sizin test gününüz ne zamandi? veya siz ne zaman test yapmayi düsünüyorsunuz........ya burdan ayrilamiyorum, sanki saat basi haberler alicam diye :))

Tebrikler fbli :)) sükunetinle, pozitif enerjinle kaptın bebişleri :) tamamına ersin inşallah :)) test sonucunu merakla bekliyorum.

Bak şimdi sevinçten gidip test alıp yapmayın :). Size daha var bekleyin :)) efsune hele sen! Cuma cumartesi yazmışsın. Hani 12 gün umud etme hakkımızı elimizden almamalıydık. Biliyorum beklemek çoooook zor. Ben de çatlıyorum meraktan ama en azından pazartesiyi bekleseniz :)))

Hayatım çok pardon yaa tel.in şarjı bitti. Iphone lar fitil ediyor beni, şarja taktığında da hemen açılmıyor (

sizin test gününüz ne zamandi? veya siz ne zaman test yapmayi düsünüyorsunuz........ya burdan ayrilamiyorum, sanki saat basi haberler alicam diye :))
Bebekciğim ilahisin beni çok güldürdün.
allahta seni ve gül yüzünü güldürsün!!
iben yarın idrar testi yapayım.. Cumartesi günüde kan testi diyorum

ama benim ve ateasn nin test günü 7 mayıs salı günü !!!!!!

Yaa dayanamıyorum !!
başına gelmeyen anlamıyormuş!!
dokuz doğuruyorum vallla
Yarın idrarı yapacağım)

Umarım 12. Güne kadar dha kuvvetli umut etmeme yardımcı olur idrar testi !!

Bak yaaa! Yarın olmaz. İdrarda zaten geç çıkıyor arkadaşım. Boşu boşuna moralini bozma. Bari cumartesi idrar testi yap :))

Bizim gibi genç kızların enerjisi bol tabiii.... Bu yüzden embriolar yapışıveriyor erkenden bize... Testler de erkenden pozitif çıkıveriyor...... ahahahhahhahah

Yaa dayanamıyorum !!
başına gelmeyen anlamıyormuş!!
dokuz doğuruyorum vallla
Yarın idrarı yapacağım)

Umarım 12. Güne kadar dha kuvvetli umut etmeme yardımcı olur idrar testi !!

Tamam bari yarın kanda baktır. İdrar daha geç çıkıyor kana göre :)) kaçta gideceksin yarın? Heyecan yaptırdınız ben de doğurucam burada sizin yüzünüzden :))

Ayyyyy masallah masallah tebrik ederim.... Bu ne guzel haberler boyle bu aralar.. Allah nazardan krosuun!!!!

bebekcim biraz önce farkettim ki sen yolu yarılamışsın maşallah :)
hatta eğer sezeryan düşünüyorsan yarıyı geçmişsin :) bundan sonrası da kolayca , sağlıkla geçsin de ikiz mutluluğu yaşayalım yine :))

Tamam bari yarın kanda baktır. İdrar daha geç çıkıyor kana göre :)) kaçta gideceksin yarın? Heyecan yaptırdınız ben de doğurucam burada sizin yüzünüzden :))
Sakın ha'
sen kızımıza iyi bak..
erken merken olmaz. Zamanında bekliyoruz.
bence yarın idrarda silikte olsa çıkar. Fblı da aynı gün yapmış silik çıkmış
ama bugün baba gibi çizgi çıkmış)

bu forumda üzüm üzüme baka baka kararıyor.
hamilelere baka baka hamile kalınıyor.
erken test yapanlarda beni yoldan çıkardı)

kızınız burada heyecandan tepiniyor :)) iyi merak etmeyin.
tamam test alırken erken testlerden bulabilirsen ondan al canım.yarın sabahki ilk idrarla yap :)) baba gibi çizgi görürsün inşallah :))
neyse ki bugün eczaneler kapalı. yoksa atessn i bugün de tutamazdık :))

Arkadaşlar ne bereketli bi aymış hamile kalan kalana formdan ayrılamıyoruz heyecan dorukta kalpten gitmezsek iyidir valla....yusufdeniz ve fbl tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah darısı bekleyenlerin başına Efsune arkadaşım biliyorum daha erken ama ben valla bu gazla duramazdım enazından idrarda bakardım.Allah yardımcınız olsun!...

Hic sorma evet yariladik :) mecbur sezeryan olucak dedi doktor ikizlerde hep tavsiye ediyorlarmis. Sanirim 34. haftaya kadar dayansalar cook iyi olur. Ama simdi sana cok az kaldi yaaa... Heyecanli gunler seni bekliyor ne guzel... Sen normal dogum mu yapican insallah?

Amin Allah hepimizi guldursun :)

Yarin idrar testi demek :) hadi hayirlisi yaa. 20. sinde dollenme demistin ozaman yarin 12. gun cok guzel. Ama biliyosun dimi idrar testi negativ ciksa bile uzulmek yok cunku idrarda gostermeyebilir de yarin

Canım merak etme dururlar :) ikizde sezeryan bence de daha iyi. Bak bana doktorlar bari 28. Haftaya kadar dursa diyordu. 37 ye geldik. Haftaya biz almasak geleceği yok hanımın :) benim de sezeryan olacak. Plasenta aşağı yerleştiği için. Gerçi öyle olmasa da ben sezeryan isterdim. Normal doğumda doktora yardımcı olabilecek bir karakterim yok :) ıkınıp sıkılmaya gelemiyorum pek :)) sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…