Bebeğe katılıyorum.....Selam Pillar, öncelikle tebrik ederim, ikizlerini kucagina almissin ve 9 aylik olmuslar masallah!!! Allah anali-babali büyütmek nasip etsin. Bizimle bazi duygularini paylasirsan cok sevinirim...bende ikiz bebek bekliyorum donasyonla. dogduktan sonra donasyon oldugu aklina geliyormu, bebekler sana benziyormu, esinin aklina geliyormu, konusuyormusunuz bu olaylari...biraz aydinlatirsan cok sevinirim..cünkü bu sorular benim kafamda olusuyor..........cook tesekkür ederim................
Hayırlı sabahlar bebek benide uyku tutmadı
zaten namaza kalkıyordum ama budün 04:20 kalktım
2. test zamanını bekliyorum tahmini haftalık şimdi acaba
4 nisan adet tarihim 4 mayıs test yapıcam 1 aylık heralde değilmi arkadaşım.
Blondeh ısmı ıle gırıs yapmıstım hıkayemın en basında .. tum heyecanımı paylasmıstım ve destek bulmustum sızlerden . Cok ozlemısım. neler olomus neler . Zaman cok cabuk gecıyor . oldu olmadı derken 9 aylık oldu benım ıkızlerım :) benıde ekleyın lıstenıze :))
Kızlar birşey soracağım, benim tarnsfer tarihim 30 nisan ya doktorum 10 mayısta test yaptır dedi yani 10 gün sonra. Sizce erken mi. Cevap yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum
bu horman kişiden kişiye çok değişiklik gösteriyor listede görüldüğü gibi kimi insanda 4. hafta da 5 ken kimi insanda 425 olabiliyor. ikisi de normal. ikizde çok yüksek olur teorisi de aslında bilimsel bir gerçek değil. nitekim çok düşük değerlerle ikiz hamile kalanlar da var. bu yüzden bazı kişilerde idrar da çok erken günlerde çıkarken bazı kişilerde biraz daha geç çıkabilir. ama kanda sanırım 5. gün blsto transferiyse beş günün üzerine 6. ve 7. gün mutlaka çıkar. bebek 6. gün yapmıştı ve 41 çıkmıştı ikizleri olacak yusufdeniz 7. gün yaptı 376 çıktı sanırım bakalım ne olacak.
Gebelik Haftası beta hcg değeri
3 hafta 10-50
4 hafta 5-425
5 hafta 20-7300
6 hafta 1,080-56,000
7 -12 hafta 7650-290,000
13-16 hf 13,300-250,000
17-24 hf 4000-165,000
Blondeh ısmı ıle gırıs yapmıstım hıkayemın en basında .. tum heyecanımı paylasmıstım ve destek bulmustum sızlerden . Cok ozlemısım. neler olomus neler . Zaman cok cabuk gecıyor . oldu olmadı derken 9 aylık oldu benım ıkızlerım :) benıde ekleyın lıstenıze :))
Kızlar günaydın herkese,
Bütün dünyada gebelik hesaplama standardı aynıdır : Adet tarihi baz alınır. Adet tarihi gebeliğin başlangıcı kabul edilir.
Miyadında doğum yapan bir kadın 38 haftalık doğurur. Ama tıbben 40 haftalık denir...
Bu hesaplama donasyon olsun ya da olmasın farketmez; donasyonda da adet görme sağlanıyor ve tedavi adetle başlıyor biliyorsunuz..
Yani olay aynı sadece başka yumurta kullanılıyor..
Denizciğim test gününde 4 haftalık oluyorsun...
Canim bu sabah cok erken kalktim burda yusufdenizle yazistim ve tekrar yattim uyumusum 3 saat. Ruyamda rengarenk kalemler, isiklar gibi bir demet seklinde almissin ve bana dr firdevs hanimla konustugunu anlatiyosun. Yunurtalarin cok iyi kalitede oldugunu, aslinda tutunmamasi icin hic bir sebep olmadigini demis sana. Bende sana ne olur umitli bakdiyorum daha zamanin teste var diyorum. O elindeki rengarenk kalem ve isiklardan bana da veriyorsun, ama cok guzel renkdelerdi acik yesil, acik pempe falan parliyorlardi... Hayirdir artik canim.... Bence cok guzel ruya... Ama maalasef senin yuzunu goremedim
Ruyamda. Ne ilginc dimi seni gormem :)
dünyada baz alınan son adet tarihi bildiğim kadarıyla. ama ultrasonda da değişir dimi her bebek aynı büyüklükte olmuyor. her halde de sanırım iki hafta önce iki hafta sonra fark eder. bunu doğuşa sordunuz mu hiç?? nasıl hesap yapmak lazım???
döllenme tarihine yani sperm verme tarihine 14 eklicez.... o zaman 4 haftalık mı olacak olacak???
Bu yazdıklarından sonra yarın kan testine gitsem mi dedim.
ama cuma yada cumartesiyi gözüme kestirdim
Atessn ile benim için sperm verme günü 20 nisandı..
şimdi yeniden hesaplarsan nasıl olacak??
sagol canim, simdi bu tabelle ye 20 nisan insemination/yumurta toplama günü verdigimizde bugün 3+4 hafta hamilesiniz diyor. yani 4. haftadasiniz insallah canlarim :)
muhtemelen bebegin dogum tarihi ise 11. Ocak 2014
bak burda tüm tarihlerinize bakabilirsiniz, ne zaman kacinici hafta oldugunuzu. bu cok güzel tabelle ama iste maalesef almanca.türkce bulamadim internetden. ama kolay en yukariya toplama tarihi yazip ilk ordaki secenegi isaretleyin - suraya tiklayin görüceksiniz:
Schwangerschaftskalender: Berechnen Sie Ihre Schwangerschaftswochen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?