Bebeğe katılıyorum.....
Sess ver !!!! Lütfen

Kızlar hepimizin 1 mayısı kutlu olsun!!

tüm emeğiyle doğru ve dürüstlüğü ile iş dünyasında olan ve haklının yanında olan tüm emekçi ve işçinin bayramını kutluyorum.

maden işçilerini, inşaat işçilerini, tarım işçilerini ve tüm bizim hayatımızı kolaylaştıran emekçilerin emeklerine sağlık.

Ruhunu ve emeğini makarnaya, kömüre satmayan, özgürlükçü emekçilerin elleri öpülesi!!!

Kapitalizmin zinciri kırılması dileğiyle bir daha 1 mayıs kutlu olsun!!

Kızlar günaydın herkese,
Bütün dünyada gebelik hesaplama standardı aynıdır : Adet tarihi baz alınır. Adet tarihi gebeliğin başlangıcı kabul edilir.
Miyadında doğum yapan bir kadın 38 haftalık doğurur. Ama tıbben 40 haftalık denir...
Bu hesaplama donasyon olsun ya da olmasın farketmez; donasyonda da adet görme sağlanıyor ve tedavi adetle başlıyor biliyorsunuz..
Yani olay aynı sadece başka yumurta kullanılıyor..

Denizciğim test gününde 4 haftalık oluyorsun...

Kızlar birşey soracağım, benim tarnsfer tarihim 30 nisan ya doktorum 10 mayısta test yaptır dedi yani 10 gün sonra. Sizce erken mi. Cevap yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum

pilar yaşını doktorunu bilgilerini yazar mısın??

Kızlar birşey soracağım, benim tarnsfer tarihim 30 nisan ya doktorum 10 mayısta test yaptır dedi yani 10 gün sonra. Sizce erken mi. Cevap yazarsanız çok sevinirim çok merak ediyorum

beee benim gibi sabırsız birine sorarsan hiiiççç erken değil zaten tüp bebekte 10 gün sonrası söyleniyor. donasyonda 12 gün galiba ...

bu horman kişiden kişiye çok değişiklik gösteriyor listede görüldüğü gibi kimi insanda 4. hafta da 5 ken kimi insanda 425 olabiliyor. ikisi de normal. ikizde çok yüksek olur teorisi de aslında bilimsel bir gerçek değil. nitekim çok düşük değerlerle ikiz hamile kalanlar da var. bu yüzden bazı kişilerde idrar da çok erken günlerde çıkarken bazı kişilerde biraz daha geç çıkabilir. ama kanda sanırım 5. gün blsto transferiyse beş günün üzerine 6. ve 7. gün mutlaka çıkar. bebek 6. gün yapmıştı ve 41 çıkmıştı ikizleri olacak yusufdeniz 7. gün yaptı 376 çıktı sanırım bakalım ne olacak.

Gebelik Haftası beta hcg değeri

3 hafta 10-50
4 hafta 5-425
5 hafta 20-7300
6 hafta 1,080-56,000
7 -12 hafta 7650-290,000
13-16 hf 13,300-250,000
17-24 hf 4000-165,000

Bu yazdıklarından sonra yarın kan testine gitsem mi dedim.

ama cuma yada cumartesiyi gözüme kestirdim

Fbli canim bu gercekten dogru degil, tup bebekde farkli hesaplaniyor, yjmurtalarin alindigi ve dollendigi gun ayni zaten, ve o gunden 14 gun eklenip gebelik tarihi hespanair. Nedenmi: cunku hormon tedavisi yapildigi icin her kadinin adetinin baslandimtan farkli gunlerde transfer oluyor, bazilarinda 14. gun, bazilarinda taa bu 25, zyklus gunune kadar hormonlarla uzatiliyor. O yuzden en dogru hesaplama yumurtalarin dollendikten sonra olan gundur

Canim bu sabah cok erken kalktim burda yusufdenizle yazistim ve tekrar yattim uyumusum 3 saat. Ruyamda rengarenk kalemler, isiklar gibi bir demet seklinde almissin ve bana dr firdevs hanimla konustugunu anlatiyosun. Yunurtalarin cok iyi kalitede oldugunu, aslinda tutunmamasi icin hic bir sebep olmadigini demis sana. Bende sana ne olur umitli bakdiyorum daha zamanin teste var diyorum. O elindeki rengarenk kalem ve isiklardan bana da veriyorsun, ama cok guzel renkdelerdi acik yesil, acik pempe falan parliyorlardi... Hayirdir artik canim.... Bence cok guzel ruya... Ama maalasef senin yuzunu goremedim
Ruyamda. Ne ilginc dimi seni gormem :)

Son düzenleme:

insan düşününce düşü oluyor.
burada gerçekten yüzlerimizi bilmesek de birbirimizi bi şekilde kafamızda şekledip düşünüyoruz..
hele bu bekleme sürecinde aklımız hep birbirimizde.

Allahtan burası var yoksa bu bekleme süresi daha da işkence olur insana. kimseyle paylaşamıyorsun bişey anlatamıyorsun. gerçekten burada herkes destek oluyor birbirine. iyiki varsınız senin rüyan bile bana umut verdi şimdi. insanın o kadar ihtiyacı oluyor ki bu desteğe. iyi ki varsınız.
hepimiz için hayırlısı bakalım ne olacak. öyle yada böyle hayat devam edecek. inşallah hepimiz mutlu oluruz zira biliyorum ki birimiz negatif alırsak diğerinin mutluluğu da yarım kalacak.

dünyada baz alınan son adet tarihi bildiğim kadarıyla. ama ultrasonda da değişir dimi her bebek aynı büyüklükte olmuyor. her halde de sanırım iki hafta önce iki hafta sonra fark eder. bunu doğuşa sordunuz mu hiç?? nasıl hesap yapmak lazım???

döllenme tarihine yani sperm verme tarihine 14 eklicez.... o zaman 4 haftalık mı olacak olacak???

arkadaşlar yanlış yazmışım. yusufdeniz 7. gün yaptı testi yazdım.ama onun transferi 22 nisandı ve dün 30 nisanda yaptı. yani transfer gününü de sayarsak 9. gün oluyor. siz bana bakmayın ben hep sabırsızım zaten ne olacaksa olsun isterim :))))

Evet canim doktorlar ultrasonda bebegin buyuklugune gore tarihi degistirebiliyorlar tabii.

Atessn ile benim için sperm verme günü 20 nisandı..
şimdi yeniden hesaplarsan nasıl olacak??

sagol canim, simdi bu tabelle ye 20 nisan insemination/yumurta toplama günü verdigimizde bugün 3+4 hafta hamilesiniz diyor. yani 4. haftadasiniz insallah canlarim :)
muhtemelen bebegin dogum tarihi ise 11. Ocak 2014

bak burda tüm tarihlerinize bakabilirsiniz, ne zaman kacinici hafta oldugunuzu. bu cok güzel tabelle ama iste maalesef almanca.türkce bulamadim internetden. ama kolay en yukariya toplama tarihi yazip ilk ordaki secenegi isaretleyin - suraya tiklayin görüceksiniz:

http://www.wunschkinder.net/interak...?neu=x&tag=20&monat=04&jahr=13&ab=pu&zyklus=0

Son düzenleme:

Sağol bebek!
bu sayfa gerçekten çok iyi..
11ocak 14 hmmmm hayali bile güzelll)
umarım herşey hepimiz için hayırlısıysa olacak!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…