HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....
Selam kizlar. Bir suru hamilemiz olmus, hepinizi tebrik ederim! Hem cok sevindim sizin adiniza, hem de geri kalan herkes icin cok umut verici. Geriye dogru okuyacagim simdi. Haber bekleyenlere de iyi sanslar, hayirlisi ne zamansa o zaman olsun, saglikla mutlulukla olsun.
Benim halim daginik. Kendi yumurtalarimla mini tup tedavisi ile devam ediyorum, ama folikuller son 3 keredir bos cikiyor. Gecen ay ilacla olmasina ragmen onda da bos cikmisti. Oysa 6 ay once yapilan IVF'imde 2 tane A kalite gelismisti. Hizla asagiya mi gidiyorum, bu Cek ellerinde yumurtam icinemi kacti nedir bilemedim.
Hepinize sevgiler.
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Bugün 5. Günde transferim oldu. çok umutsuzum. 1 tane konuldu. Tutar mı bilmiyorum.
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Transfer vaktim büyük ihtimalle önümüzdeki hafta. Doktorum Berk Bey Dunya tıp merkezi. Herks için hayırılsı inşallahBirazdan bir toplantıya gireceğim. Excelde tablo yapıyorum )) havadan mıdır nedir?? Konsantrasyon sıfır. Geyik yapasım var ) Bi taraftanda transfer sonrası nasıl kaçabilirim işten onun hesabını yapıyorum.. Aklına yalan gelen var mı? hastalığı yutmaz bu adam..
yusufdeniz sonucun kaç? kaçıncı gün?
söyle de tahminler gelsin. ikiz mi tek mi :))
ben bir tane kız görmüştüm ama bakalım belki biri saklanmıştır :))
çok güzel bir kızdı. bembeyaz bir ten, renkli gözler, hafif tombiş yanaklar :)
dualarımız kabul oldu. çok mutlandım çok.
nilda merhaba,
aslında bu kadar negatife rağmen detaysız bu işe başlamak tuhaf olmuş gerçekten.
progesteron değerim benim de ölçülmedi. atessn in dediği gibi. sanırım bu, bu forumda denenerek bulunan birşey :) trombofili panelİni de buradan duyup kendim yaptırmıştım ve gerçekten de pıhtılaşma problemim varmış.
çoğunlukla doktorlar bakmıyor. transfer sonrası iğne konusunda haklısın.
benim ilk denememde transfer sonrası iğne verilmemişti. ama firdevs hanım proluton depot verdi. 4 adet vuruldum. ben firdevs hanımın başarı oranının yüksekliğini buna bağlamaya başlayacağım yakında. çünkü diğer merkezlerde çoğu zaman bu iğne verilmiyor ama o hep veriyor.
sen de tüm testlerini yaptır ve bir de öyle dene bakalım. umudunu sakın kaybetme. denemeye devam :))
senin dansözünü oynatmadan olmaz :))
rüzgar selin merhaba...çok haklısın daha detaylı bakılmalıymış..gittiğim merkezdekiler bu tarz testleri yaptırmadılar..sayenizde öğrendim..bakıyorum firdevs hanımın başarısı çok..dediğin gibi başarısı hazırlık safhasına önem vermesinden..
canım inşallah her isteyene verir allah hepimizin dansöz sırası gelsin..denemeye devam..
Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam
Rüzgar selin bende senle aynı düşünüyorum.maşallah maşallah :)
aykızımdan sonra ikinci üçüzler geliyor sanırım :))
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))
Rüzgar selin bende senle aynı düşünüyorum.
test günü cumartesiydi oysa 4 gün önce yaptı .. Çoooook yüksek bir değer
hayırlısı olacak.
herşey yolunda gitmesi için gerekeni yapacaktır..
üçüzler yolda !!!!
aykızım sana eşlik edecek birrisi geliyor)
bir insan bu kadar mı şirin bu kadar mı içten olur. senin kızınla konuşmalarını hayal ettim biran. çok tatlı şirin bir anne olacaksın hissediliyor taaa burdan. çok heyecanlıyım yaa .ne güzel geldi doğacağı günler. sağlıkla gelsin tatlı kız. haftaya kucağında olacak inşallah. ne güzel bir mucize bu.biz doğuştan çıkarken zenci bir karı koca ile beraber arabaya bindik. kadın yol boyu karnını okşadı. sperm donasyonuymuş sanırım.(onlar inince şoför söyledi.) umut ve arzu dünyanın heryerinde aynı. her yaşta her ırkta anne olma isteği çok başka bişey. ALLAH HERKESE BUNU YAŞATSIN....
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Bugün 5. Günde transferim oldu. çok umutsuzum. 1 tane konuldu. Tutar mı bilmiyorum.
Sizlere bişeyler danışacağım
İlginç bir gelişme oldu Perşembe Kıbrıs'a on. Görüşme için gidiyorum. Bu arada da dün doktoruma gittim kontrol icin Tek yumurtam olduğunu görünümünde iyi olduğunu söyledi şansımızı deneyelim dedi tamam dedim bende:)) orgalutran verdi ve gonalf bu sabah orgalutrani aksamda gonalf yaptim cuma gunu berk bey kontrol edecek eğer gelişmiş ve yumurtam duruyorsa pazartesi doktoruma gideceğim ama bu arada Cumartesi gunü dahil ilaçlarımi aldım ama hersey yolunda giderse pazar gunü uçağa binmeden orgalutrani vurmam lazım aksam ist gelincede gonalf ne dersiniz yarın alayim mı istanbuldan yoksa Kıbrıs'ta bulurmuyum ve ne kadardır acaba?
Şans dileyin bana canlar dualarınızı eksik etmeyin:)) hepinizi sevgiler
bol şanslar canım allah yardımcın olsunsizlere bişeyler danışacağım
ilginç bir gelişme oldu perşembe kıbrıs'a on. Görüşme için gidiyorum. Bu arada da dün doktoruma gittim kontrol icin tek yumurtam olduğunu görünümünde iyi olduğunu söyledi şansımızı deneyelim dedi tamam dedim bende:)) orgalutran verdi ve gonalf bu sabah orgalutrani aksamda gonalf yaptim cuma gunu berk bey kontrol edecek eğer gelişmiş ve yumurtam duruyorsa pazartesi doktoruma gideceğim ama bu arada cumartesi gunü dahil ilaçlarımi aldım ama hersey yolunda giderse pazar gunü uçağa binmeden orgalutrani vurmam lazım aksam ist gelincede gonalf ne dersiniz yarın alayim mı istanbuldan yoksa kıbrıs'ta bulurmuyum ve ne kadardır acaba?
şans dileyin bana canlar dualarınızı eksik etmeyin:)) hepinizi sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?