klinikler progestorona falan bakılsın demiyorlar. bana demediler yani. sanırım efsune orada olmasaydı ona da demeyeceklerdi. yusufdenizin kanaması olduğu için bakıldı diye düşünüyorum.
aslında bu da bizim forumun bulduğu yeni bir uygulama. ben şahsen bunu bebekten öğrendim o baktırmıştı ve düşük olduğunu söylemişti. ona klinik baktır dedi mi bilmiyorum.
gerçekten şu forumda inanılmaz doğru ve gerçek bilgiler varmış yaşanmış gerçek tecrübelerle sabitleniyor bilgiler.
hiç kimse başka hiç bir yerde bu kadar doğru bu kadar gerçek ve bu kadar kapsamlı bilgiyi bulamaz.
ve farkındaysanız arkadaşlar hergün gelişiyoruz . örneğin trombofili paneli de burada öğrenip yaptırmaya başladığımız bir test. klinikler bunu da istemiyordu düne kadar.
donasyona karar veren bir kişi oturup başından sonuna kadar okuyacak not alacak hazırlanacak ve gidecek. sonra yapılacaklar yine burada var. ve kenetlenip dua edicez görüldüğü gibi başarı oranı çok çok yüksek.
bilgilerini paylaşan arkadaşlardan bizim için uğraşan doktorlardan, bize donör olanlardan ALLAH RAZI OLSUN.
bu arada benimde progesteron normalmiş aynı doz ilaçlarla yola devam:)))
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....
ALLAHIM SENİN İŞİNİDE RAST GÖTÜRSÜN TASASIZ BİR ŞEKİLDE GİDER KUCAĞINDA DOLU DÖNECEKSİN İNŞALLAH AMİN.
ALLAHA EMANET OL biz hep senin yanındayız hiç merak etme
İYİKİ BİRBİRİMİZİ BU SİTE SAYESİNDE TANIDIK NE GÜZEL İÇTEN ENERJİLER YAYIYORUZ.
DAİM OLMASI DİLEĞİMLE AMİN
negatif çıktı
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....
Kampa kuzum neredesin sen ya??Selam kizlar. Bir suru hamilemiz olmus, hepinizi tebrik ederim! Hem cok sevindim sizin adiniza, hem de geri kalan herkes icin cok umut verici. Geriye dogru okuyacagim simdi. Haber bekleyenlere de iyi sanslar, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun, saglikla mutlulukla olsun.
Benim halim daginik. Kendi yumurtalarimla mini tup tedavisi ile devam ediyorum, ama folikuller son 3 keredir bos cikiyor. Gecen ay ilacla olmasina ragmen onda da bos cikmisti. Oysa 6 ay once yapilan IVF'imde 2 tane A kalite gelismisti. Hizla asagiya mi gidiyorum, bu Cek ellerinde yumurtam icinemi kacti nedir bilemedim.
Hepinize sevgiler.
selam kizlar az önce alpilknuru aradim malum oda bizim kafiledeydi kac gundur yazmiyordu MSN den merak ettim esi bir kaza gecirmis parasutle ve amaliyat olacakmis kibris iptal olmus tekrar cok gecmis olsun diyorum insallah tez zamanda ayaga kalkar ve kaldigi yerden devam eder(((
Bugün 5. Günde transferim oldu. çok umutsuzum. 1 tane konuldu. Tutar mı bilmiyorum.
Sana yazdıklarımı oku
biraz kıvrak zeka ile yakınındaki düşmanını yakalayabilirsin!!!
25 nisan transfer günümdü. yani 5+4. gündü dün...... biraz erken yaptım galiba
7 mayıs test günüm.................
durugen o sende 50 çıkan durgun yüz ifadesi aslında. yani kanda baktırmadım kendim yaptım evde idrar testi.
Benim süremde yaklaştı. Dün 9 mm ölçüldü. Buradaki doktorum artık benimleişiniz kalmadı dedi. Yarın (bugün için) sizi Berk bey arayacak ve geliş zamanınızı söyleyecek dendi.. Bekliyorum .
Bende bir patron var allah sizi inandırsın insanlıktan çıkarıyor adamı:-( Bu şirkette gelen gidiyor demişlerdi şimdi anladım nedenini Sanırım hamile kalırsam bana yolu gösterecek. Aha çokta tınZaten hergün her toplantıda kavga kıyamet ) Ben yeniyim diye henüz bana sıçramadı )
Yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı. Eşim daha çok heyecanlı
Kısmet arkadaşlar..
Sizlerin güzel haberlerini aldıkça benim moralim tavan yapıyor.
Sevgiyle
Bilgileirni listeede bulamadım.
arada kaçmış olabilir lütfen yenilerimisin??
ie2 klinik istemedi buradaki takibi yapan doktorum istemişti
progesterou ise klinik istedi
dert etme artık geriye değil ileriye bak elindekiler ile ilerle.
bak benim yumurtalarım varken imci yoktu
eşimin sperm defektini biliyormiyorduk;((
şimdi yumurtam yok ama biliyoruz.
ona rağmen 17 yumurtadan 1 tane a kalite çıktı.
kısmet olacaksa olacak!![/
canım merhaba... 4 kez kendi yumurtalarımla tüp bebek denedim ama maalesef tutmadı..bir kez kendiğinden hamile kaldım ama bir süre sonra kalp atışı durdu kürtaj oldum..bütün tahliller testler rahim filmi histereskopi troidlere bakıldı sorun yoktu..eşimin semen analizindede sorun olmadığını söylediler... kendi yumurtaklarım kalitesi diye donasyona kadar verdim ve son olarak 5.cisini kıbrıs da HİT kiliniğinde denedim..beni o kliniğe istanbuldaki bir tüp bebek merkezi hazırladı gönderdi..ama maalesef olmadı..öncesinde ne östrojene ne progesterona bakıldı..bunların tahlilleri yapılmadı..sadece rahim kalınlığım ölçüldü sorun yok hazırsın dediler..estoferm coraspirin folik asit kullandım öyle gittim..donörden 11 yumurta toplanmış 9 tanesi döllenmiş ve bunların en iyi 3 taneside 7 hücreli olanlar bana transfer edildi...kalanların hiçbiri dondurulacak kalitede olmadığı için dondurulmadığı söylendi...transfer sonrası sadece progesteron eklendi..diğer ilaçlarla birlikte progesteron kullandım..sonuç negatif..,
şimdi sizlerin sürecini okurken bana bunlar yapılmadı diye aklımdan geçti, ne tahlil ne iğne hiçbirşey yapılmadı..biryerlerde birşeylermi atladık acaba????diye düşünüyorum..şimdi eşimin sperm morfolojisine baktıracağız bende kan pıhtılaşma testleri yaptırmayı planlıyorum..
nilda merhaba,
aslında bu kadar negatife rağmen detaysız bu işe başlamak tuhaf olmuş gerçekten.
progesteron değerim benim de ölçülmedi. atessn in dediği gibi. sanırım bu, bu forumda denenerek bulunan birşey :) trombofili panelİni de buradan duyup kendim yaptırmıştım ve gerçekten de pıhtılaşma problemim varmış.
çoğunlukla doktorlar bakmıyor. transfer sonrası iğne konusunda haklısın.
benim ilk denememde transfer sonrası iğne verilmemişti. ama firdevs hanım proluton depot verdi. 4 adet vuruldum. ben firdevs hanımın başarı oranının yüksekliğini buna bağlamaya başlayacağım yakında. çünkü diğer merkezlerde çoğu zaman bu iğne verilmiyor ama o hep veriyor.
sen de tüm testlerini yaptır ve bir de öyle dene bakalım. umudunu sakın kaybetme. denemeye devam :))
senin dansözünü oynatmadan olmaz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?