Oğlak’lar işleri ile çok meşgul olurlar. Tembellik yapmaktan hoşlanmazlar, boş zamanlarında bile yapacak işleri mutlaka vardır. İşleriyle çok meşgul olmalarından dolayı ve utangaç yapıları yüzünden insanlarla ilişki kurmakta zorlanırlar. Fakat güvenilir ve dürüst olmalarından dolayı dostlarıyla sağlam ilişkiler kurarlar, asla yalnız kalmazlar. Çok büyük sırları bile saklayarak arkadaşlarına güven verirler ve karşılarındakinden de güven beklerler. Ciddi, tutucu, karamsar ve güçlü iradeleri vardır. Çalışkandırlar; çok gelişmiş ödev duyguları vardır, hedeflerine ulaşmak için hiç yorulmadan saatlerce çalışabilirler. Bu sayede başkalarının saygısını kazanırlar. Para konusunda eli açık ve yardımseverler olmalarına rağmen tutumludurlar ve tasarrufu severler. Erken yaşlarda geleneklere, kurallara ve düzenlemelere adapte olurlar. Hastalıklara karşı dirençlidirler. Dişleriyle ve kemikleriyle ilgili problemler yaşayabilirler. Bu yüzden sürekli egzersiz yapmaları ve kemik sistemini güçlendirmeleri gerekir. Kilo problemleri yoktur. Güzel yüz hatlarına sahiptirler.

Ancak, ilk başarıyla 2011 yılında Türkiye'de yapılan, bir rahim nakli ya hiç rahim (olan bu kadınlara yardım edebilmek için umut için nedenidir Mayer-Rokitansky sendromu ) ya da nedeniyle myom veya yetersiz endometrium (örneğin inflamasyon ve kazıntı ile) gebelik çıkmak olamazdı.
Derya Sert, 2011 yılında olan bir rahim ilk başarılı nakli yapıldı .
Der Eingriff war so erfolgreich, dass nun eine Schwangerschaft geplant werden kann.​
Nişan bir gebelik planlanabilir o kadar başarılı oldu.

Nun folgt der zweite Schritt​
Şimdi ikinci adım geliyor

Einige Monate nach der Operation trat eine Regelblutung ein und in der Folgezeit blieben Komplikationen aus.​
Birkaç ay sonra bir adet vardı ve komplikasyonlar sonrasında kaldı.
Da nach der Transplantation die anatomischen Voraussetzungen für eine spontane Schwangerschaft nicht gegeben sind, wurde nun eine IVF-Therapie geplant.​
Transplantasyon sonrası, bir spontan gebelik için anatomik koşullar yerine getirilmediği için, daha sonra bir tüp bebek tedavisi planlandı.
Wie die englischsprachige Ausgabe der Hurriyet berichtet , wurde nun ein Embryo in die Gebärmutter transferiert.​
İngilizce olarak Hürriyet sayısında rapor , artık bir embriyo rahim içine transfer edildi.
Sollte dies nicht zur Schwangerschaft führen, sind noch zahlreiche weitere Embryonen eingefroren, berichtet Prof. Ömer Özkan von der Akdeniz Universität in der Provinz Antalya.​
Bu gebelik yol açmaz, daha fazla sayıda embriyo hala dondurulmuş olan, Antalya Akdeniz Üniversitesi Prof Ömer Özkan diyor.
Der Ehemann teilte mit, dass sie nun darauf warten, die Früchte ihrer Liebe zu ernten.​
Koca artık kendi sevgi meyvelerini bekliyor söyledi.
Schön gesagt, da wünschen wir weiterhin alles Gute.​
Güzel size başarılar diliyoruz dedi.

Bebekciğim slm, nasılsın? Bebişler nasıl?

Aslında doğru değil demeyelim de donasyon veya dondurulmuş transferi yaptıranların bazılarında ekstrem durumlar alabilir senin bahsettiğin gibi geç transfer gibi...
Aslında aynı şeyi anlatmaya çalıştım ; normalde döllenmenin veya yumurtlamanın üzerine 14 gün eklenir =38 haftadır. Ama tıp ortak bir standart oluştrmak için döllenmeden ya da yumurtlamadan geriye doğru 12 -16 gün (ortalama 2 hafta)ilave eder..(kimi kadın 12. gün kimi 16. gün yumurtlar) Böylece 40 hafta hesaplanır. Ama hiç bir kadın 40 haftalık doğurmaz.. Yani senin açıklamanla beniki farklı değil aslında... Esas olan döllenme+ 14 gün ...
Şayet bir standart oluşturulmasadı menepozdaki kadınlar donasyonla çocuk doğuruyor.. Transfer bazen dediğin gibi 25. gün de olabiliyor ama 25 gün olarak hesaplanmıyor; Döllenme+14 gün ve döllenmeden geriye 14 gün şeklinde..

Doğum tarihi hesaplama: Son adet tarihi üzerine 1 hafta eklenir + 9 ay eklenir. (Dünya standardı) -Benim oğlumda bu hesaplamaya uygun doğdu- Haa erken doğum olabilir bazen..

Normalde gebelik takibinde doktorlar 2 hafta fazla söyler nedeni adet tarihi baz almalarıdır.. Örneğin 14 haftalık gebesin dendiğinde aslında 12 haftalık gebesindir...

Bebekciğim tam da bunu anlatmaya çalıştım...
20 nisan döllenme günü ise normal şartlarada 10 gün önce döllenme olmuş değil mi, 3 hafta önce değil. Oraya 2 hafta daha ekliyoruz...
İşte o bahsettiğin eklenen 2 hafta( 14 gün ) dünya standardında adet tarihi (başlangıcı)gibi düşünülüyor...
-Daha önceki jinekologlarımın ve tüp bebek doktorumun bilgisidir-

Son düzenleme:

Benim bebişim de oğlak olacak annesi gibi

Offfff bu bekleme nasıl geçer ya???

sağa dönsem olmuyor sola dönsem. Olmuyor???
kalbim sürekli hızlı çarpıyor)
forum olmasa ne yapardım?????

atessnciğim nasıl gidiyor? oğlanlar nasıl?
valla oğlanlar böyle kapışsın istiyorum ben ama tık yok kuzu gibiler. belirti falan yok bakalım ne olacak kuzu kuzu bekliyorum Allahtan işteyim oyalanıyorum. ama iyi ki burası var sürekli bu konulardan konuşmak hoşuma gidiyor.

sağlıkla büyüsünler ALLAHIM şükürler olsun ne güzel herkes mutlu son....inan çok ama çok MUTLUYUM

İnanamıyorum yaaaa
banko hamile hamile forumda herkes

attesssn senle benim darısı başımıza...
ya ne güzel haberler bunlar 22 nisan transferleri bankoooo tuttuuuuuu yehuuuuuu

Yusufzilan ve taraftarım Fbli sizleri kutluyor, hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alıp parklarda attalara götürmenizi diliyorum... :)))) Darısı biz gençlerin ve isteyen herkesin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…