Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam
HepiniZi çok seviyorum
Duam sizinle
Darisi başınıza
Dansözlerimi bekliyorum.....
negatif çıktı
Arkadaslar 100 gr şeker testimde yüksek çıktıyarın şeker için başka bir doktora gidicem 1 haftadır diyet yapıyordum ama pek faydası olmamış üstelik hamileyken diyet yapmak o kadar zor ki canım sürekli bişeyler istiyor . Doktorum eğer diyetle düşmezse degerim insüline başlayabilir mişim ((( bişeylerde aksi gitmese yaaa çok moralim bozuk
bir insan bu kadar mı şirin bu kadar mı içten olur. senin kızınla konuşmalarını hayal ettim biran. çok tatlı şirin bir anne olacaksın hissediliyor taaa burdan. çok heyecanlıyım yaa .ne güzel geldi doğacağı günler. sağlıkla gelsin tatlı kız. haftaya kucağında olacak inşallah. ne güzel bir mucize bu.biz doğuştan çıkarken zenci bir karı koca ile beraber arabaya bindik. kadın yol boyu karnını okşadı. sperm donasyonuymuş sanırım.(onlar inince şoför söyledi.) umut ve arzu dünyanın heryerinde aynı. her yaşta her ırkta anne olma isteği çok başka bişey. ALLAH HERKESE BUNU YAŞATSIN....
merhaba pilar,
bence biraz sakinleşmeli ve mutlu olmalısın. ve şükretmeli.
öncelikle sana destek olan bir eşin var. sonra, bu hastalık seni öldürmeyecek ve dünyanın da sonu değil. bir de henüz 33 yaşındasın. (çok gençsin) ayrıca yumurta donasyonu gibi bir şansın var. ayrıca birsürü iyi doktora gitmen ve donasyona hemen başlama düşüncen maddi durumunun kötü olmadığını gösteriyor.ayrıca sana destek olabilecek böyle bir forum var ve sen onu buldun. bunlar sadece seni tanımadan yukarıda yazdığın bikaç satırdan çıkarabildiklerim. sen şükredebileceğin ne kadar çok şey olduğuna odaklan. bu sana iyi gelecektir :)
neden sen olduğunu biz bilemeyiz. mutlaka ki bir nedeni vardır kendi içimizde. bazılarımız bunu bulabiliyor ama bazılarımız bulamıyor. eğer bulabilirsen, sana çok yardımcı olacak, durumu kabullenmen için.
örneğin ben çok uğraşmadan güzel şeylere sahip olamayacağıma inandırmışım kendimi çocukken. ve sonuç olarak okul, iş, evlilik, çocuk vs ne istediysem önce uğruna bayağı bir savaşmak gerekti. egomun bu konudaki kodunu değiştirmek için de uğraş veriyorum malesef :)
sen tedaviye başladın mı? yani donasyon için. evetse hangi merkez? hangi doktor? ayrıntı verebilir misin?
benim şahsi düşüncem, senin için bunun biraz erken olduğu. (sadece yazındaki mutsuzluk ve paniğe göre yorum yapıyorum. doğru olmayabilir) yani önce acını çekip, sonra kabullenip, rahatlayıp, gerçekten hazır olduğunda, mutlu olduğunda. en azından umutlu olduğunda başlamak daha iyi bence.
mutlu kal canım,
Merhaba Arkadaşlar ,
20 kasımda 33 yaşıma gireceğim ve çok süpriz bir şekilde Temmuz ayında tüm testlerim normaken sadece kist ve ara kanama problemim olması ile Erken menopoz a girdiğimi öğrendim . Çok ciddi seviyelerde yüksek çıktı hemde değerlerim.Sürekli farklı doktorlara ve en iyilere gitmeye çalıştım.En son international hospital'dan Moshe bey bana cyclo progniva verdi ve ekim ayında kullandım . Bu kullanıma devam ederken Prof. Dr. Bülent Tıraş ile görüştüm muayne oldum.Bana testlerin doğru olduğunu ve zaman kaybetmemem gerektiğini , yumurta donasyonunu denemelisin dedi. Bana vermiş olduğu doktor bey ile konuştum ve şimdi ise ufaktan tedaviye başladım . Çok heyecanlıyım , gerginim ve mutsuzum. Çoğu zamanda neden ben diye söyleniyorum. Aslında çok güçlü olmaya çalışıyorum eşimde bana destek olmaya çalışıyor ama psikolojim çok bozuk. Iyı olmalıyım biliyorum ama hiçbirşey yapamıyorum desteğe ihtiyacım var . aslında çok şey yazmak istiyorum ama yazamıyorumda . Böyle bir konu açtığınız için çok teşekkürler .. Biraz destege ihtiyacım var ve kimseden bunu göremiyorum (((
Ayni dönemdeki tuum transferi olan olmayan bekleyen kim varsa ALLAH sizinle beraber olsun rüzgardelin sonuç 337 çıkti benim test tarihim 4 mayıs dı 4 mayısda birdaha test yapicam
Blondeh ısmı ıle gırıs yapmıstım hıkayemın en basında .. tum heyecanımı paylasmıstım ve destek bulmustum sızlerden . Cok ozlemısım. neler olomus neler . Zaman cok cabuk gecıyor . oldu olmadı derken 9 aylık oldu benım ıkızlerım :) benıde ekleyın lıstenıze :))
Selam Pillar, öncelikle tebrik ederim, ikizlerini kucagina almissin ve 9 aylik olmuslar masallah!!! Allah anali-babali büyütmek nasip etsin. Bizimle bazi duygularini paylasirsan cok sevinirim...bende ikiz bebek bekliyorum donasyonla. dogduktan sonra donasyon oldugu aklina geliyormu, bebekler sana benziyormu, esinin aklina geliyormu, konusuyormusunuz bu olaylari...biraz aydinlatirsan cok sevinirim..cünkü bu sorular benim kafamda olusuyor..........cook tesekkür ederim................
Hayırlı sabahlar bebek benide uyku tutmadı
zaten namaza kalkıyordum ama budün 04:20 kalktım
2. test zamanını bekliyorum tahmini haftalık şimdi acaba
4 nisan adet tarihim 4 mayıs test yapıcam 1 aylık heralde değilmi arkadaşım.
ay canim, evet beni de uyku tutmadi, 2 saattir uyanigim ve kalktim...
maalesef cikmisin canim........adet tarihinle hesaplama canim, donasyon oldugu icin, yani tüp bebek, yumurtalarin döllenme tarihiyle hesapla daha dogru oluyor.
sanirim seninki 22. nisan blasto transferiydi, o zaman 5 gün öncesine gelirsen, 18. nisan sanirim esinden sperm aldiklari günmüydü - yani yumurtalarin döllendigi gün? öyle ise bugün 3+6 sün, yani 4. haftanin sonundasin, yarin 4+0
bak ben bununla hep hesapliyorum - ama bu almanca maalesef. döllendigi tarihi veriyorsun
Schwangerschaftskalender: Berechnen Sie Ihre Schwangerschaftswochen
doktor size verildiğinde 2 haftalık dedi
ona göre hesaplarsınız senin dediğine geliyor 4 haftalık sanırım doktora tam nezaman gitmek doğru acaba
çünkü benim test tarihim 4 mayıs ikinci testi 2 gün arayla mı yapmalıyım acaba yada 4 mayıs damı?
seni biraz yorucaz sorularla malum tecrübelisin arkadaşımmmmmm.....:)))))
birde canim sana bir tavsiyem daha, progsteron degerlerini de ölctür ve bak cikis varmi, bu cok önemli hep yazdigim gibi. ilk basta degerlerin - progesteron yani - düsük olabilir, sorun degil, donasyonda hep düsük olur diyorlar doktorlar genelde, ama önemlisi iste o zaman mesela vajinal aldiklarini 3 den 4 e cikarmak. ve iste o igneleri aksitmamak.
benim degerim ilk 6 gibi cikmisti, 3-4 gün sonra 9 lara cikti, yine düsükdü ama iyi cikmisti yani, sonrada birdefa daha kontrol edip biraktilar, sanirim - tam emin degilim - söyle 15li gibi olduktan sonra sorun olmuyor.
birde bende ilk bir tane döl kesesini embyro ile birlikte taa 6+3 drae gözükmüstü.
yarın kısmetse inşallah hem progeteron hemde bchg baktırayım
takip edeyim ondan sonrada sonucu aldığım gün doktorada danışayım artık
görünmez belki dedin ya korktum bebek daha benim için erken ondan mı acaba
o yüzden mi öyle dedin 6 .haftamı mı bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?