Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam

Coook mutlu oldum super bir haber ve muthis deger!!!! Bugun sanirim dollendikten sonra 13. gun ve 337 muthis !!! Insallah saglikli ikizler kucagina almak nasip eder arkadasim :))))

Arkadaslar 100 gr şeker testimde yüksek çıktı yarın şeker için başka bir doktora gidicem 1 haftadır diyet yapıyordum ama pek faydası olmamış üstelik hamileyken diyet yapmak o kadar zor ki canım sürekli bişeyler istiyor . Doktorum eğer diyetle düşmezse degerim insüline başlayabilir mişim ((( bişeylerde aksi gitmese yaaa çok moralim bozuk

cnm süper bi haber maşallah maşallah değerde çok güzel hadi bakalım bebişler gelio bence allah tamamını erdirsin cnm çok sevindim

Tebrikleeer!
Allah kucağına almayı nasiib etsin sabrın sonu selamet olur inşallah

Benle birlikte giden bütün arkadaşlarında pozitifmiş sonuçları dün öğrendik
Ben deneyemeden döndüm biliyorsunuz ve bir daha dener miyim cesaretim kalmadı
Ama gerçekten çok bereketliymiş bu nisan
keşke benimde fırsatım olsaydı deneyebilmek için demedim değili...

Hepinizi tekrar tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin güzel anneleer

anisha cım geçmiş olsun. 3 aydır diyet yapan ve bu konuyu çok araştıran biri olarak tavsiyelerim;
diyet yapmak gerçekten zor. hele ki bu kadar fazla yasak varken. makarna, pilav, patates, havuç, tatlı her türlü gıda, beyaz unlu her türlü gıda yasak. 2 meyve aynı anda dahi yenmiyor.
ben normalde tatlıya düşkün biri değildim ama yasak olduğundan mı hamile olduğumdan mı bilmem, doğumdan sonra yiyeceğim tatlıların listesini bile yaptım. her gece rüyamda başka bir tatlı görüyorum :))sen de yaparsın. 3 ay geçiverecek göreceksin. sonra gelsin lohusa şerbetleri. sabır.

şöyle düşün, bu durumdan önce biri bize hamileyken şekerim çıktı dese, biz 'ben bi hamile kalsam yemek yememeye razıyım' derdik. şimdi söylenmenin anlamı yok. bu durumumuz geçici.geçecek. o yüzden buna da şükür.

şekerin gerçekten yükselmemesi gerekiyor. şayet yüksek olursa ileride bebeğimizin şeker hastası olma ihtimali artıyor. bir de doğduklarında vücutları şekeri ayarlayamıyor ve yoğun bakıma ihtiyaç duyabiliyorlar.onlar için en fazla 3 aycık :)

insüline başlamak o kadar da korkunç birşey değil. insülinin bebeğe zararı yok. ben aslında sonradan insülin verse daha iyi demiştim. en azından bu kadar sıkı diyet gerekmezdi diye.

benim endokrinoloğum günde 4 kez şeker ölçümü istedi. ilk 1 ay yaptım ama sonrasında bıraktım. zaten diyete uyduğun sürece sorun olmuyor.

bu arada zayıflamamak için tavsiyelerim; bol yoğurt, ayran, bulgur pilavı, kepekli makarna, ve tam tahıllı ekmek.
ilk diyete başladığımda bunlardan fazla yemediğim için 2 kilo vermiştim ve doktorum kızmıştı.

doktorun ne dediğini de yaz olur mu? merak ederim.

Blondeh ısmı ıle gırıs yapmıstım hıkayemın en basında .. tum heyecanımı paylasmıstım ve destek bulmustum sızlerden . Cok ozlemısım. neler olomus neler . Zaman cok cabuk gecıyor . oldu olmadı derken 9 aylık oldu benım ıkızlerım :) benıde ekleyın lıstenıze :))

Sevgili rüzgars elin pilara bu cevabı yazmış)

İkizlerin olmasına çok sevindim!!!! Sonunda anne olmuşsun.. Tebrik ederim)
destekğe ihtiyacın vardı ne güzel ir gelişme
şimdi sen de deneyimlerinle buradaki arkadaşlara faydan olabilir!!!
nerede denedin kaç embryo transfer edildi ve doktorun kimdi gibi

Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam

Canım güzel yürekli arkadaşım Allah tamamına erdirsin.çok mutlu oldum.değerinde süper gelsin ikizlerrr

Selam Pillar, öncelikle tebrik ederim, ikizlerini kucagina almissin ve 9 aylik olmuslar masallah!!! Allah anali-babali büyütmek nasip etsin. Bizimle bazi duygularini paylasirsan cok sevinirim...bende ikiz bebek bekliyorum donasyonla. dogduktan sonra donasyon oldugu aklina geliyormu, bebekler sana benziyormu, esinin aklina geliyormu, konusuyormusunuz bu olaylari...biraz aydinlatirsan cok sevinirim..cünkü bu sorular benim kafamda olusuyor..........cook tesekkür ederim................

Hayırlı sabahlar bebek benide uyku tutmadı
zaten namaza kalkıyordum ama budün 04:20 kalktım
2. test zamanını bekliyorum tahmini haftalık şimdi acaba
4 nisan adet tarihim 4 mayıs test yapıcam 1 aylık heralde değilmi arkadaşım.

ay canim, evet beni de uyku tutmadi, 2 saattir uyanigim ve kalktim...

maalesef cikmisin canim........adet tarihinle hesaplama canim, donasyon oldugu icin, yani tüp bebek, yumurtalarin döllenme tarihiyle hesapla daha dogru oluyor.

sanirim seninki 22. nisan blasto transferiydi, o zaman 5 gün öncesine gelirsen, 18. nisan sanirim esinden sperm aldiklari günmüydü - yani yumurtalarin döllendigi gün? öyle ise bugün 3+6 sün, yani 4. haftanin sonundasin, yarin 4+0

bak ben bununla hep hesapliyorum - ama bu almanca maalesef. döllendigi tarihi veriyorsun

Schwangerschaftskalender: Berechnen Sie Ihre Schwangerschaftswochen

doktor size verildiğinde 2 haftalık dedi
ona göre hesaplarsınız senin dediğine geliyor 4 haftalık sanırım doktora tam nezaman gitmek doğru acaba
çünkü benim test tarihim 4 mayıs ikinci testi 2 gün arayla mı yapmalıyım acaba yada 4 mayıs damı?
seni biraz yorucaz sorularla malum tecrübelisin arkadaşımmmmmm.....:)))))

simdi normalde iki gün sonra bir kan testi daha yaptirsan daha iyi tabii, bhcg ikiye katlanmasi gerek en az, tamam bazi durumlarda tam ikiye katlanmasa bile saglikli gebelik olusabiliyor tabii
bakarsin seninki 3e katlanir :))

sonrada 2 hafta dayanman gerekicek sanirim, o zaman ilk utrasonda döl kesesi gözükmesi gerek. icinde embyro henüz olmayabilir, endise de etme o zaman yani

birde canim sana bir tavsiyem daha, progsteron degerlerini de ölctür ve bak cikis varmi, bu cok önemli hep yazdigim gibi. ilk basta degerlerin - progesteron yani - düsük olabilir, sorun degil, donasyonda hep düsük olur diyorlar doktorlar genelde, ama önemlisi iste o zaman mesela vajinal aldiklarini 3 den 4 e cikarmak. ve iste o igneleri aksitmamak.

benim degerim ilk 6 gibi cikmisti, 3-4 gün sonra 9 lara cikti, yine düsükdü ama iyi cikmisti yani, sonrada birdefa daha kontrol edip biraktilar, sanirim - tam emin degilim - söyle 15li gibi olduktan sonra sorun olmuyor.

birde bende ilk bir tane döl kesesini embyro ile birlikte taa 6+3 de gözükmüstü.

4 mayis da iyi, illaki önceden gitmesen de olur. yine bhcg degeri nasil katlanmis hesaplariz :) sen bana söylerin tam tamina kaca katlandi internetde öyle hesaplama sayfalari var canim :))

ayyy cok heyecanli olucak senin durumunda vallahi............4 mayis dan sonra iki hafta sonra doktora ultrasona gidersen, iste yaklasik 7. haftalik oluyor ve ozaman sanirim embyro veya embyrolar gözükür canim ya insallah

yarın kısmetse inşallah hem progeteron hemde bchg baktırayım
takip edeyim ondan sonrada sonucu aldığım gün doktorada danışayım artık
görünmez belki dedin ya korktum bebek daha benim için erken ondan mı acaba
o yüzden mi öyle dedin 6 .haftamı mı bekleyeceğim.

korkma hic birseyden ve Allah a ve bebegine inan güven canim...o rahmine tutundu insallah ve Allah in izniyle büyüyor su an :)

doktorunun aleti cok iyiyse ufacik nokta gözükür, ama normalde doktorlar - burda en azindan öyle - 2 hafta sonra gelin diyor, cünkü baktiklarinda o zaman en azindan döl kesesi ve büyük ihtimal embyro görmek istiyolar. o yüzden canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…