayesinde çok şey öğrendik..doğru yoldayız..hergün bir pozitif haber....nasıl mutluyum..allah hepimize böyle mutluluk yaşatsın

HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....

yusufdeniz hayırlı olsun ilk denemende tutmadığında ben de çok üzülmüştüm.Burayla acaip empati kuruyorum sanırım:)Allah kucağında görmeyi de nasip etsin.

yusufdeniz cim Allah kucağına almayı nasip eder inşallah. güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah ikizlerin olurr... güzel heberlerini bekliyoruz canım.. bu arada benimde bebişlerim çok iyilermiş.bugün doktor kontrolümüz vardı. doktor herşey gayet güzel dedi.inşallah böyle devam ederde missss kokulu bebeklerime kavuşurummm. darısı herkesin başına İNŞALLAHHH...

selam canim iyiyim sen nasilsin ? lutfen sakin ol ben cok inaniyorum pozitifi göreceksin insallah cok az kaldi az daha sabir ...

Selam kizlar. Bir suru hamilemiz olmus, hepinizi tebrik ederim! Hem cok sevindim sizin adiniza, hem de geri kalan herkes icin cok umut verici. Geriye dogru okuyacagim simdi. Haber bekleyenlere de iyi sanslar, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun, saglikla mutlulukla olsun.
Benim halim daginik. Kendi yumurtalarimla mini tup tedavisi ile devam ediyorum, ama folikuller son 3 keredir bos cikiyor. Gecen ay ilacla olmasina ragmen onda da bos cikmisti. Oysa 6 ay once yapilan IVF'imde 2 tane A kalite gelismisti. Hizla asagiya mi gidiyorum, bu Cek ellerinde yumurtam icinemi kacti nedir bilemedim.
Hepinize sevgiler.

Kampa kuzum neredesin sen ya??
trans ferler geçti senden sess yok!!
hoşgeldin...

alpilknur geçmiş olsun acil şifalar diliyorum eşine.

rüzgarselin çok haklısın,ilk şoku atlattıktan sonra üzülmüyorum artık bebeğim iyi olsun da o bana en güzel hediye.

yusufdeniz benim de olmuştu transfer sonrası kasıkla bacağım arasında bacağıma göre batmalar...iyi yoldasın canım:)))

Bugün 5. Günde transferim oldu. çok umutsuzum. 1 tane konuldu. Tutar mı bilmiyorum.

Koşullu umut kötü birşey sana faydası olmaz.
5. Gün transfer edilebilecek bir embryo
şükür etmelisin hatta özel olduğunu hissetmelisin!!!!!
en azından aklında bir soru kalmaması için denedin..
BKış açın önemli beeeee

atessn cim çoook erken daha. 5. gün embriyosu evet ama o embriyolar rahminde olalı sadece 4 gün olmuş. testinin pozitif çıkması için yerleşmesi ve kana beta hcg salgılaması gerekiyor. 4 gün bunun için çooook az bir süre.
4 günde sonucu pozitif çıkan hiç duymadım ki ben daha.
12. güne kadar sabır :)
inşallah pozitifi göreceksin :))

THEO şimdi dualarımız seninle. inşallah bu sefer tam da istediğin gibi gidecek herşey. bebişlerine kavuşman dileğiyle :))

pozitif olur da patronun işten çıkarırsa daha rahat edersin. tadını çıkarırsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…